01-26-2005, 03:48 PM
Cytat: Seks Na Cmentarzu...
Uprawialiście kiedyś..? Ja tak, i muszę przyznać, że masturbacja krzyżem w rytm dzwoniących nieopodal dzwonów kościoła to rzecz niezwykła... Te czułe wargi partnerki liżącej krzyż, a potem widok jej, pięknie rozłożonej na nagrobku... ech.... wspomnienia.........
Cytat:Ja jeszcze nie zażywałem... ale wyobrażam sobie ekstremę zażywania seksu na cmentarzu.... cholera,to musi być naprawdę dobre. A gdyby tak połączyć fetyszyzm z seksem na cmentarzu....? To mogłaby być mieszanka wybuchowa.... już sobie wyobrażam nagą piękność przywiązaną łańcuchem do nagrobka, jak się wije, jak plądruje ją od środka...
Cytat:Kiedyś spacerowałem po cmentarzu i zapusciłem się w jego odległy opuszczony zakątek. Odktyliśmy my tam starą opuszczoną kaplice, niestety była zamknięta jednak obchodząc ją od tyłu ujżeliśmy rozibty witraż, wśliznelismy się do środka, znajdował się tam stów do wystawiania zwłok podczas pogrzebu, wnieśliśmy do środka pare zniczy, cienie zaczeły tańczyć po ścianach a my odpłyneliśmy na zimnej kamiennej płycie.Holy Shit...