Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: NOWE FORUM O TEMATYCE GOTYCKIEJ
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Cytat: Seks Na Cmentarzu...
Uprawialiście kiedyś..? Ja tak, i muszę przyznać, że masturbacja krzyżem w rytm dzwoniących nieopodal dzwonów kościoła to rzecz niezwykła... Te czułe wargi partnerki liżącej krzyż, a potem widok jej, pięknie rozłożonej na nagrobku... ech.... wspomnienia.........
Cytat:Ja jeszcze nie zażywałem... ale wyobrażam sobie ekstremę zażywania seksu na cmentarzu.... cholera,to musi być naprawdę dobre. A gdyby tak połączyć fetyszyzm z seksem na cmentarzu....? To mogłaby być mieszanka wybuchowa.... już sobie wyobrażam nagą piękność przywiązaną łańcuchem do nagrobka, jak się wije, jak plądruje ją od środka...
Cytat:Kiedyś spacerowałem po cmentarzu i zapusciłem się w jego odległy opuszczony zakątek. Odktyliśmy my tam starą opuszczoną kaplice, niestety była zamknięta jednak obchodząc ją od tyłu ujżeliśmy rozibty witraż, wśliznelismy się do środka, znajdował się tam stów do wystawiania zwłok podczas pogrzebu, wnieśliśmy do środka pare zniczy, cienie zaczeły tańczyć po ścianach a my odpłyneliśmy na zimnej kamiennej płycie.
Holy Shit...
OOOOŁŁŁŁ FUCK!!!! Rolleyes Laughing
Ciekawe czy srednia wieku przekracza tam 14,..

Big Grin
Nie wydaje mie sie Big Grin
Hethell napisał(a):to forum przypomina mi pewien krakowski sklep netowy i nazwy artykolow....ale posmiewisko Laughing

Wrzuć linka Big Grin
http://www.sklep.gothart.pl/ na zrdowie... nie udlaw sie po przeczytaniu nazw produktow Big Grin
Acrid napisał(a):Ciekawe czy srednia wieku przekracza tam 14,..

Big Grin

Ee.. Mysle ze przekracza 17 a ludki piszace te bzdury dobrze sie przy tym bawia..
Dżemik napisał(a):Ee.. Mysle ze przekracza 17 a ludki piszace te bzdury dobrze sie przy tym bawia..

A ja sie dobrze bawie je czytajac, wiec chyba wszystko zachowane w przyrodzie Big Grin

Dzieki za MSG =)
Hethell napisał(a):http://www.sklep.gothart.pl/ na zrdowie... nie udlaw sie po przeczytaniu nazw produktow Big Grin

Dzięki... postaram się przeżyć... Laughing

EDIT:
Hethell napisał(a):krakowski sklep netowy

Już miałam zacząć się wstydzić swojego miasta, ale oakzuje się, że sklep jest kielecki Wink
A nazwami faktycznie można sie udławić... Laughing
Czytanie postów na tym meag tru gotycim forum to genialny środek antydepresyjny. Lekarze powinni to przepisywać pacjentom cierpiącym na głęboką depresję.

A co do tego sklepu, to niektóre rzeczy są nawet ciekawe Laughing , ale te nazwy i opisy Rolleyes . No i ceny też specjalnie przystępne nie są. Big Grin
o rany...jeśli te forum to jakieś jaja, to panowie odwalili maestrię Big Grin jeśli nie, to ja chyba z rozpaczy zacznę walić mą głową w najmroczniejszy nagrobek na cichym cmentarzysku punktualnie o pólnocy
No ale pomysłowości to można pozazdrościć Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Oczywiście o ile to całe forum to faktycznie jaja, (mam nadzieję, że tak) ale niestety istnieją ludzie na tyle pojebani, żeby takie bzdety wypisywać na poważnie :?
A co gorsza że jeszcze może się okazać że na serio to wszystko robili...bleee... Evil or Very Mad Evil or Very Mad :?
15latek masturbujący sie na cmentarzu? uprawiajacy seks? wycinajacy sobie brwi? nie no...bez przesadyzmu Big Grin ja wiem ze młodziez teraz szybciej dojrzewa, ale w nocy to on raczej w łozeczku grzecznie spi niz uprawia seks na nagrobkach...
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14