Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Okladki
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Akurat Burzum okladki plyt zawsze mial bardzo fajne. Szczegolnie ta z Filosofem piekna jest.
Dżemik napisał(a):Akurat Burzum okladki plyt zawsze mial bardzo fajne.

Ano,prawda.
O ja pierdolę... Estetyczne kalectwo. Ale Grand Prix "Festiwalu Najwiekszego Upośledzenia Zmysłu Plastycznego w całym Szatanmetalu" przypada zespołowi Burzum. O ja pierdolę... załamka
Książę 2 napisał(a):O ja pierdolę... Estetyczne kalectwo. Ale Grand Prix "Festiwalu Najwiekszego Upośledzenia Zmysłu Plastycznego w całym Szatanmetalu" przypada zespołowi Burzum. O ja pierdolę... załamka

Dzieci z przerośniętym ego artystycznego ,,smakosza" słuchające metalu rok-dwa nie powinny miec w ogóle prawa zabierania głosu w rozmowach dotyczących tego świetnego i n a p r a w d ę kultowego zespołu jakim jest Burzum
Hm,Burzum rzeczywiscie ma niezłe okładki,ale IMO lepsze ma CF.
ja wole burzum ... chociaż To Mega Therion to kvlt czysty !
Necro Desecrator napisał(a):Dzieci z przerośniętym ego artystycznego ,,smakosza" słuchające metalu rok-dwa nie powinny miec w ogóle prawa zabierania głosu w rozmowach dotyczących tego świetnego i n a p r a w d ę kultowego zespołu jakim jest Burzum
Wyjątkowo zgadzam się, bo nie słucham metalu w ogóle. Do grupy osób które powinny byc wyłączone z dyskusji dorzucam jeszcze bezpodstawnie uważających się za lepszych od innych mądrali z przerośniętym ego, którzy nie odróżniaja rozmowy na temat wartości plastycznej okładek płyt od rozmowy o muzyce danych zespołów, które to dyskusje nie mają ze sobą nic wspólnego. Okładki Burzum są przechujowe na maksa, prezentują poziom rysunków dziewczynki z gimnazjum. Tragedia.
to jest prawdziwie szatańska okładka:

[Obrazek: acoustic_verses.jpg]
Mistrzostwo. Arcydzieło. Potęga.
[Obrazek: falj7.gif]
Black Sabbath "Black Sabbath" rul,rula,rula.
Książę 2 napisał(a):Okładki Burzum są przechujowe na maksa, prezentują poziom rysunków dziewczynki z gimnazjum. Tragedia.

chyba cie pojebało ...
Chyba?:>
http://www.truemetal.org/metalwallpaper/...angvar.jpg
http://www.truemetal.org/metalwallpaper/images/aske.jpg

To są te "super" okładki? Wyglądają jak narysowane w gimnazjum na nudnej godzinie wychowawczej

Po namysle jednak oddaję palme pierwszeństwa w chujowości okladek Voivod. Te dopiero są cybermarne.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16