Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: NOWE FORUM O TEMATYCE GOTYCKIEJ
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Ale jeśli to jaja, to nie wiem, kto ma lepszą zabawę - ci, którzy to piszą, czy my przy czytaniu Big Grin
............................

brak mi słów żeby opisać to zjawisko.....

jak z rodziny adamsów
aXe Rose, Pandora, trzeba było się do nich odzywać? Teraz nas tam nie lubią Laughing Jeszcze naślą na nasze kochane forum legion wampirów-zabójców, oraz dzieciaków masturbujących się na cmentarzach Big Grin I wtedy nasze wesołe towarzycho wpadnie w mroczny, cmentrano-wampiryczno-depresyjny nastrój. Wyssają naszą energię życiową, krew i co tam się jeszcze da wyssać. No i zaczną nam tłumaczyć że wampiryzm i satanizm są do siebie bardzo podobne.
Jeśli teraz muszą się masturbować lub bzykać na cmentarzu by sie podniecić, to co będą robic za 2 lata-lizać beton?
Question
Tuomasss napisał(a):aXe Rose, Pandora, trzeba było się do nich odzywać? Teraz nas tam nie lubią Laughing Jeszcze naślą na nasze kochane forum legion wampirów-zabójców, oraz dzieciaków masturbujących się na cmentarzach Big Grin I wtedy nasze wesołe towarzycho wpadnie w mroczny, cmentrano-wampiryczno-depresyjny nastrój. Wyssają naszą energię życiową, krew i co tam się jeszcze da wyssać. No i zaczną nam tłumaczyć że wampiryzm i satanizm są do siebie bardzo podobne.

To była taka chwila słabości, nie mogłam się powstrzymać... Big Grin

Ale juz tego żałuję... pewnie mnie zaczną nawiedzać po nocach... Boję się... nie będę mogła spać... Crying or Very Sad

Big Grin
Hethell napisał(a):http://www.sklep.gothart.pl/

łożesz kurwa Rolleyes Rolleyes Rolleyes Rolleyes Laughing
Trafne określenie... Angry
Hethell napisał(a):http://www.sklep.gothart.pl/

O_O

Już strona główna mnie odrzuca... :?

Alsvartr napisał(a):łożesz kurwa Rolleyes Rolleyes Rolleyes Rolleyes Laughing

Dokładnie Laughing Angry Angry
Zgadzam sie z przedmówcą Big Grin
o jejqu zawsze chciałam sie ponasmiewać z gotów-idjotówTongue ciesze sie teraz jak małe dziecko zarejstruje sie az i mówie powaznie bendzie niezła zabawaSmile
Raczej nie masz się co rejestrować, bo dostaniesz bana po pierwszych dwóch postach (chyba, że zamierzasz udawać Mroczną Siostrę Big Grin ) Jak chcesz się z nich ponabijać, to lepiej pisz jako gość.
Tuomasss napisał(a):aXe Rose, Pandora, trzeba było się do nich odzywać? Teraz nas tam nie lubią Laughing Jeszcze naślą na nasze kochane forum legion wampirów-zabójców, oraz dzieciaków masturbujących się na cmentarzach Big Grin
Te dzieciaki to mnie rozjebały na maksa Tongue leżę na podłodze ze śmiechu Tongue
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Hehehe... ciekawe, ile lat ma ten, kto to napisał... Laughing
Moje założenia:
- Na serio:12
- Na jaja:17

Obstawiajcie Big Grin
jest jeden post.. costam costam mam 12 lat ;d
wiec obstawiam na serio 12 Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14