11-18-2006, 05:41 PM
11-18-2006, 05:43 PM
Cytat: O czym najpierw pogadamy, o interwałach ?o kurna

czlowiek, nie dosc ze podziwiam twoj "misjonarski" stosunek do koncertow, humor penetrujacy obszary zerowe, twoje posty na tematy muzyczne (ktore sa rzadkoscia, ale to inna sprawa) sa merytorycznie beznadziejne, to jeszcze masz sie za najwiekszego kozaka i spinasz sie niemilosiernie niemal wszedzie. no kumamy, za sprawa zmieniajacych sie cyklicznie podpisow, hehe, ze jestes sfrustrowany i nastawiony tak a nie inaczej do zycia, no ale wlasciwie wypadaloby dorosnac..
Cytat:Zastanawia mnie jak takie zarzuty o "poziomie" moze rzucac osoba,ktorej ulubionych wykonawcow pod wzgledem umiejetnosci muzycznych przebija siedmiolatek ze szkoly muzycznejnajprostsze rzeczy zagrane z polotem, pasja grane przez mizernych muzykow > zawile, skomplikowane, masowo produkowane suity przez wybitnych technikow bez finezji
Cytat:nie przypuszczałem że kiedyś do tego dojdzie ale muszę się z Tobą zgodzić... poziom estetyczny okładek Burzum jest równy poziomowi muzyki zawartej na ich płytach czyli: dno i metr mułu...posluchaj jeszcze raz najdluzszego utworu na 'filosofem'. jesli sie Tobie podoba 'approaching silence' to i ten utwor na pewno podejdzie...
11-18-2006, 05:43 PM
KISIEL napisał(a):Napisał to ktoś, kto w kółko napierdala o slejerze, moturhedzie i wychwala grindcore.
1.Albo nie czytasz uważnie forum
2.Albo za krótko siedzisz na tym forum
3.Albo wreszcie co najbardziej prawdopodobne - jesteś durniem
KISIEL napisał(a):Więc jeśli jest to forum muzyczne, a Ty wymagasz od kogoś przedstawienia swojej wiedzy muzycznej (zakładam, że pisząc to, sam ją masz)może podyskutujemyJeśli w danym temacie muzycznym mam coś do powiedzenia,to sie wypowiadam.Ale prosze bardzo ,jesli chcesz podyskutować,zapraszam na Śląsk, siądziemy naprzeciw siebie i podyskutujemy w 4 oczy o muzyce i nie tylko.
KISIEL napisał(a):O czym najpierw pogadamy, o interwałach ?ROTFL,odezwał sie grajek z bozej łaski

11-18-2006, 05:46 PM
franek napisał(a):najprostsze rzeczy zagrane z polotem, pasja grane przez mizernych muzykow > zawile, skomplikowane, masowo produkowane suity przez wybitnych technikow bez finezji
Zgadzam sie.Tak samo najprostsze w formie okladki moga byc bardzo poruszajace i mocno wplywac na wyobraznie.Ksiaze,albo tego nie rozumie albo uwaza,ze musi sie do wszystkiego przypierdolic bo inaczej dzien uzna za stracony.
11-18-2006, 05:49 PM
Albo rozumie to doskonale, tylko odróznia coś zrobionego prostymi środkami w sposób dobry od czegoś co jest zrobione prostymi środkami w sposob chujowy
11-18-2006, 05:57 PM
Książę 2 napisał(a):No problem, ja nie mam jak Ty non-stop otwartej.
Nie ma to jak odpowiedź na poziomie poczyniona przez osobę wyposażoną w niezwykle wysublimowany gust plastyczny. ROTFL, pozostawmy bez komentarza.
Cytat:Swoją drogą przybywa dzielny Toudi pomagać Ramzesowi
Zieeeeeew. Nudne i oklepane, a teraz wybacz chłopcze, mam kilka innych fajniejszych zajęć tego wieczora niż siedzenie na tym forum i obszczekiwanie się z zakompleksieńcem podejmującym średnio udane próby podbudowania swego ego na kroku każdym tudzież wykazania swej wielce wątpliwej wyższości nad pozostałymi dyskutantami. Spadam, papa, dobrej nocy.
11-18-2006, 05:58 PM
franek napisał(a):jeszcze masz sie za najwiekszego kozaka i spinasz sie niemilosiernie niemal wszedzie

franek napisał(a):no kumamyNiech Was Wasze stare pocałują, może się w księciuniów zamienicie.
franek napisał(a):ze jestes sfrustrowany i nastawiony tak a nie inaczej do zycia, no ale wlasciwie wypadaloby dorosnac..
Czym jestem sfrustrowany ? Jak jestem nastawiony do życia ? I wreszcie - rośnie się fizycznie do jakiegoś momentu w życiu, za to psychicznie - do grobowej deski. Raczej "dorosnąć" się nie da. Jeśli wg. Ciebie "dorosnąć", to mieć 18 lat, to ROTFL.
11-18-2006, 06:01 PM
R_amze_S napisał(a):Ale prosze bardzo ,jesli chcesz podyskutować,zapraszam na Śląsk, siądziemy naprzeciw siebie i podyskutujemy w 4 oczy o muzyce i nie tylko.Jeśli napisałeś to poważnie, to mnie bardzo pozytywnie/mile zaskoczyłeś.
R_amze_S napisał(a):ROTFL,odezwał sie grajek z bozej łaski
Gdybym tylko grał, nie wiedziałbym tego. Abym to poznał (i wiele innych rzeczy związanych z muzyką)musiałem zacząć się edukować we właściwym kierunku.
11-18-2006, 06:02 PM
Ale poważnie: ta okładka to robota dla, nienajgorzej rysującego, gimnazjalisty wyposażonego w linijkę i ołówek. Swoją drogą, trzeba jednak stosować jakieś rozróżnienie między dyskusją o muzyce, a dyskusją o walorach estetycznych okładki.
hehe, Kisiel kojarzy mi się z małym chłopcem o czerwonej, wykrzywionej ze złości, buzi
hehe, Kisiel kojarzy mi się z małym chłopcem o czerwonej, wykrzywionej ze złości, buzi

11-18-2006, 06:04 PM
warsadal napisał(a):hehe, Kisiel kojarzy mi się z małym chłopcem o czerwonej, wykrzywionej ze złości buzAleż Panie Moderatorze, raczyłeś podzielić się z nami swoimi skojarzeniami publicznie ?

11-18-2006, 06:05 PM
KISIEL napisał(a):Jak widać? eotwarsadal napisał(a):hehe, Kisiel kojarzy mi się z małym chłopcem o czerwonej, wykrzywionej ze złości buzAleż Panie Moderatorze, raczyłeś podzielić się z nami swoimi skojarzeniami publicznie ?
11-18-2006, 06:07 PM
"EOT" <-- tak najłatwiej pyzata cioto z kapciami na uszach. 

11-18-2006, 06:08 PM
No sory KISIEL, ale twoje wypowiedzi, sposob zachowania nawet tutaj jedzie szczeniactwem, checia dowartosciowania sie i frustracja na kilometr. check chociazby przyklad z ostatniej chwili: http://forum.rockmetalshop.pl/viewtopic....848#149848 i podziekuj, ze cie jade w sposob kulturalny. to bylo a propos tego:
Cytat:Czym jestem sfrustrowany ? Jak jestem nastawiony do życia ? I wreszcie - rośnie się fizycznie do jakiegoś momentu w życiu, za to psychicznie - do grobowej deski. Raczej "dorosnąć" się nie da. Jeśli wg. Ciebie "dorosnąć", to mieć 18 lat, to ROTFL.swoja droga twoje przemyslenia egzystencjalne tez daja rady, hehe

Cytat: <--> (zapętlić)i co to ma wyrazac? czlowiek, pisz z sensem i jasno, riposty emotikonowe nie swiadcza o tobie najlepiej
Cytat:Niech Was Wasze stare pocałują, może się w księciuniów zamienicie.riposta na poziomie, hehe, znow sie spinasz, widac, ze mi zlosliwosc wyszla
Cytat:Gdybym tylko grał, nie wiedziałbym tego. Abym to poznał (i wiele innych rzeczy związanych z muzyką)musiałem zacząć się edukować we właściwym kierunku.interwaly to ja mialem na muzyce w szkole podstawowej, tak wiec niczym w tym momencie nie zaskoczyles. chciales jakims madrym 'technicznym' pojeciem zablysnac, hehe, ktore mialoby usprawiedliwiac twoje merytoryczne braki w poprzednich postach na temat zespolow muzycznych/ew. pojedynkow plyt, hehe
11-18-2006, 06:29 PM
To od końca może.
Po pierwsze skąd wiesz, co ja chciałem, misiu kolorowy ? A po drugie wymieniłem ten termin, a nie inny, bo to PODSTAWA, a i tak rzesze osób z "forum mzycznego" pewnie nie zdają sobie sprawę z tego co to jest.
Co to są moje "merytoryczne braki w poprzednich postach na temat zespolow muzycznych/ew. pojedynkow plyt" ?
Ech... Wytłumaczę Ci coś. Żebym mógł spokojnie pisać kolejne posty, musiałem znieść monitor i klawiaturę na podłogę, bo cały czas się turalałem po niej ze śmiechu czytając wypociny paru śmiechowych kolesi z RMS'u.
Złośliwość Ci wyszła. Bokiem.
Oznaczało to mniej więcej tyle :
"BUAAAAAAAAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAHAH"
A po chwili :
"Chlip, chlip <smark> chlip"
Dobrze - od tej pory będę pisał "jasno". Nawet wiem dlaczego tego chcesz. Ciemniaku.
Nie przepraszaj mnie. Padnij na kolanka. Sposób zachowania... Skąd wiesz jak się zachowuję, pucybucie ? Nigdy byś nie zgadł - podczas pisania ówczesnych postów... ...stepowałem !
Chęć dowartościowania i frustracja ? Człowieku, polecam Ci pięć mocnych kaw, onanizację, krople do oczu, okład na czoło z ciepłego krowiego placka i pacież. Dobranoc. Tymczasem jak to mawia nasz zacny prezes "eot" - muszę odkurzać.
franek napisał(a):chciales jakims madrym 'technicznym' pojeciem zablysnac, hehe, ktore mialoby usprawiedliwiac twoje merytoryczne braki w poprzednich postach na temat zespolow muzycznych/ew. pojedynkow plyt, hehe
Po pierwsze skąd wiesz, co ja chciałem, misiu kolorowy ? A po drugie wymieniłem ten termin, a nie inny, bo to PODSTAWA, a i tak rzesze osób z "forum mzycznego" pewnie nie zdają sobie sprawę z tego co to jest.
Co to są moje "merytoryczne braki w poprzednich postach na temat zespolow muzycznych/ew. pojedynkow plyt" ?
franek napisał(a):hehe, znow sie spinasz, widac, ze mi zlosliwosc wyszla
Ech... Wytłumaczę Ci coś. Żebym mógł spokojnie pisać kolejne posty, musiałem znieść monitor i klawiaturę na podłogę, bo cały czas się turalałem po niej ze śmiechu czytając wypociny paru śmiechowych kolesi z RMS'u.
Złośliwość Ci wyszła. Bokiem.
franek napisał(a):i co to ma wyrazac? czlowiek, pisz z sensem i jasno,
Oznaczało to mniej więcej tyle :
"BUAAAAAAAAAAAAAAAAAHAAAAAAAAAHAH"
A po chwili :
"Chlip, chlip <smark> chlip"
Dobrze - od tej pory będę pisał "jasno". Nawet wiem dlaczego tego chcesz. Ciemniaku.
franek napisał(a):No sory KISIEL, ale twoje wypowiedzi, sposob zachowania nawet tutaj jedzie szczeniactwem, checia dowartosciowania sie i frustracja na kilometr.
Nie przepraszaj mnie. Padnij na kolanka. Sposób zachowania... Skąd wiesz jak się zachowuję, pucybucie ? Nigdy byś nie zgadł - podczas pisania ówczesnych postów... ...stepowałem !
Chęć dowartościowania i frustracja ? Człowieku, polecam Ci pięć mocnych kaw, onanizację, krople do oczu, okład na czoło z ciepłego krowiego placka i pacież. Dobranoc. Tymczasem jak to mawia nasz zacny prezes "eot" - muszę odkurzać.
11-18-2006, 06:35 PM
KISIEL napisał(a):A po drugie wymieniłem ten termin, a nie inny, bo to PODSTAWA
a nie czasem dlatego że innego nie znasz?... bo jakoś nie potrafie sobie wyobrazić jak może wyglądać dyskusja o interwałach...