Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: NOWE FORUM O TEMATYCE GOTYCKIEJ
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Wycwanili się Big Grin Też się musiałam zarejestrować, ale jako Vampirzyca Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Glupio mi i czuje wyrzuty sumienia.. Jestem sola w oku kolegow po fachu.. Juz mam 1 ostrzezenie..
Widzę, że coraz więcej nas pojawia się na nowym forum. Mroczni Bracia Laughing , bądźmy uprzejmi i wyrozumiali. Może jakoś uratujemy tych biednych gotów przed całkowitym upadkiem Big Grin Big Grin
Tuomasss napisał(a):Może jakoś uratujemy tych biednych gotów przed całkowitym upadkiem Big Grin Big Grin

Mam wrażenie, że niżej się już nie da, ale co tam. Z nich już raczej nic nie będzie moim skromnym zdaniem Big Grin

Skazani na wieczne potępienie... czyli mniej więcej to, o co im chodziło Laughing
Dobra, piprzyć ratowanie. Idę się dalej bawić. Zaczyna mi się to podobać. Ale jakbym zaczął wkręcać się za bardzo, jakbyście zauważyli, że przenoszę taki cmentarne klimaty tutaj to ratujcie, błagam. Nie chcę skończyć jako got szukający laski z którą mógłby łazić po cmentarzu i pić krew Laughing
Nie ma sprawy, będziemy cię pilnować Wink
Tuomasss napisał(a):Zaczyna mi się to podobać

Niedlugo dostaniesz fuche moderatora tam Laughing
Fajnie by było. Przynajmniej gdzieś miałbym jakąś władzę i ludzie by się ze mną liczyli Big Grin Big Grin
Chciałabym zauważyć ze stawka z naszego forum stanowi większość użytkowników na tamtym Laughing
Zapewne jest to zasługa upajająco-krwistej działalności księżyca i astralnej powłoczki martwych, zgwałconych gothek, paplających się w jakże paradoksalnie empirycznym GÓWNIE!!!!!!!

Kurwa, dawno się tak nie smiałam

Dżemik: zmień sie, a przyjmą Cię z pewnością.... Zechcą więcej idiotów....
Im dłużej czytam te bzdety, tym barziej jestem przekonana, że to jednak na jaja, my dajemy się robić w capa, a tamci mają ubaw 10 razy lepszy niż my... :?

Ale mimo to nie zamierzam się wyrzec robienia sobie z nich jaj Laughing
hier_kommt_die_sonne, a ja sobie czytam i widzę, że świetnie sobie radzisz. Doskonale czujesz klimat Big Grin
Uważaj dziewczyno, bo się jeszcze za bardzo wczujesz Laughing

Nieźle ci idzie, gratuluję inwencji twórczej Angry
za tam wlasnie klimat zalapalam Big Grin
Oj bo ja uwielbiam odgrywać różne role... I dziękuje Wam, Mroczni Bracia [sorry, ale naprawde nie mogłam sie powstrzymać]
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14