heh ja czasem dla zgrywy założę 2x5 rzędów

a tak to gumowa z kolcami świecącymi w UV

Aeroth napisał(a):a tak to gumowa z kolcami świecącymi w UV 
Taka na dyskoteki z technem, hyy?

Nie znasz się. Takie są gotyckie

Też chciałam sobie podobną sprawić.
Ocean_soul napisał(a):Jesus Maria!
Rooszoofff pieszczochy! Moja "koleżanka" z klasy sobie ją kupiła i przyleciała do mnie z tekstem: "Kupiłam specjalnie dla ciebie"
Dzizas...... :?
Koleznakę wyruchaj.
Po chuj wydawać pieniądze na takie gówna ? Moja znajoma powiedziała takie mądre słowa : "Diabła trzeba mieć w sercu, a nie na koszulce."
Więc drodzy "piszczochowcy" - spierdalajcie, bo jesteście gówno warci.
Nie wiem o czym wy teraz paskudy gadacie, bo mi sie nie chce czytać tyle wstecz. Looknołem tylko na pierwsego posta i odpowiadam nań: żadnej pieszczochy nigdy w życiu nie założę! Przecież to wygląda tak nieelegancko! Kojarzy mi się z jakimiś bandziorami (bez obrazy dla jakiegokolwiek użytkownika forum).
Cytat:Chyba najbardziej kontrowersyjny artykuł identyfikujący metali
Może właśnie dlatego nie jestem metalem...
moim zdaniem pieszczocha jest ładna. i już. nie noszę, ale uważam, że ładne coś takiego jest.

Druciak napisał(a):moim zdaniem pieszczocha jest ładna. i już. nie noszę, ale uważam, że ładne coś takiego jest. 
Ja też. Ja nie noszę, bo to się mija z moim charakterem, wyglądem, poglądami, ale u innych... Czemu nie? Niektórym po prostu pieszczochy pasują.
Cytat:moim zdaniem pieszczocha jest ładna. i już. nie noszę, ale uważam, że ładne coś takiego jest.
Ładny to jest królik

Wydawało mi się, a przynajmiej ja tak myślałem ze pieszczocha się nosi zeby można było nim komuś przypierdolić, nie widze innej możliwosci jak to ktoś nosi żeby ładnie wyglądało to się z powołaniem minął
Pieszczochy? Szczyt kindermetalstwa

Szyszak napisał(a):Pieszczochy? Szczyt kindermetalstwa 
prosze powiedziec to polowie zespolow metalowych znawco
Lech napisał(a):Szyszak napisał(a):Pieszczochy? Szczyt kindermetalstwa 
prosze powiedziec to polowie zespolow metalowych znawco
Nie inaczej Lechu.
Ja osobiście nie nosze bo nie mam. Może niedługo kupie.
Ale wiekszosc noszacych to kindermetale, znajace 2 zespoly na krzyz i uwarzajace sie za 'dzieci mroku'...
ja nie nosze żadnych pieszczot , brzeszczor , koralików rzemyków i innych smieci po h.u.j mi to tylko przeszkadza :!:

Czy ja napisalem, ze wszyscy? Znam wielu normalnych ludzi z taka ozdoba, ale spora czesc nalezy w trybie pilnym zaorac..