Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: co sądzicie o najlepszym pod sloncem tancem-POGO??
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Kurwa, jeszcze jeden post nie na temat, ba! kolejny post z bluzgami i tym podobnymi, temat i sie wkurwie. W sumie pewnie nie tylko ja.
W każdym temacie jest burdel.

I nie, nie chodzi o post Tomasha, bynajmniej.
Tomash napisał(a):qrwa chciałbym wierzyć że to jakieś forum sobie z nas robi jaja bo takich miszczów jak ostatnio to tu dawno nie było Neutral

Zadne forum nie musi sobie robic z was jaj jak od 210 dni nie umiecie ogarnac kolesia ktorego co 3 post kogos obraza.
bo generalnie to my go chyba tutaj lubimy.
zasadniczo to nie od 210 tylko 1108 dni, a ogarnąć to możesz liście na podjeździe u dziadków. Poza tym 4/5 moich postów to chamówa, nie psuj mi statystyki, świeżak.
Bo generalnie bez tego kolesia, nie byłoby tu czego czytać Smile

PS: O kurwa, chyba mi wyszło to czego nie lubię. Wazelina Sad
jak to, nie interesujesz się muzyką? nie masz ochoty czytać dyskusji o tym jakie to cradle of fliltthtihtht jest chujowe, mamowar zajebisty a dream theater najwyjebańszy w kosmos? czytać o turbotwardych legendach thrashu z lat '80, o których nikt w ogóle nie słyszał, a jedyna pewną rzeczą na ich temat jest to, że mieli przystrzyżone grzywki? i że prawdziwy blekmetalowiec to w zasadzie już nawet blek metalu nie słucha? ani czytać o tym jakie to skórzane spodnie są zajebiste do siedzenia na armacie?
dziwna sprawa.
Bo ja zawsze myślałem że jest co najmniej 1300 powodów żeby nie rozmawiać tu o muzyce.

PS. Wracając do tematu. Najlepsze pogo jakie odjebaliśmy to było na regowym koncercie Good Religion, jakiegoś katolickiego regowego bandu. Koncert był w kościele, katolicka pozytywnie i bratersko nastawiona młodzież była w lekkim szoku. Nawet muzyka stanęła w pewnym momencie i chuligani musieli sobie pójść.
Książę napisał(a):jak to, nie interesujesz się muzyką? nie masz ochoty czytać dyskusji o tym jakie to cradle of fliltthtihtht jest chujowe, mamowar zajebisty a dream theater najwyjebańszy w kosmos? czytać o turbotwardych legendach thrashu z lat '80, o których nikt w ogóle nie słyszał, a jedyna pewną rzeczą na ich temat jest to, że mieli przystrzyżone grzywki? i że prawdziwy blekmetalowiec to w zasadzie już nawet blek metalu nie słucha? ani czytać o tym jakie to skórzane spodnie są zajebiste do siedzenia na armacie?
dziwna sprawa.
Bo ja zawsze myślałem że jest co najmniej 1300 powodów żeby nie rozmawiać tu o muzyce.

Generalnie w ramach poprawy samopoczucia, zaczynam od czytania bluzgów. Po takim zabiegu, mdłe pierdolenie bez sensu nie jest w stanie mnie zniesmaczyć.
Headless cadaver napisał(a):PS: O kurwa, chyba mi wyszło to czego nie lubię. Wazelina Sad
To wsadź z powrotem.
Wybacz, tylko piękne i młode.
Tłusto. Uwaga, teraz Rene zacznie się wić w próbach dosrania ci.
Nie nie, teraz pokażę jaka jestem cholernie wyluzowana i zapozuję na uśmiechniętą misię. A tak, dla odmiany.
Nice try, wszyscy wiedzą ze kminisz cięte wypowiedzi na najbliższe okazje i kupujesz dodatkowy czas
Nie wszyscy
o, już zaczyna się wić
hahahah. mitoman
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12