Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: NOWE FORUM O TEMATYCE GOTYCKIEJ
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
to niech zrobi to ktoś z dynamicznym IP
Ja mam w dupie, w necie jestem widoczny pod ip serva przez ktory sie lacze, jak wszyscy z mojej sieci (cale miasto), jedyne co moze mnie zdradzic to port, a port malo kiedy jest w logach, a na forach nie ma az tak dokladnych logow (wiem bo mam adma na 2 forach Wink ).

Haselka podane przez Sloneczko ( Big Grin ) nie dzialaja, jednak nie jest tak glupi Smile Moze Karaluch cos wykombinuje, bo on haker taki jest Smile
...no tak, tylko po co? ;p Laughing
Pomyśl trochę...
Czytaliście dzisiejszą notkę Luny? Smutno trochę że to ktoś z tego forum.., myśl że ktoś może być bardziej z*** odemnie była pocieszająca... a tak przy okazji... ktoś wie kim jest Luna? Bo może podobieństwo avatarka jej i Angelique nie jest przypadkowe.... Wink
Czy to oznacza koniec zabawy w gothów??? A było tak fajnie Crying or Very Sad
to fakt, jest to zupełnie nieprzypadkowe ;p
Mam nadzieję, że to co tam napisałaś nie jest prawdą... szkoda by było Sad
Żeby tylko Dhampr pozostał Dhamprem... Laughing Laughing Laughing
Chujnia z grzybnia...
Ja Wam mówię, że to jaja są. Forum powstało 25 stycznia 2005. Tego samego ktoś o nicku takim jak admin SoR zareklamował je tutaj. Czy gdyby był tru gothem robiłby to?
Może się wydawać, ze zrobił to bo mało ludzi było na forum. Ale co sie dziwić, skoro to było tego samego dnia? To są jaja, ja Wam mówię.... i pewnie ktoś stąd jest Dhamprem....
Ja ze swojej strony mogę zapewnić, że Dhamprem nie jestem, słowo honoru. Big Grin
Robi się na tym forum coraz gorzej. O ile na początku było zabawnie to teraz jest jakoś nudno, bez ognia. Nie wiem, może mi się wydaje, ale im więcej ludzi się tam rejestruje tylko z myślą o pisaniu kretynizmów tym mniej śmiesznie jest.
Musimy poszukać jakiegoś innego tru forum dla gotów, ale takiego gdzie jest wszystko tru. Co myślicie?
Jestem za Big Grin Jak będę miała trochę wolnego czasu, to poszukam, a jak znajdę to wrzucę linka.
Oj, wątpie żeby było takich wiele.... Ale mówcie, kto jest Dhamprem!
Wątpię, żeby ten ktoś (o ile faktycznie jest stąd) miał się przyznać, chociaż już jest po zabawie...
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14