Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Pieszczochy...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
heh ja czasem dla zgrywy założę 2x5 rzędów Wink a tak to gumowa z kolcami świecącymi w UV Tongue
Aeroth napisał(a):a tak to gumowa z kolcami świecącymi w UV Tongue

Taka na dyskoteki z technem, hyy? Laughing
Nie znasz się. Takie są gotyckie Laughing Też chciałam sobie podobną sprawić.
Ocean_soul napisał(a):Jesus Maria!
Rooszoofff pieszczochy! Moja "koleżanka" z klasy sobie ją kupiła i przyleciała do mnie z tekstem: "Kupiłam specjalnie dla ciebie"
Dzizas...... :?

Koleznakę wyruchaj.

Po chuj wydawać pieniądze na takie gówna ? Moja znajoma powiedziała takie mądre słowa : "Diabła trzeba mieć w sercu, a nie na koszulce."

Więc drodzy "piszczochowcy" - spierdalajcie, bo jesteście gówno warci.
Nie wiem o czym wy teraz paskudy gadacie, bo mi sie nie chce czytać tyle wstecz. Looknołem tylko na pierwsego posta i odpowiadam nań: żadnej pieszczochy nigdy w życiu nie założę! Przecież to wygląda tak nieelegancko! Kojarzy mi się z jakimiś bandziorami (bez obrazy dla jakiegokolwiek użytkownika forum).
Cytat:Chyba najbardziej kontrowersyjny artykuł identyfikujący metali
Może właśnie dlatego nie jestem metalem...
moim zdaniem pieszczocha jest ładna. i już. nie noszę, ale uważam, że ładne coś takiego jest. Surprised
Druciak napisał(a):moim zdaniem pieszczocha jest ładna. i już. nie noszę, ale uważam, że ładne coś takiego jest. Surprised

Ja też. Ja nie noszę, bo to się mija z moim charakterem, wyglądem, poglądami, ale u innych... Czemu nie? Niektórym po prostu pieszczochy pasują.
Cytat:moim zdaniem pieszczocha jest ładna. i już. nie noszę, ale uważam, że ładne coś takiego jest.

Ładny to jest królik Big Grin Wydawało mi się, a przynajmiej ja tak myślałem ze pieszczocha się nosi zeby można było nim komuś przypierdolić, nie widze innej możliwosci jak to ktoś nosi żeby ładnie wyglądało to się z powołaniem minął
Pieszczochy? Szczyt kindermetalstwa Evil or Very Mad
Szyszak napisał(a):Pieszczochy? Szczyt kindermetalstwa Evil or Very Mad

prosze powiedziec to polowie zespolow metalowych znawco
Lech napisał(a):
Szyszak napisał(a):Pieszczochy? Szczyt kindermetalstwa Evil or Very Mad

prosze powiedziec to polowie zespolow metalowych znawco

Nie inaczej Lechu.
Ja osobiście nie nosze bo nie mam. Może niedługo kupie.
Ale wiekszosc noszacych to kindermetale, znajace 2 zespoly na krzyz i uwarzajace sie za 'dzieci mroku'...
ja nie nosze żadnych pieszczot , brzeszczor , koralików rzemyków i innych smieci po h.u.j mi to tylko przeszkadza :!: Smile
ReTuRn napisał(a):Ale wiekszosc noszacych to kindermetale, znajace 2 zespoly na krzyz i uwarzajace sie za 'dzieci mroku'...
Wypraszam sobie Evil or Very Mad
Czy ja napisalem, ze wszyscy? Znam wielu normalnych ludzi z taka ozdoba, ale spora czesc nalezy w trybie pilnym zaorac..
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9