Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: co sądzicie o najlepszym pod sloncem tancem-POGO??
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
ja wolę wyładowywać nadmiar agresji na mordach chamów pod nocnym
Książę napisał:
Cytat:ja wolę wyładowywać nadmiar agresji na mordach chamów pod nocnym

ooo... uwaga mamy tu ostrego kola na necie jak wam przypierdoli przez kabel od neta to sie zegniecie...

A propo pogo to ja juz sie nie moge doczekac koncertu Behemotha w Gdyńskim "Uchu". Tylko nie wiem co na nogi ubrac zeby wyjsc bez miazgi zamiast stop.
Cytat:ooo... uwaga mamy tu ostrego kola na necie jak wam przypierdoli przez kabel od neta to sie zegniecie...
spoko tekściwo, tyle że ja tu nikomu wirtualnych wpierdoli nie rozdawałem. Było tu paru lepszych specjalistów od bicia ryja online, ja w temacie jestem raczej konserwatystą.
Książę napisał(a):spoko tekściwo, tyle że ja tu nikomu wirtualnych wpierdoli nie rozdawałem

Dobra stary ale texty jaki to jestes kozak w realu i komu nie przypierdolisz zostaw dla siebie bo bez obrazy ale to jest takie ... lekko pozerskie ?
buhahhaa lepiej korwa zmien forum z takimi gadkami hahaha co za typ
A co kurwa dziwisz sie ze ktos w koncu Ci wzuca a nie na odwrot? Jak wyskakujesz z takimi tekstami to sie nie dziw ze ktos kto sie nie pierdoli w takich sprawach powie ci co o tym mysli... Jedni przyjmuja krytyke z zastanowieniem sie a inni tak jak ty z bluzgami...
co za śmieć. masz coś do mnie? chcesz mi o czymś powiedzieć? ja nie muszę pisać o tym czy komuś bym dojebał w realu czy nie, bo mi wystarczy że sam znam odpowiedź. poza tym kto mnie nazywa pozerem? że niby pozuję na co? kim ty w ogóle jesteś?
Książę napisał(a):ja wolę wyładowywać nadmiar agresji na mordach chamów pod nocnym

Jesli to nie jest pisanie jaki to jestes kozak w realu to sorka bo dla mnie to jest jednoznaczne. I tak jak napisales jestem zwyklym smieciem i mam nadzieje ze nigdy nie bede tak tru Cvaniakiem jak ty.

Pozdro dla smieci.
"tru" to ty jesteś nędzny. poza tym może naprawdę jestem kozakiem w realu? (chociaż rozumiem że piździe ciężko jest pojąc że tak w ogóle może być) wanna try?
Również pozdrawiam twoją rodzinkę.
Lepiej sie pozastanawiaj skąd "wziąść" na piwo zamiast probować wyjść na cwańszego niż typ co ci odmówił.
W przeciwienstwie do ciebie nie mam potrzeb udowadniania jaki to jestem kozak. Jesli bede musial to nie ma sprawy. Morda nie szklanka nie zbije sie. Ide sobie pograc w cos bo rozmowa z kims kto nie chce sluchac nie ma sensu. pozdro

O widze po edicie ze obadales juz moj profil z nadzieja ze znajdziesz adres heh stary a z ta kasa serio nie masz cos szpanowac bo jakbym chcial to bym cie zagial.
O ja pierdolę. Dawno nikt się tu sam tak nie zjechał jak ty. Brawo, jestem pod wrażeniem. Wow.
Ty za to sie pochwaliles jaki to jestes super obrazajac moja rodzine ^^ A powiem ci ze tobie tez przydaloby sie troche samokrytyki.
HAAHHAHAHAHHAHAH POMOCY!!!!!!! o ja pierdolę!!!!

mi jest niepotrzebna samokrytyka, jestem na to zbyt zajebisty. Takie rzeczy zostawiam zakompleksionym czternastolatkom.
no tak bo ty jestes zakompleksionym 16 latkiem Surprised ktory podosi swoja samoocene dogadujac ludziom na forum Laughing jakie to plytkie Big Grin
qrwa chciałbym wierzyć że to jakieś forum sobie z nas robi jaja bo takich miszczów jak ostatnio to tu dawno nie było Neutral

w temacie:

[youtube]http://youtube.com/watch?v=sif-4k_isf0[/youtube]
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12