Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
hier_kommt_die_sonne napisał(a):I dziękuje Wam, Mroczni Bracia [sorry, ale naprawde nie mogłam sie powstrzymać]
Źle się dzieje... panuj nad sobą!

Ok, ale brawa dla tuomassa, śmiałam sie jak cholera z tego:
"Album The Sins... odnalazłem w głębiach twardego dysku jego komputera."
Sporo tam jest takich "kwiatków"...

właśnie napisałam nową, wstrząsającą mowę..
Przepraszam, ale nie dokończę zpowou tarzania się po podłodze...
Czytaliście może regulamin? Jak nie, to przeczytajcie...
Ostatnio mam jakies dziwne problemy z pisaniem tam postów, za cholerę nie mogę sobie w klawisze trafić...

Ej.. Ktoz to jest BLACK METAL? Albo A.? Przyznac sie.. =P
Ja jestem po prostu aXe Rose...
Swoją drogą DŻEMIK jest zajebisty

Jak zobaczyłem komentarz:
Cytat:15tka - do książek a nie uprawiać nocą seks na cmentarzach! Egzamin chyba masz...
Czy coś w tym stylu, to nie wyrobiłem

To tró ghothyckie forum jest lewe XD
Nie wiem , czy Ci ludzie są tak skrzywieni psychicznie , czy zbijają siędo granic dobrego smaku , a może właśnie obejrzeli "Egzorcystę" i im padło na mózg i koniecznie odczuwają wyższą i jakże mroczną potrzebę podzielenia się tym faktem ze swymi "braćmi"...
_^______"
Uff... Poziom tego forum jest poniżej krytyki. Gdyby nie my, to ja nie weim co by się tam działo. Dobrze, że wnosicie trochę rozrywki, bo tam tak mroczno, że chyba jedynie biksenonowe reflektory coś by rozjaśniły...
I jeszcz niech się przyznawają wszyscy którzy pozmieniali xywy, żeby wiadomo było kto jest kto...
Ja zmieniłam na Vampirzyca (i zdaje mi się, Tuomasss, że się tam spotkaliśmy...

)Huhuhuhu... powiało Mrokiem

Ja też

Ja tam dalej jestem Ajaną i nie zmienię swego pseudonimu nawet na tak głupim forum jak tamto.

Ej no bez kitu, czemu nie moge się wbić na to forum

. Dopiero teraz przeczytałem cały ten topic i widzę że ominęła mnie kupa wesołej mrocznej zabawy

. Całkiem ciekawie tam musi być, nie ma to jak masturbacja na nagrobku
EDIT:
Hehe już mi się udało

. No cóż przeczytałem temat o seksie w fekaliach to wysiadłem, fajne klimaty ten cały Dhampir porusza

Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14