Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: NOWE FORUM O TEMATYCE GOTYCKIEJ
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
A mnie ostatnio strasznie brakuje tego forum... ilekroć nie miałem humoru to poczytałem tru-posty Dhampra albo Luny i natychmiast humor wracał Wink

Anonymous

aXe Rose napisał(a):A mnie ostatnio strasznie brakuje tego forum... ilekroć nie miałem humoru to poczytałem tru-posty Dhampra albo Luny i natychmiast humor wracał Wink
tu masz pana 88 Angry
też pisze trv pagan posty Big Grin
DeMoN.|. napisał(a):
aXe Rose napisał(a):A mnie ostatnio strasznie brakuje tego forum... ilekroć nie miałem humoru to poczytałem tru-posty Dhampra albo Luny i natychmiast humor wracał Wink
tu masz pana 88 Angry
też pisze trv pagan posty Big Grin

Taa... on jest nawet lepszy niż całe SoR razem wzięte Laughing
A ja się może czepiam, ale zastanawia mnie czy to 88 ma coś wspólnego z faszyzmem czy to po prostu rok urodzenia :? Big Grin Bo jak o rok chodzi to jakaś pomyłka, powinno być 98 Laughing
Swoją drogą śmieszne, że akurat 88 to Heil-Hitler... równie dobrze mogłoby być Hip-Hop
aXe Rose napisał(a):Swoją drogą śmieszne, że akurat 88 to Heil-Hitler... równie dobrze mogłoby być Hip-Hop

Hmmm, mnie to na przypadek nie wygląda, to jest raczej całkiem zmyślny spisek. Adolf chciał wykończyć słowian tak jak hophop i jego słuchacze chcą zniszczyć takich prawdziwych metalowych słowiańskich wojów jak my Laughing Laughing
aXe Rose napisał(a):Swoją drogą śmieszne, że akurat 88 to Heil-Hitler... równie dobrze mogłoby być Hip-Hop

E tam, idea podobna, tyle, że Hitler miał szczątki intelektu.
hier_kommt_die_sonne napisał(a):

E tam, idea podobna, tyle, że Hitler miał szczątki intelektu.

intelekt to on mial, i to wielki, bo rzadko sie zdarza zeby za jednym czlowiekiem poszly miliony. inna sprawa ze ideologicznie skrzywiony. ale jesli o intelekcie mowimy to nie odbieralbym mu go.
Masz rację, nikt mu go nie odbiera. Ale to nie temat o tym Big Grin
Załóżmy forum hiphopowo-hitlerowskie Wink

Anonymous

aXe Rose napisał(a):Załóżmy forum hiphopowo-hitlerowskie Wink
+ pagan NS
DeMoN.|. napisał(a):
aXe Rose napisał(a):Załóżmy forum hiphopowo-hitlerowskie Wink
+ pagan NS
Swoją drogą zastanawia mnie, czy NS-głąby afiszują się jako sataniści. Jeśli tak, to nic nie wiedzą o własnej ideologii - z tego co wiem, hitler powoływał się na boga, gdy przekonywał ludzi do czystości rasy aryjskiej. Na boga powołuje się również Ku-Klux-Klan i inne rasistowskie gówna.
Oni sami nie wiedzą o co im chodzi, to banda debili i tyle, całe to ich chujowe podziemie i jeszcze bardziej chujowa działalność sprowadza się do paru idiotów którzy tworzą więcej kapel niż ich samych jest, i wielce poważna działalniość na internetowych forach, lub robienie jakichś żałośnych stron, no tak, czasem jeszcze wpierdolą w 10 jednemu punkowi, widuje tych palantów czasem na koncertach i naprawde nie wiadomo czy się śmiać czy płakać...zresztą 2 NSów ma 3 różne ideologie, więc o czym tu wogóle gadać Laughing

PS: sorry za offtopa, ale musiałem to z siebie wyrzucić Laughing
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14