Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Pieszczochy...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
ja nie nosze codziennie, wlasciwie lezy sobie w biurku od "nowosci", a wkladana jest od "wielkiego dzwonu". po prostu mi sie podoba, jak zreszta i inne "ozdobki", na ktore mnie nie stac Wink za przesade jednak uwazam juz takie karwasze, ale co kto lubi, ja bym nie zalozyl Smile
karwasze są TRV! gdybym nie kupowała płyt, może bym się szarpnęła, ale tak nici z obcowania skórnego.
Scully napisał(a):karwasze są TRV! gdybym nie kupowała płyt, może bym się szarpnęła, ale tak nici z obcowania skórnego.

karwasze jak dla mnie kojaza sie tylko i wylacznie z kapelami metalowymi a nam zwyklym `smiertelnika` przystoi nosic tylko pieszczochy Tongue Tongue Tongue
goofi napisał(a):
Scully napisał(a):karwasze są TRV! gdybym nie kupowała płyt, może bym się szarpnęła, ale tak nici z obcowania skórnego.

karwasze jak dla mnie kojaza sie tylko i wylacznie z kapelami metalowymi a nam zwyklym `smiertelnika` przystoi nosic tylko pieszczochy Tongue Tongue Tongue

dobrze powiedziane Tongue
goofi napisał(a):

ja nie jestem zwykłą śmiertelniczką, jam bogini!
Scully napisał(a):
goofi napisał(a):

ja nie jestem zwykłą śmiertelniczką, jam bogini!

i znowu odezwal sie w Tobie glos potegi Tongue jestes megalomanka- nie inaczej! Big Grin
oj, jestem - i nawet wiem, skąd mi się to wzięło Wink

akurat ostatnio przeglądałam te karwaszyska i ślinka mi ciekła po klawiaturze, ale to chyba ustawiczne marzenia o niezachwianej potędze Wink
kobiete wygladalaby w tym ustrojstwie conajmniej dziwnie, ale coz Tongue
i znowu robimy OT, chyba jesteśmy sobie przeznaczeni

hmmm, skoro ubieram się czasem do szkoły tak, że już w autobusie koszę dziesiątki komentarzy, nie zaszkodziłoby mi i to Wink
Scully napisał(a):i znowu robimy OT, chyba jesteśmy sobie przeznaczeni

hmmm, skoro ubieram się czasem do szkoły tak, że już w autobusie koszę dziesiątki komentarzy, nie zaszkodziłoby mi i to Wink

a wygladasz w sumie niewinnie, ale nie prowokuje juz Big Grin
dobra, tam - mój ostatni post
wczoraj miałam na sobie o ile pamiętam, bo po edukacji zaczęło sie picie: koszulkę sodom, pas skórzany szerokości 5 cm, pieszczochę, kilo koralików na rękach, nogach i szyi, żmiję na rzemyku, glany i spódniczkę prawie niewidoczną pod koszulką

czasem mi odwala, ot co. Wstyd, wstyd!
Scully napisał(a):dobra, tam - mój ostatni post
wczoraj miałam na sobie o ile pamiętam, bo po edukacji zaczęło sie picie: koszulkę sodom, pas skórzany szerokości 5 cm, pieszczochę, kilo koralików na rękach, nogach i szyi, żmiję na rzemyku, glany i spódniczkę prawie niewidoczną pod koszulką

zle czynim, ale co tam Big Grin "grzeszyc" lubie Wink

musialas wygladac przeuroczo w takim zestawie, ale w droge takim nie wchodze Big Grin pewnie dzieci sie przed Toba chowaja Tongue
Scully napisał(a):dobra, tam - mój ostatni post

woooow a ja taka istotka mala nie pozorna jestem ze sie nawet nie porownuje Laughing Laughing ale zdania o karwaszach nie zmienie Tongue Tongue
Cytat:wczoraj miałam na sobie o ile pamiętam, bo po edukacji zaczęło sie picie: koszulkę sodom, pas skórzany szerokości 5 cm, pieszczochę, kilo koralików na rękach, nogach i szyi, żmiję na rzemyku, glany i spódniczkę prawie niewidoczną pod koszulką
I co słyszałaś jakieś FAJNE komentarze, będąc w miejscach publicznych? Confusedhock:
Ymir napisał(a):
Cytat:wczoraj miałam na sobie o ile pamiętam, bo po edukacji zaczęło sie picie: koszulkę sodom, pas skórzany szerokości 5 cm, pieszczochę, kilo koralików na rękach, nogach i szyi, żmiję na rzemyku, glany i spódniczkę prawie niewidoczną pod koszulką
I co słyszałaś jakieś FAJNE komentarze, będąc w miejscach publicznych? Confusedhock:
"ale ma nogi!"
"boję się"
"666"
"jak można się tak ubrać"
"łał, ostra"
"co to ma na koszulce?"
"gdyby ubrała coś innego..."
"napijemy się?"

nie mogłam się powstrzymać i nadal grzeszę, robiąc offtopa
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9