Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
E tam, jest to swietna metoda na wyladowanie emocji, taka katarsis- do tego odpowiednia muzyka, dopelniajaca calosci i ammy wybuchowa mieszanke... Ale nie kazdy musi przeciez lubic, niekotrych nie bawi moze, zbyt nonsensowne, brutalne, niebezpieczne i.t.p.
Mi Sie Podoba Jak Ludzie Sie Fajnie Bawia Przy Pogo ( Oczywiscie Wypadki Moga Sie Zdarzyc ... Ale To Powierzchowne Rany Ze Tak Powiem ) ... Denerwuje Mnie Jedno ... Goscie Stojacy Z Tylu I Popychajacy Ludzi ... Nie Wiem - Moze Nie Potrafia Albo Poprostu Nie Chca Sie Bawic ...
Ale Nic Nie Zmieni Mojego Zdania ... Chce Przezyc MosH ... Wiem Ze Potem Bedzie Cos W Stylu ... "KURWA PO CO JA TAM WLAZILEM" ... Ale Coz ... Mosze Tego Sprobowac

Wole tango a nawet walca

SHOX! napisał(a):Wole tango a nawet walca 
Dla Mnie Stary Rzecza Bloga Napierdalac Glowa Pogo

\\\ AlucarD /// napisał(a):Denerwuje Mnie Jedno ... Goscie Stojacy Z Tylu I Popychajacy Ludzi ... Nie Wiem - Moze Nie Potrafia Albo Poprostu Nie Chca Sie Bawic ...
hmm znam to chociaz z drugiej strony jak ludzie na ciebie wpadaja to jedyna metoda nie dania sie zmiezdzyc czasem to wlasnie kogos wepchnac do srodka ...
btw. ja na armii chcilam wyjsc z kotla i nie moglam bo mnie ludzie spowrotem do niego wpychali ;/
Ale Wkurzajace To Jest Troche ... Ja Mysle Ze Oni Poprostu Boja Sie Wejsc ...
ja czasami nie chce wejsc chce sobie poskakac i potancowac sama a tu nagle wielki dwumetrowy puncur na mnie spada ja nie mam gdzie uciekac to co robie odpycham go od siebie i on wpada do srodka
czasami fajny jest kociol i wogole ale czasami poprostu wole sie bawic lajtowo
wlasnie

Mosh to buractwo Dla ZakomPLEKsioNyCH buRaKÓW, kTÓrzy WyładOWuJĄ swoJą FrustRAcjĘ kopiĄc KuMplI PO RYjach, bo nie MajĄ odwaGi zaJEBAĆ kopa w ryj jakIEmuŚ chamowi CO siĘ burzy na Ulicy.
Szatan napisał(a):Pogo to zaden taniec.
Chujnia dla zbuntowanych nastolatkow.
Jedyny sluszny taniec to taniec rytualny ku mojej czci.
hahahahahahahahahahaaaahahahahahahahahaah tyle co do twojej wypowiedzi i tak wogole dlaczego dla nastolatkow? nie widziles nigdy doroslej osoby ktora 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) ?? a ten rytualny taniec ku twojej czci to se mozesz wsadzic ...wiesz gdzie az ci gardlem wyjdzie!!!
Tylko raz mialam okazję tańczyć pogo, a było to w tym roku na WOŚP-ie (Wielkiej Orkiestrze Świątecznej Pomocy). Nie wiem jak w innych miastach ale u nas w Słuspku zajebiście było 8)
Ja mam dopiero 14 lat więc nie widziałam jak to było na Woodstocku czy tego typu imprezach, domyślam się że napewno to o wiele poważniej wyglądało, ale ja nie tylko pierwszy raz widziałam coś takiego na żywo, ale i w tym uczestniczyłam
Możecie mnie uznać za nawiedzoną, ale dla mnie to było niesamowite przeżycie

Pogo jest super

Chociaż mozna sobie cos porządnie uszkodzić... ale czego sie nei robi.... najgorzej jak sie ma rozpuszczone włosy i sie zaczepią o innych... to boli... no czasem mozna porzadnie dostac, dlatego trzeba troszke uważać....

Ale ogólnei jest fajne =]
Mi się nigdy nic złego nie stało podczas pogowania. Uwielbiam pogo. Teraz jak się zaczną wakację trzeba będzie znów zacząć na koncerty jeździć.... 8)
cudowneee.
Wyszaleć się nieźle można :]]
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12