Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Wasze sny
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Daj sobie na luz, dziecko Laughing Nie no dobra, bez żartów. Tak sie pewnie macinalnie napisało z przyzwyczajenia, a ty robisz aferę, opanuj się...
powialo grozna po RMS
Big Grin
nie no
zabwnie tu bywa
Hmm.. to ja miałem kiedyś ciekawy sen...źle świadczy o mojej psychice. Śnił mi się jakoś tak zeszłego lata, ale takich rzeczy się nie zapomina Laughing No więc we śnie terroryści wysadzili biały dom Laughing bombą atomową Big Grin , całe wschodnie wybrzeże US-raju zniszczone i w ogóle tragedia. Następnym celem był, uwaga... Belweder Rolleyes Laughing No i czekamy całą rodzinką w domu na falę uderzeniową, ale jakoś fartem podmuch był tu mały (mieszkam koło Kraka), tylko dom przewrociło na bok i wyrwało z fundamentów Laughing . Poza tym porobiły się tu jakieś wąwozy, takie małe wodospady, rzeka jakaś... i zgadnijcie - płyniemy tym przewróconym domem Laughing , aż dopłynęliśmy do czegoś w rodzaju kanionu Kolorado Laughing - tam się zatrzymaliśmy i wysiedliśmy - i jest taka przełęcz niby, nad urwiskiem jakimś, w ogóle widoki piękne, prawie zero roślin, no pustkowie, to idziemy drogą. A tam - patrol: trzech gostków w zbrojach, z mieczami itd Laughing Laughing Laughing Laughing to jakoś się z nimi zabraliśmy i doszliśmy do jakiegoś spróchniałego sporego drzewa, a raczej jego szczątków, tak, że można było wejść do środka... to było wieczorem, i podsłuchałem tam dwóch gości w czarnych płaszczach mówiących coś o przebudzonym czarnym smoku, i o tym że mają smocze jajo i o panowaniu nad światem Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin - potem się obudziłem. Najgorsze jest to, że wcale nie zmyślam - naprawdę mam taką pooraną wyobraźnię Laughing Za dużo RPG Rolleyes
Cytat:Za "dziecko" możesz kiedyś wybitnie potrzebować pomocy stomatologa, wiesz?
wlasnie dzieci sie najbardziej obrazaja za to slowo
ostatnio ciągle powt. mi się taki jed. sen: jest noc, za oknem pada śnieg, słysze jak ktoś przekręca kluczyk w zamku, drzwi frontowe.. podchodzę i naprzek.zamykam zamek . Aż do chwili gdy już nie mam siły ktoś otwiera drzwi... no i oczywiście w tym mom. się budzę...

Kolejny, (ale śnił mi się parę tyg. przed maturą) idę chodnikiem i nagle tracę równowagę , spadam w przepaść, właściwie nie wiem skąd nagle się tam ona znalazła... po prostu spadam w czarną odchłań
..no i znów, jak zwykle , w chwili gdy upadam budzę się
Mam już dosyć takich snów...
Moż. powinnaś iść do psych., to zapewn. dałoby ci jakieś poczuc. wzgl. bezp.

Przepr. za złośl.
a mnie się wczoraj śniła orgia w stylu rzymskim, piękna dziewczyna, znajoma się mną zajmowała bardzo pieszczotliwie, pewien pan jej pomagał i tak sobie było szczęśliwie... Angry
..nie , nie skorzystam...(odpowiedź kieruje do 'hier_kommt_die_sonne')
to chyba nie byla propozycja Angry ale sen milusi
Raz do roku sni mi sie jakby smierc , moja smierc. Budze sie wtedy i mam swiadomosc tego , ze zaraz odejde z tąd . Towarzyszy mi przy tym ogromny strach , fajne uczucie Laughing Zeby bylo smieszniej jak sie obudze rano to wszystko pamietam , wiem ze mi sie nic nie stanie a sie boje. Moze ja mam zryta psychike :?
nie masz zrytej psychiki, albo i masz Laughing ale to ja razem z Toba, bo co 2gi sen sni mi sie to ze ktos probuje mnie zamordowac Laughing jakac cala ferajna uciekinierow z wiezienia albo brat kolezanki itp Wink
Jest takie schorzenie (?), psychologia zna i opisuje takie przypadki, że komuś często powtarza sie jeden sen. NIektórzy ludzie przez całe życie, każdej nocy mają ten sam sen Wink Mi się to jednak nie zdarza Big Grin
Tolkien i jego syn Christopher mieli stale sen o powodzi, wszechogarniającym wszystko potopie Smile Stąd Numenor Big Grin
Valhalla napisał(a):nie masz zrytej psychiki, albo i masz Laughing ale to ja razem z Toba, bo co 2gi sen sni mi sie to ze ktos probuje mnie zamordowac Laughing jakac cala ferajna uciekinierow z wiezienia albo brat kolezanki itp Wink
jak fajnie nie czuc sie samotnym Tongue
Niemal codzinnie śnia mi sie jakieś katastrofy... pożary, powodzie czy nawet wojna Crying or Very Sad Crying or Very Sad
No ale zdarzają się i przyjemne, romantyczne senki Big Grin. Dobra teraz juz idę spać Laughing
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11