Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Najgorszy zespół
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Ja nie wiem, dlaczego my tu dyskutujemy o Burzum i Mayhem jak wątek tego tematu omija szerokim łukiem te wielkie nazwy...

fetus napisał(a):aczkolwiek ostatnie produkcje w porównaniu z przed więźnia są marne. choc to tylko moja opinia

Są innego pokroju...

Ktoś tam zachaczył o DarkThrone... miał racje...
Krolik napisał(a):No skoro juz kategorię "najlepsze mieliśmy", czas na kategorię "najgorsze"
Smile
Dimmu Borgir, COF- chujowe do bólu !!!!!!
butcher napisał(a):
Krolik napisał(a):No skoro juz kategorię "najlepsze mieliśmy", czas na kategorię "najgorsze"
Smile
Dimmu Borgir, COF- chujowe do bólu !!!!!!

...no nie wiem czy cała twórczość ich jest chujowa
pierwsze 3 burgery i pierwsze 4(no i Midian) kredki naprawde dają rade
For All Tid dimmu borgir rozpierdala nie jeden True album ...
wg mnie ten temat sie nieskonczy nigdy... i tak kogos najgorszy bedzie przez kogos bardzo szanowany, i na odwrót, ale mysle ze kipska kapela moge (to jestem ja i MOJE zadnie) nazwac nowe kredki i burger. nietrawie tego wcale Rolleyes
Cos ci sie chyba z mcdonaldem pomylilo.
juz mnie wkurwia to ciagle jechanie po cradle of filth i dimmu borgir
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):juz mnie wkurwia to ciagle jechanie po cradle of filth i dimmu borgir

zapomniałes dodac jedno ważne słowo - "pozerskie" Założe się, że wiekszość z tych truu black metal warriorów, która pluje na te kapele, własnie od nich zaczynała swoją przygode z metalem.
A jakby dostali bilet na koncert pod choinke to by zapierdalali az by sie kurzyło.
przejechac zawsze sie mozna ale jakos za nimi nieprzepadam.
Cytat:juz mnie wkurwia to ciagle jechanie po cradle of filth i dimmu borgir
jak wiesz ze tak tu jest to nieczytaj tego tematu i bedzie wszystko grało.
Vorg napisał(a):przejechac zawsze sie mozna ale jakos za nimi nieprzepadam.
Cytat:juz mnie wkurwia to ciagle jechanie po cradle of filth i dimmu borgir
jak wiesz ze tak tu jest to nieczytaj tego tematu i bedzie wszystko grało.

no chuj z tego ze tak tu jest....
Napisalem ze to jest MOJE zdanie - niepodoba mi sie ich muzyka. niezamiezam sie tu z nikim kłucic o to
chuj z tym...pierdolić to,jak chcesz to słuchaj jak nie to nie...pierdolić tych co pierdolą tak...ale pierdole Angry
Oto Alocer z Brazyli Big Grin

http://www.youtube.com/watch?v=r9fEDETQ9W8

nie wiem jak was, ale mnie ten klip rozpierdala w drzazgi
kolejna samica człowieka-pandy Confusedhock:
masz jakąś traumę czy fetysz związany z pandami, że tak ci się często kojarzą? Laughing
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13