Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Okladki
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Ksiaze,Ty sluchasz pank rocka tak??
Aktualnie w ogóle nie słucham muzyki
Książę 2 napisał(a):Po namysle jednak oddaję palme pierwszeństwa w chujowości okladek Voivod. Te dopiero są cybermarne.

Dobra,juz nie udowadniaj na każdym kroku ześ debil o zjebanym guście.To juz wszyscy wiedzą.
Zastanawia mnie jak takie zarzuty o "poziomie" moze rzucac osoba,ktorej ulubionych wykonawcow pod wzgledem umiejetnosci muzycznych przebija siedmiolatek ze szkoly muzycznej
R_amze_S napisał(a):Dobra,juz nie udowadniaj na każdym kroku ześ debil o zjebanym guście.To juz wszyscy wiedzą.
Ja mogę mieć gust plastyczny zdaniem jakiegoś tępego i niedouczonego chujozy zjebany, ale przynajmniej go mam.
Cytat:Zastanawia mnie jak takie zarzuty o "poziomie" moze rzucac osoba,ktorej ulubionych wykonawcow pod wzgledem umiejetnosci muzycznych przebija siedmiolatek ze szkoly muzycznej
Kolejny mózg co nie odróżnia rozmowy o okładkach od rozmowy o muzyce. Poza tym: co wiesz o moim guście muzycznym?
Książę 2 napisał(a):Okładki Burzum są przechujowe na maksa, prezentują poziom rysunków dziewczynki z gimnazjum.

nie przypuszczałem że kiedyś do tego dojdzie ale muszę się z Tobą zgodzić... poziom estetyczny okładek Burzum jest równy poziomowi muzyki zawartej na ich płytach czyli: dno i metr mułu...

w sumie to kilka okładek się Travisowi udało np:
[Obrazek: Ope-Del.jpg]
i
[Obrazek: Ope-Dam.jpg]
Książę 2 napisał(a):
R_amze_S napisał(a):Dobra,juz nie udowadniaj na każdym kroku ześ debil o zjebanym guście.To juz wszyscy wiedzą.
Ja mogę mieć gust plastyczny zdaniem jakiegoś tępego i niedouczonego chujozy zjebany, ale przynajmniej go mam.
Masz.
Zjebany.

Cytat:Kolejny mózg co nie odróżnia rozmowy o okładkach od rozmowy o muzyce.
Ocenianie okładek Voivoda bez znajomosci twórczosci zespołu nie ma zadnego sensu.

Cytat: Poza tym: co wiesz o moim guście muzycznym?
No więc,to jest forum muzyczne,wiec pisz coś o muzyce , nie przypierdalaj sie zasrańcu do wszystkiego. Wykaz sie swoją wiedza muzyczną... Czekam...
Tyle ode mnie ,szkoda mi tracić weekend na dyskusje z kretynem...
R_amze_S napisał(a):Masz.
Zjebany.
Sam parę postów wcześniej żem napisał(a):zdaniem jakiegoś tępego i niedouczonego chujozy
Już o tym pisałem
R_amze_S napisał(a):No więc,to jest forum muzyczne,wiec pisz coś o muzyce , nie przypierdalaj sie zasrańcu do wszystkiego.
"No więc" prowadzimy dyskusję w temacie o okładkach akurat, tłusty pedale
R_amze_S napisał(a):Tyle ode mnie ,szkoda mi tracić weekend na dyskusje z kretynem...
To przestań wreszcie pierdolić do lustra i spróbuj znaleźć sobie prawdziwych kumpli, choć wiem że takiemu srogo niedojebanu odyńcowi z brutalnym ryjem będzie ciężko
R_amze_S napisał(a):No więc,to jest forum muzyczne

R.O.T.F.L.

R_amze_S napisał(a):Wykaz sie swoją wiedza muzyczną... Czekam...

Napisał to ktoś, kto w kółko napierdala o slejerze, moturhedzie i wychwala grindcore.

R.O.T.F.L.

Więc jeśli jest to forum muzyczne, a Ty wymagasz od kogoś przedstawienia swojej wiedzy muzycznej (zakładam, że pisząc to, sam ją masz)może podyskutujemy ? O czym najpierw pogadamy, o interwałach ?
<ignor dla kretyna>
Np. Jesu - Silver

[Obrazek: JESUsilver.jpg]
R_amze_S napisał(a):<ignor dla kretyna>
HAHA! pierwszy raz widzę, żeby ktoś sam siebie ignorował
KISIEL napisał(a):Napisał to ktoś, kto w kółko napierdala o slejerze, moturhedzie i wychwala grindcore.

Kurwa,najwiekszy znawca muzyki sie znalazl,rotfl
Książę 2 napisał(a):Do grupy osób które powinny byc wyłączone z dyskusji dorzucam jeszcze bezpodstawnie uważających się za lepszych od innych mądrali z przerośniętym ego

Nie sposób się nie zgodzić, wyjątkowo trafny i celny fragment wypowiedzi, naprawdę. Pora tylko wreszcie zachować odrobinę konsekwencji i po zafundowaniu nam powyższej, jakże zasadnej i będącej całkowicie na miejscu refleksji - zamknąć dupę w tym temacie.
No problem, ja nie mam jak Ty non-stop otwartej. Swoją drogą przybywa dzielny Toudi pomagać Ramzesowi
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16