Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Okladki
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Lao Che - "Powstanie Warszawskie"... Nie tyle sama okładka, bo to jedynie nazwa kapeli i zespołu, ale cała budowa, styl, grafika książeczki. Oby takich jak najwięcej.
bardzo mi sie podobaja plyty Sopor Aeternus. szczegolnie to delikatne pismo.

[Obrazek: 96778-001.jpg]

i ta tez uwazam jest ladna, choc w zasadzie dobrych okladek jest mnostwo...
lubie tez takie minimalistyczne

[Obrazek: 198256-1103170157.jpg]
Mi najbardziej podobają się stare, czarno-białe okładki z płyt blackmetalowych. Obskórne pentagramy , demony i kościotrupy, do tego czcionka gotycka - to jest klimat. Podoba mi się różnież, kiedy za opakowanie płyty robią obrazy , jak w przypadku Burzum, Emperor lub Watain. Nienawidze natomiast tych wszystkich, popularnych ostatnimi czasy, okładek robionych komputerowo ( vide nowy Behemocz, czy Hermh ). Zbawione klimatu, ot co !

Anonymous

Katatonia

Co do black metalowych. Watain - Casus Luciferi. Okładka zabija (pozytywnie, rzecz jasna).
A ja bede niesamowicie nieoryginalna i powiem, ze ubóstwiam okladki Katatonii. No i oczywiscie My dying bride.
MASTER OF PUPPETS!!!!!!! Smile
hmmm........
"The art of drowning" AFI - za niesamowity niepokoj, swietnie narysowane o niesamowitym klimacie.
"The Triumph" XdeathstarX - okladka oddaje plyte, miazdzy
"Reroute to remain" In Flames - bo jest w fajnym stylu
a i jeszcze okladki Joy Division....
Demonoid - Riders of the apocalypse

[Obrazek: demonoid_ap.jpg]

piękna okładka. Jak ją zobaczyłam, to miałam wręczo ochotę kupić płytę. Na szczęście kolega miał i mogłam posłuchać. Ta muzyka mi totalnie nie pasuje :]. A gra tam Johnsson - lider Theriona.[/img]
A mnie się najbardziej podoba okładka Soilwork "Stabbing the Drama" - proste i łatwe do zapamiętania
http://www.strefahh.pl/html/plyty/okladk...prolog.jpg <- bo kaliber Laughing plytka z 96 i wogle fajna jest a codo oklaki to jeszcze mozna zec ze fajnie na kompie udalo im sie zrobic ( jedna z pierwszych i lepszych rapowych plyt w polce ) za ogolną
Misfits-Static Age
RAMONES - Acid Eaters
Balzac - Came Out of the Grave
A.F.I - All Hallows
Soundproof - "Soundproof" (demko takie) zna ktoś? Ten album de facto (czy jak to sie pisze Question) okładki nie ma bo płyta jest wydana w tekturowym opakowaniu, które sie tak fajnie otwiera. Bardzo fajny i błyskotliwy pomysł na wydanie płytki 8)
pawn888 napisał(a):http://www.strefahh.pl/html/plyty/okladk...prolog.jpg <- bo kaliber Laughing plytka z 96 i wogle fajna jest a codo oklaki to jeszcze mozna zec ze fajnie na kompie udalo im sie zrobic ( jedna z pierwszych i lepszych rapowych plyt w polce ) za ogolną

co to za bełkot?
NAJLEPSZĄ OKŁADKĄ NA ŚWIECIE JEST OKŁADKA "RESULTS MAY VARY" LIMP BIZKIT BO JEST FAJNA I GITEZ!
Quostek napisał(a):NAJLEPSZĄ OKŁADKĄ NA ŚWIECIE JEST OKŁADKA "RESULTS MAY VARY" LIMP BIZKIT BO JEST FAJNA I GITEZ!

omg ................
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16