Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Okladki
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
A co powiecie o książeczce z płyty Tool'a "Lateralus"??? To dopiero mistrzostwo Wink Laughing
nie przepadam za Tool'em i nie mam wielkiego rozeznania w ich płytach... a co powiecie o nowej Apocalyptice?
the offspring - americana.

Czemu?

nienawidze dzieci
Nowa Apocalyptica, tak samo jak poprzednie wydana jest wspaniale, bardzo ciekawy pomysł, sama książeczka też bardzo ładna. Fajny koncept mieli na zdjęcia muzyków, te kolce z wystające z ziemi. Plenery też są piękne.
Ich okładki doskonale uzupełniają muzykę. Są świetne.
nie widziala jeszcze tej ksiazeczki Tool'a ale musze przyznac ze ich teledyski nie pobije nikt...jak je ogladam dreszcz przechodzi mnie bardziej niz przy ogladaniu jakiegos horroru...
Moja lista:
- Guns n' Roses: Appetite For Destruction (wersja nieocenzurowana)
- Ozzy Osbourne: Ozzmosis
- KAT: Oddech Wymarłych Światów
- TestamenT: Souls Of Black
- MetallicA: ...And Justice For All
- MetallicA: Black Album (za oryginalność)
- Venom: At War With Satan
- Venom: Welcome To Hell (w tych czasach taka okładka wymagała dużej odwagi)
Tiaaa, Tool ma genialne teledyski. Ale koniecznie zobacz ich wkładkę do tej płyty. Mieli ciekawy pomysł z tym..zresztą zobacz sama Smile

Anonymous

Gamma Ray - No World Order
Gamma Ray - Sleletons In The Closet
Helloween - Keeper Of The Seven Keys (PT1)
ManOwaR - większość (szczególnie WOTWU, HTE, KOM,)
Iron Maiden - wszystkie
Immortal - At The Heart Of Winter

Narazie tyle mi przychodzi do głowy
DeMoN.|. napisał(a):Gamma Ray - No World Order

Zgadam się

Cytat:ManOwaR - większość (szczególnie WOTWU, HTE, KOM,)

E tam, "Sign of the hammer jest najlepszy, jeszcze "battle hymns" jest niezła, też "Hell on stage" daje rade

Cytat:Iron Maiden - wszystkie
Immortal - At The Heart Of Winter

Znowu się zgadzam,(co się dzieje że mam takie samo zdanie jak Demon?? Big Grin )

Natomiat reszta okładek Immortala, może oprócz "Damned in black" to straszna kupa Laughing

Anonymous

Może mamy taki sam zajebisty gust Big Grin
Cytat:Hell on stage
o to, to. Jak mogłem o niej zapomnieć (no ale napisałem że większość) Smile
Ale akurat okładki typu Manowar czy Iron Maiden naprawde bardzo dużo zyskują w wersjach winylowych, wtedy wyglądają dostatecznie "potężnie" Smile, zresztą np. okładka White stripes z avatara Kamaela, też wyglądałaby jeszcze lepiej
Cytat:ManOwaR - większość (szczególnie WOTWU, HTE, KOM,)

Big Grin Big Grin: Big Grin Big Grin Big Grin

zgadzam sie w 100%
gabrysia napisał(a):A co powiecie o książeczce z płyty Tool'a "Lateralus"??? To dopiero mistrzostwo Wink Laughing
Ja mam "Lateralusa" jeszcze na starym, wysłużonym nośniku jakim jest kaseta i tam książeczka pewnie w wersji okrojonej, ale faktycznie bardzo ciekawa. Dziwne, że o niej zapomniałem wymieniając.
Tomash napisał(a):Ale akurat okładki typu Manowar czy Iron Maiden naprawde bardzo dużo zyskują w wersjach winylowych, wtedy wyglądają dostatecznie "potężnie" Smile, zresztą np. okładka White stripes z avatara Kamaela, też wyglądałaby jeszcze lepiej
Zgadzam się, okładka z mojego avatara, czyli z płyty "Elephant" White Stripes'ów w wersji winylowej pewnie prezentowałaby się świetnie, ale przy zwykłym cd też wygląda, moim zdaniem, świetnie.
SiD napisał(a):the offspring - americana.

Czemu?

nienawidze dzieci

heheheh zgadzam się , fajna okładeczka... Mad Mad Mad

Jeszcze bardzo mi się podoba okładka Nirvany NEVERMIND Tongue
generalnie okładki Iron Maiden i Dream Theater... wszystkie robią na mnie wrażenie, a najbardziej chybaImages&Words, choć nie ma ona typowej książeczki. Natomiast Falling Into Infinity wydaje się nieco stereogramiczna... Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16