Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Nevermore
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Może trafił na pierwsze EOR z trudnym brzmieniem.
Scully napisał(a):Może trafił na pierwsze EOR z trudnym brzmieniem.

moze myslal ze na wersji ponownie miksowanej beda remixy Nevermora w wykonaniu niemieckich DJ'i Wink
statekx napisał(a):
Zakk_Wylde napisał(a):witam ... wiem że może uznacie że bluźnie ale ściągnełem kilka piosenek Nevermore i jakoś mi nie wchodziły co polecacie żeby przekonać sie do ich muzyki ?

Z takim poczatkiem daj sobie spokoj koles.

ty sie napewno od razu do każdego zespołu przekonaleś :? ... zamiast polecić mi jakoś ten zespół zniechęcasz mnie do niego ... nie wszystko może spodobać sie od razu i moze ja zaczełem poznawać ten zespół od złej strony ... to tak jakbyś slayera zaczął słuchać od płyt po odejściu Dave'a
Zakk_Wylde napisał(a):witam ... wiem że może uznacie że bluźnie ale ściągnełem kilka piosenek Nevermore i jakoś mi nie wchodziły co polecacie żeby przekonać sie do ich muzyki ?

Po pierwsze ,primo: piosenki to nagrywa np. Britney S.
Po drugie ,primo: proponuje zaczac Ci od "Dead Heart In A Dead World" albo "Nevermore". Tylko jak juz musisz sciagac to zapierdol caly album i przesluchaj.
Cytat:Tylko jak juz musisz sciagac to zapierdol caly album i przesluchaj
Dokladnie,jak juz słuchac NEVERMORE ,to całe płyty a nie pojedyncze kawałki.
Zakk_Wylde napisał(a):
statekx napisał(a):

ty sie napewno od razu do każdego zespołu przekonaleś :? ... zamiast polecić mi jakoś ten zespół zniechęcasz mnie do niego ... nie wszystko może spodobać sie od razu i moze ja zaczełem poznawać ten zespół od złej strony ... to tak jakbyś slayera zaczął słuchać od płyt po odejściu Dave'a

Moglbys nie pisac nazwy mojego Bostwa malymi literami?...Chciales rozkoszowac sie poezją Nevermora sciagajac jakies pojedyncze sztuki - jak chciales tego dokonac? i masz jeszcze pretensje, koles!...
Zespołu nie znam,po nowym roku porzycze jakas płytke od kumpla.
statekx napisał(a):
Zakk_Wylde napisał(a):
statekx napisał(a):

Moglbys nie pisac nazwy mojego Bostwa malymi literami?...Chciales rozkoszowac sie poezją Nevermora sciagajac jakies pojedyncze sztuki - jak chciales tego dokonac? i masz jeszcze pretensje, koles!...

Wybacz Laughing
Zakk_Wylde napisał(a):Wybacz

Tak lepiej. Zeby mi to bylo ostatni raz[Obrazek: nonono.gif]
statekx napisał(a):
Zakk_Wylde napisał(a):Wybacz

Tak lepiej. Zeby mi to bylo ostatni raz[Obrazek: nonono.gif]
obiecuje Big Grin Laughing Laughing Laughing Laughing
Ty lepiej porzadnie posluchaj ich muzyke.
Muzyka NEVERMORE wam nie wchodzi? To dobrze !!! Laughing Właśnie w tym jej potęga - wymaga max. skupienia. Ja sie do NEVERMORE baaaaaardzo długo przekonywałem. No ale nie na "siłę" - od początku czułem jakiś błysk w tej muzyce i postanowiłem poprostu spróbować go zrozumieć. No i nie myliłem sie! Big Grin
To mnie własnie dziwi najbardziej... Ja osobiście słuchając TGE nie potrzebowałem zbyt dużo czasu by sie przekonać do tego, ze grają dobrą muze. Wystarczyło mi tylko raz ja przesłuchać. Nie wiem jak jest z innymi albumami, ale przypuszczam, że chyba zbyt dużo sie nie różnią od tej, ale być może sie myle.
imo rozni sie nieco do reszty. jest bardziej melodyjny i przystepny. Mimo to ma wiele smaczkow ,ktore odkrywa sie z kolejnym przesluchaniem.
To fakt - im cześciej ja puszczam, tym bardziej mi sie chce jej słuchać 8)
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17