11-23-2006, 05:10 PM
Książę 2 napisał(a):I uważasz że zrobiłbym cokolwiek tylko dlatego, żeby tobie pokazać? Za darmo to mogę co najwyżej wydymać cię z buta, końska popierdolino.
Nie, tępa ciulozo z podstawowymi brakami w zakresie czytania tekstu ze zrozumieniem. Powyżej proszę o przykłady okładek twego autorstwa które, jak wyraźnie piszę zostały już wykorzystane przez poszczególne zespoły, zatem mowy o tym abyś robił cokolwiek jeno wyłacznie dlatego aby mi pokazać być nie może. Kolejny przykład zaślepienia wynikłego z z przekonania o własnej, niczym nieuzasadnionej wyższości i kolejny, w ktorym to dzięki owemu wychodzisz na idiotę. Warto zauważyć jeszcze jedno zjawisko, gdy naszemu naczelnemu forumowemu atysto-poeto-plastykowi brakuje argumentów (a de facto w treści powyższej wypowiedzi elementów merytorycznych uraczyć nie możemy) albo obszczekuje rzucając inwektywami (zazwyczaj skopiowanymi z bluzgatora) tudzież kwituje niszczącą go wypowiedź swym "olewackim" "buhaaha","spoko", "fajnie". Żenada. Pojmij wreszcie rozmaiary swej głupoty, choć nie ukrywajmy - łatwym zadaniem to nie jest.
Cytat:Rozumiem. Co sobotę robisz krokieta z połykiem Ramzesowi. Ewentualnie kupujesz mu piwo a potem robisz krokieta. A potem ganiacie się wkoło stołu.
Spoko, już wiemy jak sie z xdyxem zabawiacie, oszczędź nam dalszych szczegółów i nie mierz innych swoją miarą.
Cytat:Vomitor napisał(a):Ciekawe kiedy to miało miejsce skoro dopiero teraz przeczytałem twą wypowiedź trepie?Wiedziałem że odnalezienie literki "h" w elementarzu zajmie ci ze dwa dni
Buhaahaha, buhahaha, zajebista riposta, zajebista.
Cytat:Właśnie zdobyłes +10 punktów w kategorii "jaki jestem kurwa tępy"
To ile brakuje mi jeszcze aby cię przebić w tej konkurencji? 1200? 2400?
Cytat:i wysunałeś się na prowadzenie w ogólnej klasyfikacji plebiscytu "gość któremu trzeba podpalić cynamon na gaciach"
Nie, zastanawiam się tylko najszczerzej jakim trzeba być zakompleksieńcem by siedzieć na tym forum od rana do wieczora i nic nie robić jeno dopeirdalać się do wszystkiego tudzież próbować wykazać swą wielce wątpliwą wyższość na kroku każdym.
Cytat:Powyższe wypowiedzi twoje i twojego... przyjaciela nakazują mi twierdzić że nie ma z kim prowadzić takiej dyskusji.
Nie ciulozo, albo ładnie przedstawisz listę zespołów dla jakich to okładki wykonałeś, albo zaserwujesz listę dobrych okładek albo wypierdalaj z dyskusji w której to cały czas jęczysz jak suka podaczas cieczki a gdy przychodzi do wkestii merytorycznych włączasz bluzgatora.
Cytat:Bo na pewno nie z tobą, gościem który cieszy się gdy widzi chujowe okładki i broni ich, bo takie właśnie mają być
Nie rozumiesz chyba podstawowej funkcji jaką spełniać powinna okładka płyty której to nie można oceniać w oderwaniu od kontekstu muzycznego jaki firmuje (nie mylić z ocenianiem poprzez pryzmat tegoż). A teraz wskaż mi fragment z którego wynika, że cieszę się widząc chujową okładkę albo wypierdalaj na kurs przyspieszonego czytania ze zrozumieniem. Zrozum wreszcie jak bardzoś głupi.
Cytat:Vomitor napisał(a):Podaj przykłady dobrych okładek sygnujących albumy poszczególnych zespołów aby zaistniała szansa, że dyskusja nabierze jakichś merytorycznych treściPowyższe wypowiedzi twoje i twojego... przyjaciela nakazują mi twierdzić że nie ma z kim prowadzić takiej dyskusji. Bo na pewno nie z tobą, gościem który cieszy się gdy widzi chujowe okładki i broni ich, bo takie właśnie mają być
-Rene- napisał(a):Tak czytam to szczekanko i szczerze mówiąc życzę ci vomit, żebyś chociaż spróbował powiedzieć Mu to kiedyś w twarz. "Spróbował" bo nic więcej ci nie wróżę, to znaczy obstawiałabym jakieś 2, góra 3 sekundy.Są pewne granice, niektóre rzeczy byłyby poniżej krytyki
No, a ustosunkowania się do treści merytorycznych jak nie było tak nie ma. Rotfl, co za koleś.
P.S. W temacie kwestii wylizywania rowa na kroku każdym na forum tymże już w zasadzie się przecież wypowiadałem. Brakuje jeszcze drugiego "bohatera".