Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: co sądzicie o najlepszym pod sloncem tancem-POGO??
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Jakies Stronki Z Filmikami Big Grin
wiem ze to nie chec napierdolenia komus, ale takie to sprawia wrazenie, ogladalem 3 filmiki.. w tym na 2 widzialem jak gosc obrywa z obrotu kopniakiem w glowke ;d i podziekowal Big Grin

Anonymous

no to chyba te filmiki które ja tutaj umieściłem
tam są takie momenty że dostaje z buta czy coś
ale czy w normalnym pogo nie ma takich samych sytuacji?
a w moshu trzeba wykazac się energią, wytrzymałością i zwinnością Big Grin
no w pogo są Big Grin a niby skad glan odbity na mojej klacie ;d
no w adidaskach moglbym tak przez troszke Big Grin
a w glanach... oj juz raczej nie, oj nie Big Grin
zamachnąłbym się raz i noga leeci i lecii ( ale nie ma to jak kopanie z glana z obrotu albo polobrotu na wysokosci glowy Wink przydatne Wink )

Anonymous

heh własnie to jest piękne
koleś metr od ciebie macha nogą z półobrotu
inni skaczą jeden na drugiego
jeszcze jeden rytmicznie wymachuje rękoma na wszystkie strony
niiiiice ;]
Mowcie Co Chcecie Ale Z Polobrotu Z Glana ... Czlowieku Ja Obverwalem Z Polobrotu Z Trampka I Bolalo ... Jakbys Dostal Z Polobrotu Z Glana To Nie Wiem Czy Zdolalbys Sie Podniesc ...
POGO, POGO I JESZCZE RAZ POGO!!! Nie ma nic lepszego od tego... Smile
Mój rekord co do pogowania i zrobienie komus krzywdy to na Metallice (suport grał wtedy slipknot) stwierdziłem ża warto popogować i zr0biłęm taką burzę że ludzie zaczeli isę napeirdalać (; było w git 8)
A co sam sobie zrobiłem podczas poga to na Dżemie z punkiem w MMz dwóch kumpli (o jakies 1.5 metra w barach szerszych odemnie) podżuciło mnie na 2 metry w górę, potem zaczeli na tłumie podżucac aż mnie upuscili bo ludzi zabrakło :] To był koncert. Oi!

P.S.
Jeżeli macie chwilkę to jestem na tyle pojebany że z nudów i braku ludzi do rozmowy macie linka na mojego bloga. Po prostu nie mam z kim gadać... Więkrzość ludzi których znam to debile... a Wy to co innego (:
Punx Not dead. Punx and Hard Core Rock FOREVER !

http://hateisaspeciallove.blog.onet.pl/
Karaluch internetowy napisał(a):Mój rekord co do pogowania i zrobienie komus krzywdy to na Metallice (suport grał wtedy slipknot) stwierdziłem ża warto popogować i zr0biłęm taką burzę że ludzie zaczeli isę napeirdalać (; było w git 8)
A co sam sobie zrobiłem podczas poga to na Dżemie z punkiem w MMz dwóch kumpli (o jakies 1.5 metra w barach szerszych odemnie) podżuciło mnie na 2 metry w górę, potem zaczeli na tłumie podżucac aż mnie upuscili bo ludzi zabrakło :] To był koncert. Oi!

Troche Za Bardzo Sie Przechwalas Stary ... Niektorych Moze To Troche Denerwowac Wink
widze ze temacik sie spodobal ;] ja to umiem wybrac Big Grin
Pogo piękne jest Big Grin... Jak dla mnie nie ma nic lepszego... Z tego co czytam wnioskuje, ze w takim dobrym jeszcze chyba nie byłem ( chociaż raz po pogo całe plecy mnie bolały i nie mogłem w ogóle się schylić :/ )
Ja Tez Chyba Malo Widzialem ... Big Grin Ale Uczucie Po POGO Pikne Jest ...
Pogo jest siii Big Grin Pamietam pod Woodstockową sceną, jakby to było dziś Smile , tumany kurzu, tylko ludzie wokoło ciebie i głośna muzyka.... co prawda, co za dużo to niezdrowo - już mam dość chodzenia w gipsie Surprised , ale troszkę rekonwalescencji i dalej 8) A co do ludzi na rękach...powinni mieć jakiś dzwonek, albo cuś w tym rodzaju, bo człek zwrócony do sceny, a ktos nagle leci na niego (heh - tak sie połamałam Tongue). A raz pamiętam, dostałam z glana w czoło, a jakich ładnych kolorków przybrałam (choć z fioletem mi nie do twarzy), po chwili w nos (też z glana) i loty lepsze niż po jakiś jaraniach Big Grin . Od razu zaznaczam, że nie jestem niska, tylko nie mam siły dźwigać takiej masy zywej wagi Wink
Pozdrawiam!
Cytat:Pogo piękne jest Big Grin... Jak dla mnie nie ma nic lepszego... Z tego co czytam wnioskuje, ze w takim dobrym jeszcze chyba nie byłem ( chociaż raz po pogo całe plecy mnie bolały i nie mogłem w ogóle się schylić :/ )

Szkoda, że sobie jeszcze karku nie skręciłeś..

Pogo, czy jakkolwiek by się to idiotycznie nazywało nigdy żadnym 'tańcem' dla mnie nie będzie. Jest to 'zabawa' jak to ktoś już delikatnie nazwał 'dla zbuntowanych nastolatków'.

Cytat:a uważam pogo za najlepszy taniec na swiecie choc czasami sa okazje ze mozna stracic uzebienie

Rozumowanie wręcz zajebiste bym powiedział.
Dokladnie.. Skippy ma swieta racje..

Zdarza mi sie trzachac dynia w rytm muzyki.. ale nie lubie 'tancow' typu mosh czy 'pogo z glana w leb'.. I doprawdy nie wiem czym sie ludzie podniecaja.. Rozumiem ze ktos moze to praktykowac ale smiesza mnie zachwyty ludkow typu 'POGO, POGO I JESZCZE RAZ POGO!!! Nie ma nic lepszego od tego... ' tudziez 'Pogo piękne jest ... Jak dla mnie nie ma nic lepszego'..
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12