Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Nuillnac napisał(a):To ja wam powiem. Otóż, moi mili, Varg jest hipokrytą, poniewaz ściął włosy i czesze teraz swoją blond fryurkę na boczek. Zdradził ideały mrocznego black metalu i wraz z warkoczykami, które znamy ze zdjęć robionych w czasie jego procesu, stracił równiez swoją aryjskość !
Popieram

A ja się zgadzam z tym, co Nuillnac mówi o Vargu. Ot, taki sobie chłoptyś. Nie ma się czym zachwycać. Prawdę mówiąc to cały BM podjeżdża mi sztucznością i hipokryzją.
LCF napisał(a):Rafał napisał(a):Czytajac posty wiekszosci ludzi z tego forum to czuje sie boski i genialny 
To mamy chociaz 1 ceche wspolna 
Szkoda tylko, że ani jeden, ani drugi, nie ma ku temu żadnych podstaw

Moim zdaniem najgorszy black metalowy zespół to Blasphemy Lord !!!! i niewiem jak na to inni ale to totalny porąb !!!
Co?! To jedyny prawdziwy zespol bm! Kvlt, true, blasphemous, satanic i wogole.. 666 Pray The Beast rzadzi..
PS> Czleku.. Naprawde nie zauwazyles, ze panowie z tej kapeli robia sobie jaja?

Jaja jajami ale nie można sie aż tak ośmieszać bo to jest chore i po****
Havoc napisał(a):Jaja jajami ale nie można sie aż tak ośmieszać bo to jest chore i po****
w dodatku straszne, okrutne, potworne i demoniczne, a że niehumanitarne, to już nie wspomnę.
Nuillnac napisał(a):To ja wam powiem. Otóż, moi mili, Varg jest hipokrytą, poniewaz ściął włosy i czesze teraz swoją blond fryurkę na boczek. Zdradził ideały mrocznego black metalu i wraz z warkoczykami, które znamy ze zdjęć robionych w czasie jego procesu, stracił równiez swoją aryjskość !
Aha skoro juz nie ma dlugich wlosow to nie moze grac true blacku hehe.Tak w ogole jezeli juz tak bardzo ci zalezalo na jego wloskach to nie scial ich z wlasnej woli tylko dlatego ze po procesie zostal przeniesiony do wiezienia o wiekszym rygorze gdzie kazdy musi miec krotkie wlosy badz lysa pale.
Patyk napisał(a):.Tak w ogole jezeli juz tak bardzo ci zalezalo na jego wloskach to nie scial ich z wlasnej woli tylko dlatego ze po procesie zostal przeniesiony do wiezienia o wiekszym rygorze gdzie kazdy musi miec krotkie wlosy badz lysa pale.
A może po prostu bał się o swoją dupę ? Z długimi istnieje większe prawdopodobieństwo przecwelenia.
G napisał(a):Patyk napisał(a):.Tak w ogole jezeli juz tak bardzo ci zalezalo na jego wloskach to nie scial ich z wlasnej woli tylko dlatego ze po procesie zostal przeniesiony do wiezienia o wiekszym rygorze gdzie kazdy musi miec krotkie wlosy badz lysa pale.
A może po prostu bał się o swoją dupę ? Z długimi istnieje większe prawdopodobieństwo przecwelenia.
a skąd ty wiesz takie rzeczy co??
selbsmord napisał(a):G napisał(a):Patyk napisał(a):.Tak w ogole jezeli juz tak bardzo ci zalezalo na jego wloskach to nie scial ich z wlasnej woli tylko dlatego ze po procesie zostal przeniesiony do wiezienia o wiekszym rygorze gdzie kazdy musi miec krotkie wlosy badz lysa pale.
a skąd ty wiesz takie rzeczy co??
Nawet nasz ksiądz w szkole takie rzeczy wie.
ale pierdolisz:
teraz ma zdecydowanie bardziej true wygląd, ponieważ zapuszczając brodę, wzorował się na samym Wszebądzie!
Nie podoba mi się Hekate Enthroned.
warsadal napisał(a):A ja się zgadzam z tym, co Nuillnac mówi o Vargu. Ot, taki sobie chłoptyś. Nie ma się czym zachwycać. Prawdę mówiąc to cały BM podjeżdża mi sztucznością i hipokryzją.
LCF napisał(a):Rafał napisał(a):Czytajac posty wiekszosci ludzi z tego forum to czuje sie boski i genialny 
To mamy chociaz 1 ceche wspolna 
Szkoda tylko, że ani jeden, ani drugi, nie ma ku temu żadnych podstaw 
jebał cie pies - słuchaj kapel którę są warte twojego czasu IMMORTAL, ENSLAVED, BEHERIT, ABIGOR, ABSU, GEHENNA, i nie rzygaj padliną na gatunek którego nie znasz.
Burzum był zawsze nieco gorszy od Mayhem, nie ma co się oszukiwać.
aXe Rose napisał(a):Burzum był zawsze nieco gorszy od Mayhem, nie ma co się oszukiwać.
Mayhem byl zawsze duuuzo gorszy od Burzum, nie ma co sie oszukiwac..
Fetus- Zaparz sobie ziolka..
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13