Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Tak...?Ech... Juz mi sie mylą te wszystkie fora... Za dużo ich... nevermind...
Ale bede moderatorem lalala, zrobie tam porządek, khehhe
Tak, nareszcie będziemy mieć swojego człowieka na odpowiedzialnym stanowisku w bazie wroga
Sugeruję w pierwszej kolejności zablokować wszystkie topici o fekaliach, pierdach itd. bo już mam dość. i upominać dhampra za każdym razem jak będzie o tym pisał.

A ja tak sobie myślę, zeby nie blokoać tego o gównach, bo z tego jest duuużo funu, wytarczy trzymać tam dyscyplinę... no pomyślcie, nie bedzie fajnie jak za tydzień znajdziemu temat: "seks w szambie"? Wiedząc, ze opowiadają o tym 14-latkowie, jest jeszcze śmieszniej... No ale na pewno będe słuchać Waszych głosów, i wogóle fajnie, że jesteście.
Dyskusyja się rozwija

Gratuluję, zasłużone zwycięstwo.
oł gasz, tylko nie mow jak ON, mroczna siostro

Ej, słuchajcie! Nie wiem co sie stało, ale jak próbuje wejśc tam na jakieś podforum to mi sie komp zawiesza i wogóle dziwne rzecy dzieją... Napiszcie tam gdzieś że mam problemy z netem i mnie nie ma CHWILOWO, ok?
Plissss...
hier_kommt_die_sonne napisał(a):Napiszcie tam gdzieś że mam problemy z netem i mnie nie ma CHWILOWO, ok?
Plissss...
Trzeba to było do kogoś na priv napisać, bo teraz, jak 30 osób naraz zacznie Cię usprawiedliwiać, to się to z lekka podejrzane zrobi (chyba nawet dla ludzi na poziomie intelektualnym użytkowników tamtego forum...

)
Pamietajcie smiech to zdrowie! Na tamtym forum mam nick jak tu, z tym ze tam mam bardziej trÓÓ avatar

Be trÓÓ!
(musimy przygotowac jakis super plan, majacy na celu totalny rozpirz na tym forum

)
Jesteście okrutni

hock: Jeszcze się dzieci w sobie zamkną i co będzie?
mind.in.a.box napisał(a):Jesteście okrutni
hock: Jeszcze się dzieci w sobie zamkną i co będzie?
Już ty się nie martw... my im nie pozwolimy

mi sie nawet niechce tam rejestrować, nie ma sensu pieprzyc o niczym

Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14