Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Trafiłam
Trudne to nie było...

Dopisalem kilka postow w ich stylu jako Eruantalon... Musze przyznac, ze mam przy tym niezly ubaw i wysilek leksykalno- intelektualny...
Ja też tam trochę pomieszałem. W ich języku, żeby było śmieszniej. Poczekajmy na reakcję...
Oczywiscie, ze w ich jezyku... jak jutro wroce ze szkoly to bede mial pewnie ubaw po pachy...
Tuomassss, przepis na eliksir jest po prostu przepiekny!

To jest "Makbet"!!! Szekspir rządzi. Warto czytać lekutry

A pewnie, ze warto!

Tresc w nich zawarta moze sie przydac w roznych dziwnych sytuacjach.
Forum zapiera dech w piersiach i bardzo podnosi na duchu. Uswiadomilo mnie, ze moge uchodzic za ideal normalnosci.
Pandora napisał(a):Raczej nie masz się co rejestrować, bo dostaniesz bana po pierwszych dwóch postach (chyba, że zamierzasz udawać Mroczną Siostrę
) Jak chcesz się z nich ponabijać, to lepiej pisz jako gość.
Na forach phpbb gosci tez sie da zbanowac, po IP. No chyba, ze sie ma dynamiczne...
Katiria, aleś Ty nie kulturalna.

My się tylko świetnie bawimy. Mnie sprawia ogromną radość pisanie tam postów. Mam okazję ulżyć potrzebie stosowania wydumanych i dziwacznych zwrotów, archaicznej składni itd.

ło Jezusicku!!!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!
Normalnie smiałam się do łez! Pomysl z eliksirem jest zajefajny!!!!!
Brawo!!!!!!!! Tez w to wchodzę!!!!!!!!!
Jak przestanę sie smiac....
A co w naszym forum jest takie zabawne?
Weszłam tam i napisałam kupę mhrocznych phostów.... Buaahahahahahaha
Tomash napisał(a):hmmmm nie wiem czy wiecie ale z naszego forum kiedyś strasznie zlewali na bodajże na metalheart 
Zlewali sie chyba z niektorych artykulow dostepnych w RMS Shopie..
hier_kommt_die_sonne napisał(a):Weszłam tam i napisałam kupę mhrocznych phostów.... Buaahahahahahaha
Czytałem niektóre

gratuluję
A ostatnio zrobili, że trzeba się zarejestrować, żeby pisać

no to sie zarejestrowałem

Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14