Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Nevermore
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
No ja właśnie jestem w trakcie przesłuchiwania TGE. W końcu postanowiłem zapoznać sie z tym zespołem Big Grin
A co do płyty TGE, to jak narazie, płyta miażdży 8)
kupiles ?
Przyznam się, że ściągłem Wink Musiałem sprawdzić jak grają Smile Nigdy nie kupuje płyt w ciemno zespołu, którego dobrze nie znam.
uwaga, Ambi idzie z karzącą ręką sprawiedliwości, chowaj się Big Grin
Mam nadzieje, że mnie zrozumie Crying or Very Sad
Rozumiem, tez tak robie od jakiegos juz czasu. Choc troche szkoda tego smaczku kupowania w ciemno... eh niestety kasa nie spada z nieba. Sad

Cytat:uwaga, Ambi idzie z karzącą ręką sprawiedliwości, chowaj się

Wez, nie strasz chlopaka Tongue
E tam wcale sie nie bałem Wink
Ghost_82 napisał(a):E tam wcale sie nie bałem Wink

Skoro Ci sie podoba to wyjeb mp3 i kup. Wink
Bedzie trza pomyśleć nad tym Tongue
Ambivalent napisał(a):

Nie inaczej, ja tak zrobiłem z Symbolic Smile
Ambivalent napisał(a):

Skoro Ci się podoba to wyjeb mp3 i kup. Wink
Najrozsądniej, też nie mam oryginałów po pachy, ale jeśli cos mi przypadnie do gustu, nabywam. Wink Wyjątkiem był Venom kupiony w ciemno i nie żałowany ;]
A ja sie juz spażyłem raz na oryginale, a mianowicie na Iron Maiden " The X-Factor" I teraz nie mam zamiaru kupywać w ciemno.
witam ... wiem że może uznacie że bluźnie ale ściągnełem kilka piosenek Nevermore i jakoś mi nie wchodziły co polecacie żeby przekonać sie do ich muzyki ?
aXe Rose napisał(a):
Ambivalent napisał(a):

Nie inaczej, ja tak zrobiłem z Symbolic Smile

Musisz byc z siebie dumny nie? W koncu masz choc jedna oryginalna plytke na polce.
I plz skoncz juz z tym zwrotem "nie inaczej" bo stosowanie go w kazdym twoim poscie doprowadza mnie do stanu zazenowania.
Zakk_Wylde napisał(a):witam ... wiem że może uznacie że bluźnie ale ściągnełem kilka piosenek Nevermore i jakoś mi nie wchodziły co polecacie żeby przekonać sie do ich muzyki ?

Z takim poczatkiem daj sobie spokoj koles.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17