Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Najgorszy zespół
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Trudno się nie zgodzić ze stwierdzeniem,że COF i DB to komercja.Na pierwszy rzut oka widać przerost formy nad treścią i zagrania "pod publiczkę" coby płytki szybciej szły w sklepie.Teksty mają oklepane jak chabeta pana Józia,w sam raz dla młodocianych szatanów-nielotów.Nie chcę zbytnio naskakiwać na w/w zespoły,bo mnie tu jeszcze "fani" ukamienują. Wink Powiem tylko,że to co prezentują COF i DB jest moim skromnym zdaniem gwożdziem do trumny chlubnej historii Black Metalu.
teksty CoF oklepane? hmmm z tego co wiem to niewiele grup poruszyło tematy hrabiny Bathory, i raczej żaden Nymphetaminy, którą wymyślił Dani

przypominam, że kredki to ani black ani gotyk ani co się wam tam zamarzy wymyślić, kredki to po prostu kredki i nie idzie ich zaszufladkować, są zbyt unikalni

tak samo jak unikalny jest Tool, A Perfect Circle czy Type O Negative

Anonymous

Lost Soul jest słaby ?! Rozwalacie mnie Cóż, zespół nie gra modnej muzyczki to się nie podoba Ile razy już tak było w tym kraju Szkoda słow... Jako fan słuchający ekstremy od 13 lat prawie stwierdzam że Lost Soul zabija Trzeba być christian meat, by tego nie zauważyć Swoich typów nie będę podawał, bo po co mam kilku kolesiom spędzać sen z powiek...
Black Metal i Kredki..? To chyba mylenie pojęć

Cytat:Teksty mają oklepane jak chabeta pana Józia,w sam raz dla młodocianych szatanów-nielotów

Teksty Kredek 'szatanistom' chyba nie przystają bo są zbyt łagodne i nie poruszają tematów dla nich najważniejszych (kośiół, bóg, szatan, itpp.-i tym podobne pierdoły) Dla młodocianych szatanów-nielotów znalazłoby się wiele innych zespołów, które są bardziej true.
lagodne??? porąbane nie łagodne !!! dużo krwi - to co pozry lubią najbardziej
Taa...krew,pentagramy,szmatany,czarne msze,sranie w banie.A paszoł won z tym haftem !! Mad
Ze niby Kredki maja teksty tego typu? Moze my rozmawiamy o 2 roznych zespolach? =)
najgorsze jest to ze przeprowadzając takie durne ankietki, wplątując sie w kłotnie pt: "ta kapela jest boska a ta be! " etc. etc. to tylko uskuteczniacie podziały wsród metalowej braci ..... nie obrazcie sie, ale coniektorzy z was zachowują sie niczym rozwydrzone dzieciaki ktore chcą na siłe przeforsowac swoje zdanie :? ...... nie bede mowił kto, autorzy sami sie powinni domysleć..... Rolleyes ale, ale ... trzymajcie sie ciepło Surprised
Emhyr napisał(a):Lost Soul to całkowita kicha!!!!!
W Krakowie na koncercie przysnęło mi sie pod ścianą)wcale nie z winy alkoholu) Big Grin

A ciebie popierdoliło? Główką w coś uderzyłeś?
Najlepszą kapelę w polsce nazywasz gównem? No ale pewnie dla ciebie najlepszy jest Behemoth.

Anonymous

Stary, masz u mnie piwko!( tzn. Cesarzyk )
  • teksty CoF oklepane? hmmm z tego co wiem to niewiele grup poruszyło tematy hrabiny Bathory, i raczej żaden Nymphetaminy, którą wymyślił Dani
Tu ma Dechri rację... nie można powiedzieć że teksty piosenek Dani'ego są bezmyślne i oklapłe. Moim zdaniem ten człowiek ma naprawde czym myśleć. No cóż nie samymi tekstami żyje CoF ! Evil or Very Mad
De gustibus non est disputandum. Co za bezsens, ktoś odpowiada na topic, mówi, że to a to uważa za beznadziejne a ktoś go objeżdża za jego własne zdanie. Więc ja się nie będę wypowiadać... Laughing
CoF to nie black metal!
bez przesady... ich styl okresla sie jako Extreme Gothic Metal.... i calkowicie jest to trafione...

najgorszy blackowy zespol wedlug mnie to...: Gestapo666
Idjarn. Największy gniot jaki słyszałem z zagranicy. Z Polski największym syfem jest Saltus. Zresztą w Polsce dominuje syf.
A może to jest dobry zespół? Od czasu "De Profundis" nie rozwinął się ani o milimetr, a nawet jeśli, to zdecydowanie nie zasługuje na takie "prestiż" który ma w Polsce i na świecie. Podobnych zespołów jest kilkanaście w całej Polsce, a jakoś nie są tak znane.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13