08-12-2007, 09:18 PM
08-12-2007, 11:52 PM
Trzeba by keczapa powiadomić może by jakiś gig w ramach koncertu sorcerer gdzieś wykonał. Odspiewalibyśmy Pieśń żerców w wersji disco bądź goreją wici. Byłby KILL !
10-28-2007, 09:38 AM
Dobra słuchajcie :
Początku snu nie pamiętam ,ale wiem ,że był on związany z imprezą póxnieją jakąś mega ekipą zapierdaliśmy na piechotę do włocławka (z Ciecha <lol>) pijany jak bela, po drodze odwiedziliśmy jakąs dziwną ferme kurczaków ,które zajebaliśmy w celu póxniejszej konsumpcji
. W między czasie za chuja nie wiem jak trafiłem na koncert Madness na ostatnie 3 numery (our house wiem ,że był) ,ale na bis zagrali one night to cairo . Spotkałem na koncercie znajomą z jakiegoś koncertu chyba we włocławku co kiedyś grałem , która zarzuciła do mnie tekstem ,że czuje się dziwnie dziewicą w wieku lat 17 i szuka kolesia ktory by ją stuknął i zapytała się mnie co ja na to . A ja kurwa odmówiłem stwierdzając ,że nie będe miał czasu dobrze ją stuknąć bo po koncercie musze spierdalać do domu bo jedziemy z bracholem i rodzicami do kamionek a to zajmie nam wpizdu drogi bo to w górach jest. Ostatnia rzecz jaką pamiętam to picie soku pomidorowego w domu (którego nie nawidze) i wyjazd czerwonym seatem (kórego moi starzy już nie mają) w góry.
Obudziłem się to się zastanawiałem dlaczego jej nie stuknąłem bo zajeista była , a Kamionki są przecież 50 km odemnie a nie w górach czy coś.
Ogolnie musze mniej pić ,bo po snach w których ganiaja mnie mnisi buddyjscy z gumowymi młotakami i wrzucają mnie na arene gdzie mam walczyć ołowkiem ,może się człowiek zastanowić nad stanem swojej bani :]
Początku snu nie pamiętam ,ale wiem ,że był on związany z imprezą póxnieją jakąś mega ekipą zapierdaliśmy na piechotę do włocławka (z Ciecha <lol>) pijany jak bela, po drodze odwiedziliśmy jakąs dziwną ferme kurczaków ,które zajebaliśmy w celu póxniejszej konsumpcji

Obudziłem się to się zastanawiałem dlaczego jej nie stuknąłem bo zajeista była , a Kamionki są przecież 50 km odemnie a nie w górach czy coś.
Ogolnie musze mniej pić ,bo po snach w których ganiaja mnie mnisi buddyjscy z gumowymi młotakami i wrzucają mnie na arene gdzie mam walczyć ołowkiem ,może się człowiek zastanowić nad stanem swojej bani :]
10-28-2007, 11:11 AM
o korwa

10-28-2007, 12:03 PM
Sen o mnichach z gumowymi młotkami musiał być naprawde interesujący 

10-28-2007, 12:10 PM
Mnie się ostatnio śniło,ze przyszedłem na lekcje,ale w szkole mnie nikt nie poznał i kazali mi sobie pójść...no co miałem robić 

10-28-2007, 09:50 PM
A mi się śniło (już jakiś czas temu... z półtora miesiąca będzie), że byłem na koncercie Vadera i przyszedł Peter w przebraniu ptaka i zaczęli grać Wings 

10-28-2007, 10:14 PM
W sumie mi sie sniło dzisiaj jak wróciłem najebany z imprezy , że dalej imprezuję.
10-28-2007, 10:30 PM
Morgenstern napisał(a):A mi się śniło (już jakiś czas temu... z półtora miesiąca będzie), że byłem na koncercie Vadera i przyszedł Peter w przebraniu ptaka i zaczęli grać Wings
Umarłem ... :]
06-05-2008, 03:19 PM
No to tak...erotyczne...rzadko
Ale moja zmora z dzieciństwa to stary gotycki zamek i goniąca mnie po nim...pomarańcza...jak to zajebiście wyglądało , taka ogromna pomarańcza z nogami xD i zawsze jak mnie łapała z noge to się budziłem i patrzłem na nogi :p
Czasami miewam sen że jestem Lee H. Oswaldem !!
I bywają też takie że odwalam z kumplami koncert punk-rockowy w szkole , wszycy nas kochają , laski są nasze itp.
ogólnie to moje sny są często podobne do mnie - dziwne i pojebane 
Ale moja zmora z dzieciństwa to stary gotycki zamek i goniąca mnie po nim...pomarańcza...jak to zajebiście wyglądało , taka ogromna pomarańcza z nogami xD i zawsze jak mnie łapała z noge to się budziłem i patrzłem na nogi :p
Czasami miewam sen że jestem Lee H. Oswaldem !!

06-05-2008, 03:23 PM
skoro jestes taki dziwny i pojebany to opowiedz mi jakas jedna szalona akcje/historie ze swojego zycia
06-05-2008, 03:30 PM
IKR nie chodzi o to
Ale cóż...najdziwniejsza historia...w skrócie - kiedy miałem 3 latka na działce chodzilem po wszystkich zeby dali mi pospijać pianke z piwa , i bralem przy tym male łyczki
Po kilku godzinach miałem takie wyjebiaszcze bóle brzucha że pojechałem do szpitala
Co w tym dziwnego? Moim zdaniem najebac sie w wieku 3 lat to sukces 
A inna ciekawa akcja , to kiedy razem z kuzynem poszlismy na graffiti , kuzyn mial wtedy 17 lat , pisalismy sobie na szkole rozne napisy az przyjechala straz miejska - chyba ktos z bloku naprzeciw widzial . Co tu opisywac , spierdalalismy
Ale fajna adrenalinka była . Nie watpię ze wy macie ciekawsze historie , ale jeszcze mam duzo czasu zebu nadrobic

A inna ciekawa akcja , to kiedy razem z kuzynem poszlismy na graffiti , kuzyn mial wtedy 17 lat , pisalismy sobie na szkole rozne napisy az przyjechala straz miejska - chyba ktos z bloku naprzeciw widzial . Co tu opisywac , spierdalalismy

06-05-2008, 03:52 PM
jak wspominales jestes w wieku mojego braciaka, wiec faktycznie masz czas nadrobic, ale
wiec o co?
ShaunMorgan1396 napisał(a):IKR nie chodzi o to
wiec o co?
06-05-2008, 04:10 PM
O to ze jestem po prostu jebniety , chyba dlatego ze mowie co mi kwas na jezyk przyniesie , i chuj :p
06-05-2008, 05:20 PM
ShaunMorgan1396 napisał(a):estem po prostu jebniety
dlaczego tak sądzisz?