Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hmm, zrobić forum?
Ale tu musiałoby być tak:
1. Zakładamy forum.
2. Umieszczamy linka do forum na jakiejś stronce dla mega tru ortodoksyjnych fanów gotyku czy czegoś innego, byleby śmieszne było.
3. Zakłamy kilka tematów i czekamy na wypowiedzi sami nie pisząc za wiele.
4. W dalszej kolejności postępujemy podobnie jak miało to miejsce w przypadku sorrow-of-roses.
Wtedy znowu mielibyśmy ubaw przynajmniej na trochę.
heh moze byc

wymyslimy sobie jakies troo drechowe xywy i moze byc fajnie przez kilka dni.tylko trzeba bedzie uwazac gdzie damy linki do nas.najlepiej tez na forach dla jakis przyglupow.
to ja chce mieć ksywe Łysy_Bolo. już mam nawet sygnaturkę.
Czekajcie... a może by się tak dobrać od forum młodzieży wszechpolskiej?

Tylko trzeba znaleźć
Ooooo!!! Pandora, jesteś genialna!!! Musimy takie znaleźć, na pewno gdzieś jest.

Tam to dopiero byłoby śmiesznie

A więc - do dzieła! Tylko przyznawać się od razu kto ma jakiego nicka!
Jam jest Słowian

Niby się zarejestrowałem, ale nie potrafię się zalogować. Szajs ta strona wszechpolaków.
A na tym gotyckim to jestem Hevein.
[quote="Tuomasss"]Niby się zarejestrowałem, ale nie potrafię się zalogować.quote]
Bo oni Ci na maila mają ponoć wysłąc jakieś hasło aktywujące... :? ja jeszcze nic nie dostałem...
To musiało się Wam coś pochrzanić, bo ja dostałam maila juz jakieś 20 sek. po rejestracji na forum MW. Mam nicka Verrine, bo jako Pandora mogłabym zostać zdemaskowana.
Na tym forum gotyckim się nie rejestruję, bo jest za duże, żeby można się w nim było szybko połapać, więc mi się nie chce.
No zajefajny pomysł! już sie zarejestrowałam na forum MW, ale na to gotyckie mi sie nie chce, za duze, ale jesli jest tam coś ciekawego, to powiezcie, posmieje sie i zarejestruje.... pozdro
Mowicie MW... Dam sobie nick... Kulfon

Tak moj nick na MW to Kulfon.
jeśli się tam zarejestruje, to będę miał nicka
rYdzYk

Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14