Tuomasss napisał(a):Zdjęcia? :? hier_kommt_die_sonne, co Ty kombinujesz? Najpierw mnie molestujesz (masz szczęście, że już pełnoletni jestem
), a teraz chcesz robić zdjęcia? O co tu chodzi?
Myslę, ze wszyscy forumowicze poprą ten pomysł ze zdjęciami "Tuomasss toplesss"
Hahaha... Ja sądzę, że to zdjęcia "hier_kommt_die_sonne topless" zrobiłby większą furorę.
Co o tym myślą uczestnicy wiecu?
Gdy twój strumień się nie leje,
nutka żalu w moim głosie,
bo sens życia nagle blednie..o wspaniały KOMANDOSIE!
Lecz powstanie i przeżyje ten kto winko łyka,
na pociechę wypijemy MOCARNEGO BYKA!
Slayard i alukard lekko się już chwieją,
lecz pożądne z nich chłopaki..winko nam poleją.
A tych którzy nie wypija winka nie szanują,
nowi już modelatorzy banem poczestują.
Abstynenci prezentują horyzonty ciasne,
miejsca tutaj dla was nie ma chyba to jest jasne?
W życiu często dokonuję tak trudnych wyborów,
tutaj wybór bardzo prosty..
Alukard i Slayard na modelatorów!!!!!

Witam wszystkich i cieplutko pozdrowiam!!!!Z miłą chęcią zasmakuję winka w tak zakręconym towarzystwie.

Alukard dzieki ale czy ja wiem czy to talent kto pije winko wie o co chodzi.Natchnienie przychodzi pod wpywem jego smaku.no baaa.Jezeli zaserwujesz komandoska kto woe może jeszcze coś napisze
\\\ AlucarD /// napisał(a):P.S - Demon, Hier_Kommt_Die_Sonne i Pandora maja talent tez. Kurwa jak mozna tyle wypic. Oni pija tyle ile waza chyba ( to przez nich zaczyna brakowac wodki i wina ) ...
I tak wszyscy dobrze pamiętają, ktoóstatnio wychlał najwięcej

Nie ma co się dziwić, że Ty nie pamiętasz...zresztą aXe i Tuomasss też nie byli gorsi...
P.S. Jako, że zgrzewki już nam nie wystarczają, na następne osiedzenie proponuję zamówić dowóz cysterną

Cytat:Slayerd - niedlugo bedziemy musieli sprowadzac alkohol zza granicy
Tylko nie z rosji bo nam połowę wyborców wybije i się skończy dzień dziecka.
A co do ilości: już doworzą tirem na następny wiec wyborczy. Będzie "Absolwent", bo inne już wykupiłem z Alucard'em...
Dzięki nam przemysł monopolowy w tym kraju kwitnie

I kto mi powie, że nie jesteśmy krajem pijaków ;p
Ciekawe, jak będzie [przebiegało nasze następne posiedzenie... Muszę wziąc aparat...
hier_kommt_die_sonne napisał(a):Ciekawe, jak będzie [przebiegało nasze następne posiedzenie... Muszę wziąc aparat...
Sasasasa, ja też biorę aparta. Teraz zobaczymy kto kogo będzie straszył kompromitującymi fotkami
A jeśli wolno zapytać: może odwalimy jakieś burżujstwo? Ja proponuję, Jasia Wędrowniczka, Jacka Dannielsa, albo Metaxe. Co pańswo myślą? Bo wódka, wódką, ale czasme jakaś odmiana jest potrzebna.
Tuomasss napisał(a):Sasasasa, ja też biorę aparta. Teraz zobaczymy kto kogo będzie straszył kompromitującymi fotkami 
Zobaczymy, kto się szybciej upije
Co do burżujstwa [

], pomysł dobry, ale winka nie moze zabraknąc, takiego dobrego...