Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Mario1349 napisał(a):Rafał napisał(a):Burzum, Darkthrone (wylaczajac ich wczesne wydawnictwa) i inne prymitwne norweskie scierwa.
pisząc takie bzdury ukazujesz jakim jesteś gówno wiedzącym pozerskim ścierwem.
Ma do tego prawo, to jego gust i od niego zależy czego będzie słuchał.
Chociaż faktem jest że pierwsze z brzegu 1349 zmiata i wciąga nosem takie CoF , w które tak namiętnie się zasłuchuje.
1349 wieje nuda na kilometr
pisząc takie bzdury ukazujesz jakim jesteś gówno wiedzącym pozerskim ścierwem.
Zeby byc pozerem, to trzeba uwazac sie za metala ;). Ja metalu tylko slucham.
To po co sie wypowiadasz na temat 1349?
LCF napisał(a):To po co sie wypowiadasz na temat 1349?
Bo ktos tutaj mowi, ze graja lepiej od Cradle Of Filth. Znam dobrze dyskografie obydwu zespolow i muszem zem stwierdzic, iz w porownaniu z horda Daniego (:P) nudza niemilosiernie.
Aha, w takim razie nie mamy o czym gadac. Jestes najslabszym ogniwem, musisz odejsc, do widzenia.
h...hhh... horda daniego??!
zabiles mnie w tym momencie...
LCF napisał(a):Aha, w takim razie nie mamy o czym gadac. Jestes najslabszym ogniwem, musisz odejsc, do widzenia.
Czytajac posty wiekszosci ludzi z tego forum to czuje sie boski i genialny ;)
Rafał napisał(a):Czytajac posty wiekszosci ludzi z tego forum to czuje sie boski i genialny 
To mamy chociaz 1 ceche wspolna

Cytat:Jeb sie skurwielu Venedae gra zajebistą muzyke
.
A pomiziać się pytką po szyji ?
Cytat:Wolin to moje miasto!!!!!!!!!!Chlałeś pewno an festiwalu Vikingów??
A Szczecin to moje. Więc owszem - nakurwiłem się jak świnia.
Pomijając to całe peprzenie o byciu "prawdziwym" i "nieprawdziwym", powiem że dla mnie CoF zbyt spokojny. I ten wokal z dupy taki. No, ale kwestia gustu jak już wspominałęm na łamach tego forum raz, czy dwa.
Zgadzam się.
Dla mnie CoF to jest zespół, który czasem puszczam, żeby leciał w tle..
PS: Chociaż jeden, który potrafi Kredki skrytykować inteligentnie i logicznie.
CoF i Dimmu ... tych pierwszych podoba mi sie hmm moze ze 3 piosenki a tych drugich 1 chociaz szczegolnie kredek tworczosc znam calkiem dobrze a burgerzy moim skromnym zdaniem sa po prostu chujowi
aXe Rose napisał(a):PS: Chociaż jeden, który potrafi Kredki skrytykować inteligentnie i logicznie.
Nie przeceniaj mnie, hehehe !
Co do Burgerów - pierwszą płytę mają w pytę. Ale od kiedy zaczęli wciskać w utwory coraz więcej klawiszy i te klawiszowe aranżacje stały się skomplikowane, wszyła z tego chujowizna. A terazpuszcze sobie SZRON - tam mają zajebiste motywy klawiszowe, hahahaha !
Nuillnac napisał(a):aXe Rose napisał(a):PS: Chociaż jeden, który potrafi Kredki skrytykować inteligentnie i logicznie.
Co do Burgerów - pierwszą płytę mają w pytę. Ale od kiedy zaczęli wciskać w utwory coraz więcej klawiszy i te klawiszowe aranżacje stały się skomplikowane, wszyła z tego chujowizna. A terazpuszcze sobie SZRON - tam mają zajebiste motywy klawiszowe, hahahaha !
Mega ROTFL! Im starszy ,,burger" tym gorzej.NIe twierdzę ,że teraz ,,zamiatają" ale z biegiem lat ich muzyka staje sie bardziej złożona,niebanalna;stare płyty(z naciskiem na EDT) pełne były wiejskich ,słodziutkich i maksymalnie naiwnych melodyjek ,których zapewne ,,boska" Sonata Arctica by sie nie powstydziła.Płyty od SBD - niezły zespół,płyty od SBD wstecz - DO PIACHU!!!!!!
Necro Desecrator napisał(a):Nuillnac napisał(a):aXe Rose napisał(a):PS: Chociaż jeden, który potrafi Kredki skrytykować inteligentnie i logicznie.
Mega ROTFL! Im starszy ,,burger" tym gorzej.NIe twierdzę ,że teraz ,,zamiatają" ale z biegiem lat ich muzyka staje sie bardziej złożona,niebanalna;stare płyty(z naciskiem na EDT) pełne były wiejskich ,słodziutkich i maksymalnie naiwnych melodyjek ,których zapewne ,,boska" Sonata Arctica by sie nie powstydziła.Płyty od SBD - niezły zespół,płyty od SBD wstecz - DO PIACHU!!!!!!
dokladnie na odwrot- pierwsze plyty moim zdaniem byly dobre, do EDT(wlacznie, a Mourning Palace z wojna w tle miecie wszystko inne co dane im bylo stworzyc), potem zaczely sie przeslodzone klawisze. FAT jak dla mnie swietna plyta, czuc surowosc brzmienia, a i miejsce na klawisze sie znalazlo...no i ten norweski.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13