Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: AlucarD I Slayerd na moderatorow ??
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
I po diobła żeś to powiedział?! To miała tajemnica być, a teraz wszystcy będą wiedzieć :? Zaraz na nas naślą dywizje emerytek-dewotek i księdza z wodą śięconą...
i Rydzyk-Patrol... cholera, za długi jęzor mam...

Anonymous

aXe Rose napisał(a):cholera, za długi jęzor mam...
nie przejmuj się, i tak wygramy Angry
Więc Wóje pompujmy razem jeszcze więcej :!:

Tuomasss: jeszcze po zgrzewce Warek ? czy przerzucamy się na jakieś inne piwka? A może coś mocniejszego ? Wink

PS: Widzę że u tylko ja i Tuomasss pijemy na zdrowie \\\Alucard///'a i Slayerd'a

Co do egzekucji: muszą być krwaaaaaaweeee :!: i widowiskowe. Każda powinna być inna. Nie mogą być takie same :!:
Ja też piję Wink i to ostatnio aż za dużo. No i nawet nie chcę myślec, w jakim stanie w piątek wrócę do domu Wink
Ja moge z Wami wypić jak coś Surprised
Demon, a może teraz jakie tyskie, albo żywca machniemy, tak dla odmiany? No chyba, że winko komandos Big Grin
Co do egzekucj to maksymalnie różnorodne i sadystyczne muszą być: proponuję do zestawu tortur włączyć szatańskie łaskotki. Big Grin Big Grin

Anonymous

aXe Rose, hier_kommt_die_sonne: zapraszamy, co preferujecie, bo my z Tuomasss'em od kilku dni jedziemy na warkach

Tuomasss napisał(a):Demon, a może teraz jakie tyskie, albo żywca machniemy, tak dla odmiany? No chyba, że winko komandos Big Grin
Co do egzekucj to maksymalnie różnorodne i sadystyczne muszą być: proponuję do zestawu tortur włączyć szatańskie łaskotki. Big Grin Big Grin

No już mi się te warki trochę znudziły Smile Teraz może tyskie Smile
A co to za diabelskie winko "komandos" ? Zresztą po co się pytam... Tuomasss dawaj !!! Zaraz będę wiedział
Smile

Co do szatańskich łaskotek to proponuje stosować je już po wszystkim, czyli na końcu egzekucji Big Grin
a bogaty jest sztab wyborczy?? Bo jeśli tak, to poproszę Smirnoffa Wink

Anonymous

aXe Rose napisał(a):a bogaty jest sztab wyborczy?? Bo jeśli tak, to poproszę Smirnoffa Wink
baaaaardzo bogaty, wnioskuję to stąd, że za wyjawienie przeciwników i wrogów, dostaje się dożywotnio: browary i ich dowóz do domu =)
aXe Rose napisał(a):a bogaty jest sztab wyborczy?? Bo jeśli tak, to poproszę Smirnoffa Wink
Arrow Ostatnio mamy tylko finlandię i absoluta na składzie.

Arrow A co do dwóch naszych najaktywniejszych wyborców: może być "Lech"?
Bo już cały monopol wykupiłem na potrzeby kampani w moim mieście i tylko to zostało na półkach.
Slayerd napisał(a)::arrow: Ostatnio mamy tylko finlandię na składzie.

Jak to ta w plastikowym opakowaniu bez banderoli to ja sie nie pisze (; Jedne 0,5 czerwona mam za soba i mile nie wspominam ;D Co za rozpalka do grilla :P
[ otwiera drzwi z buta, wchodzi, stawia na stole dwie butleki, podłego, acz kultowego siarkofruta:KOMANDOS]
Demon, łapaj flaszeczkę, tylko ostrożnie, bo to harkorowy towar Big Grin

Slayerd, Lech jak najbardziej właściwy wybór! Jak to się mówi: dobry Lech nie jest zły.

Do wszystkich: nasze wątroby chyba nie przetrzymają tej kampanii, ale co tam Laughing
Kurwa. Ale sie na ostatnim zebraniu najebalem. Jedno co pamietam to Tuomasss tanczacy topless na stole z butelka komandosa w reku. Pod tym stolem lezal chyba Demon ze Slayerdem - nie wiem co tam robili. A pandora lepila sie do Axe Rose. Ale jednak musialem za duzo wypic.

Co do egzekucji. Dobry byl pomysl odrabywania kawalkow ciala. Mozemy dodac nabijanie na pal oraz cwiczenia z tzw 'gruszka'. Ja dorzuce jeszcze tylko, ze rany nazych przeeciwnikow musza byc tamowane ( zeby dluzej cierpieli ). Najlepiej zasklepic je rozgdzanym do czerwonosci zelazem.

Tak tu pijemy a do zarcia tylko ciastka ... Co polecacie do zalatwienia do menu. ja bym walnal jakies chinskie albo cos w tym stylu ( oczywiscie ogorki do tego smirnoffa, ktorego ciezarowka podaza z Gdanska do naszego sztabu Big GrinBig Grin ).
\\\ AlucarD /// napisał(a):Jedno co pamietam to Tuomasss tanczacy topless na stole z butelka komandosa w reku. Pod tym stolem lezal chyba Demon ze Slayerdem - nie wiem co tam robili. A pandora lepila sie do Axe Rose.

To faktycznie musiałes byc baaardzo najebany Big Grin

A tak BTW: uważaj, żebyśmy MY Tobie nie przypomnieli, co TY robiłeś Wink
Ja nie pamiętam żebym tańczył na stole, bo ostatnie co pamiętam to to, że próbowałem się dobić do kibla okupowanego przez aXe (winko i piwo cholernie moczopędne są), a potem urwał mi się film. Chociaż rzeczywioście obudziłem się za fotelem, pod kaloryferem bez koszulki.

Ale Ty \\\ AlucarD /// to lepiej siedź cicho. Pandora ma rację, przy Twoich wyczynach, to my byliśmy grzeczne diabełki Laughing
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18