Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Najgorszy zespół
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Boli cię to, prawda ??
Nie, ponieważ nie słucham death metalu poza koncertami.
Kolejne uogólnienie. Ja nie uważam że to pedały niemniej nie wnoszą niczego ciekawego w swojej muzyce - albo inaczej - ten wkład jest powiedzmy wspólmierny do zespołów takich jak Mess Age albo jakaś Atrophia Red Sun o których większość kinder metali nie słyszała. Tym bardziej nie tłumaczy to powodzenia Vader w biznesie muzycznym, może tylko to że mają mocne plecy u kmioła i innych włazidupców.
to co napisze może nie jest na temat ale skoro już ktoś wspomniał o tym, że w polsce panuje gówno muzyczne to niech posłucha kapeli z Katowic - Worvhallag a przekona się, że jednak nie wszytsko co polskie to gówno... Worvhallag to kawał dobrej roboty .. polecam Evil or Very Mad
Sorg napisał(a):to co napisze może nie jest na temat ale skoro już ktoś wspomniał o tym, że w polsce panuje gówno muzyczne to niech posłucha kapeli z Katowic - Worvhallag a przekona się, że jednak nie wszytsko co polskie to gówno... Worvhallag to kawał dobrej roboty .. polecam Evil or Very Mad

Nie słyszałem jeszcze ale skoro grali z KSM, Infernal War i MasseMord to już może być wskazówka że można tym się zainteresować. Aczkolwiek to faktycznie post na osobny topic.
Wiesz biznes muzyczny ma to do siebie , iż kieruje się typowymi zasadami biznesu... Panuja tu pojecia podaży czy popytu... W latach 80 podaż zespołów deathowych była niska natomiast popyt wzrastał - to jest czynnik windujacy vadera... natomiast w latach obecnych przy bardzo wysokiej podaży wszelakich kapel , popyt granicz sie jedynie do tych najbardziej znanych i wyprobowanych...proste, żadna filozofia...
Isvind napisał(a):Atrophia Red Sun

Big Grin milo ze ktos tez zna ten switeny niedoceniony zespol Sad

Polecam kawalek "Master Queen" !
8) 8) 8) 8) 8) 8)
Nie zrażasz mnie, jedynie fakt chwytania za śłowa jest poniekąd deprymujący...

lcf - co do drugiej częsci wypowiedzi masz 100% rację...
Dobrze, koniec tematu bo się robi offtop. Wiem o co Ci chodziło tyle że jak jakiś dyletant czytałby tamten topic to mógłby dojść do wniosku że EoD to BM i zaszkodziłbyś mu Wink. Też kiedyś byłem dyletantem przecież, przez pępowinę mi muzyka nie płynęła tylko pokarm Wink.
EoS oczywiście, walnąłem literówkę.
Jest taka opcja edytuj, sprobuj, naprawde nie boli Smile
Boli, chyba dawno nie widziałeś kompa z Windą 95 i 15 MB RAM-u. Taki ból, że można otworzyć 1 okno w IE i nic więcej. Krytyczne wyjątki zdarzają się raz na 10 minut. Nie ma jak za darmo...
Dla mnie shitem są Kredki, nigdy za nimi nie przepadałem a zwłaszcza za tym spedalonym krasnalem na wokalu... I w dodatku muszę patrzyć na tych 14 letnich blekowców w koszylkach CoF co po mieście się szwędają Surprised
zdecydowanie mega tru nocturnal i spedaleni idzioci z luna ad noctum.behemocz pomijam
najgorsze są kredki i McDimmu Burger, śmierdzi to gównem i pedalstwem na kilometr poza tym belfegor jak już ktoś wcześniej napisał, straszna wioska:/
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13