aXe Rose napisał(a):...W niektórych przypadkach wywołujący jedynie pusty śmiech, bo czasem świadczy wyłącznie o wieśniactwie tego, kto go użył.
och, to straszne chłopczyku, chyba się obrażę

. Stary piszesz takie pierdoły z dupy, że po prostu wytrzymać nie można, idź posłuchaj sobie G'n'r, podrośnij i naucz się odróżniać śpiew Kinga Diamonda od śpiewu Dane'a. I zamilcz zanim wydasz sąd o zespole, którego masz 2-3 utwoey w mp3(sic!, zapewne Diamonda również

), bo narażasz się na kompromitację w naszych oczach, qed. :?
ps. aha, no i Nevermore nie ma piosenek tylko UTWORY, piosenki to ma G'N'R.
Nevermore napisał(a):aXe Rose napisał(a):...W niektórych przypadkach wywołujący jedynie pusty śmiech, bo czasem świadczy wyłącznie o wieśniactwie tego, kto go użył.
. Stary piszesz takie pierdoły z dupy, że po prostu wytrzymać nie można, idź posłuchaj sobie G'n'r, podrośnij i naucz się odróżniać śpiew Kinga Diamonda od śpiewu Dane'a. I zamilcz zanim wydasz sąd o zespole, którego masz 2-3 utwoey w mp3(sic!, zapewne Diamonda również
Jak już pisałem, chciałem tylko pokazać, kto tu burdy zaczyna. Wieśniactwo wrzutów niektórych osób sprawiło, że chciałem sobie z was jaja zrobić. Oczywiście nie pomyliłem się - nikt nie powiedział nic sensownego, tylko same wieśniackie wrzuty.
Sorki, ale inaczej nie da się nazwać tego:
Cytat:idź posłuchaj sobie G'n'r, podrośnij
Dla twojej wiadomości, synku, słyszałem w życiu niejeden zespół o wiele bardziej zasłużony dla metalu niż Nevermore z '92.
Z mojej strony koniec offtopu. Zespołowi zaś można tylko współczuć takich durnych fanów jak niektórzy z was.
aXe Rose napisał(a):Nevermore napisał(a):aXe Rose napisał(a):...W niektórych przypadkach wywołujący jedynie pusty śmiech, bo czasem świadczy wyłącznie o wieśniactwie tego, kto go użył.
Jak już pisałem, chciałem tylko pokazać, kto tu burdy zaczyna. Wieśniactwo wrzutów niektórych osób sprawiło, że chciałem sobie z was jaja zrobić. Oczywiście nie pomyliłem się - nikt nie powiedział nic sensownego, tylko same wieśniackie wrzuty.
Sorki, ale inaczej nie da się nazwać tego:
Cytat:idź posłuchaj sobie G'n'r, podrośnij
Dla twojej wiadomości, synku, słyszałem w życiu niejeden zespół o wiele bardziej zasłużony dla metalu niż Nevermore z '92.
Z mojej strony koniec offtopu. Zespołowi zaś można tylko współczuć takich durnych fanów jak niektórzy z was.
Jeżeli to nazywasz więniackim wrzutem to jak nazwiesz pisanie oczywistych pierdół i ośmieszanie się w moich oczach, w celach marnej prowokacji? Bardziej zasłużony? Wymień mi 5 lepszych, wartościowszych zespołów powermetalowych, a uznam, że masz podstawy, by ze mna rozmawiać, o czimś zasłużeniu.
ZOMO
Ale śmiesznie pierdolicie od rzeczy...
Nevermore, knypie, troszke przewrażliwiony jestes na punkcie swoich IDOLI...a nadewszystko niemiłosiernie tępy...idź się utop
P.S kazde twe zdanie można obrócić przeciw tobie, taka z ciebie śmieszna kukiełka...
Z Krolikiem nie gadaj, bo on cie obrzuci gownem a jak mu zadasz konkretne pytanie lub przedstawisz dobry argument to chlopak sie zmiesza i zamilknie, jak to juz drzewiej bywalo

SPoCo napisał(a):przepraszam, a od kiedy z posiadanie wlasnego zdania zostaje sie zlinczowanym? muzyka ma to do siebie, ze niektorym sie podoba, a innym nie i nikomu nic od tego. a klotnie o to czy zespol jest 'genialny' czy 'beznadziejny' bez argumentow nie maja sensu. a tak na marginesie jezeli zamierzacie sie pizgac i wyzywac od np debili, to [bez urazy] spierdalajcie na priv. tyle OT, a zespol jak dla mnie sredni.
Dobra, kończymy offtopa. A teraz droga Moniko powiedz mi które płyty masz i czym podpierasz swoje stanowisko
PS. Nie znoszę ludzi, dla których coś jest albo dobre, albo beznadziejne, a tu mamy takich wielu.
SPoCo napisał(a):slyszalam jedynie "Enemies..." i jakos nie przypadlo mi do gustu. moze jak zapoznam sie ze wczesniejszymi to zmienie zdanie, ale na razie opieram sie na wrazeniu jakie wywarl na mnie ten album
nie wiem, raczej nie moje klimaty...
Z enemies... w ogóle jest dziwna Historia, bo było nagrane w strasznym stylu, brzmienie po prostu odrzucało. Teraz wydali remix, jest on znacznie lepszy od pierwowzoru, przystępniejszy, polecam.
No dobra, rozumiem, raczej nie zapoznawaj się z reszta twórczości, nie przypadnie Ci do gustu...
Cytat:Tak? A konkretnie które?
chociażby :
1. wyzywasz od pieniaczy, kiedy jednoczesnie podobną postawe prezentujesz...
2. wyzywasz od ignorantów, choć twa ignorancja przerasta tu na forum niejednego...
Cytat:Z Krolikiem nie gadaj, bo on cie obrzuci gownem a jak mu zadasz konkretne pytanie lub przedstawisz dobry argument to chlopak sie zmiesza i zamilknie, jak to juz drzewiej bywalo Very Happy
Puste słowa,
Widać boli cię fakt,iż cię nie lubię

Boli? Mnie to delikatnie mowiac gowno obchodzi, ale lubie wkurzac ludzi

Cytat:ale wkurwiła mnie prowokacja i wsiorstwo( czlowieka, ktorego szanuje) aXe rose, on zachował sie jak tępak
Po części masz rację... nie wiem po co wypisywałem aż takie pierdoły... może przez nadmiar % we krwi