Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Jestem ciekawa co sądzicie o techno.
Czekam na wasze opinie.

Tandeta, ryje banie

Chociaż po paru piwach można się powygłupiać

Pozatym jak patrze na tych ludzi, którzy chodzą z jakimiś światełkami, i gwizdkami, to śmiać mi się chce
Jak parada gejów i lesbijek

sztuczna "muzyka" która nie reprezentuje sobą kompletnie niczego. syf, który może zrobić każdy jeśli tylko ma komputer i jakiś program w stylu music maker, czy coś takiego...
polecam radio DigitalGunfire. [
www.digitalgunfire.com]
Puszczają EBM, Industrial [nie rock :>] i czasem Future Pop. Taką muzykę elektroniczną bardzo lubię ale tego co jest na dyskotekach w polsce jakies Call on Me i inne shity to nietrawię.
Aeroth napisał(a):Taką muzykę elektroniczną bardzo lubię ale tego co jest na dyskotekach w polsce jakies Call on Me i inne shity to nietrawię.
O, właśnie
hej, to nigdy do bałnsa nie tańczyliście na imprezach? XDDDD
gott... jakie to... normalne XD
ale na poważnie - nie jestem w tej kwestii osłuchana, nie mówię, że tę muzykę tworzą beztalencia i że jest chłamem. po prostu mam inne gusta muzyczne ^^
Zdarza mi sie posluchac.. Co prawda nie wiem czyje to utwory.. ani jak sie nazywaja.. ale kilka 'piesni' jest niezlych..
Cytat:jak patrze na tych ludzi, którzy chodzą z jakimiś światełkami, i gwizdkami, to śmiać mi się chce
Dokladnie.. Mialem w gimnazjum osobnika ktory do szkoly przychodzil w masce i bialych rekawiczkach.. =/
A od Call On Me prosze mi sie odmerdac..

Swietny utwor..

Ajana napisał(a):Jestem ciekawa co sądzicie o techno.
Czekam na wasze opinie.

Jeśli chodzi o komercyjne,ogólnodostępne w mediach techno to uważam je za pożywkę dla miernoty,gejów i ćpunów dyskotekowych.Bujda na resorach niewarta zachodu.Spotkałem się już z opinią,że istnieje inny,ciekawszy typ techno - niekomercyjny,ale to i tak nie dla mnie.Za bardzo nienawidzę takich dżwięków żeby ocenić to pozytywnie.
żadną sztuką nie powinno sie gardzić, nie lubie techno ale mamy wolność wiec...
Nie będę się wypierać, że lubię techno.Jest fajne, ale nie trawię np.call on me, bo to szmira.To nie jest prawdziwa klubowa muza.Prawdziwą tworzą np.The Chemical Brothers ,Westbam.To są prawdziwi DJe ,który mają swój wkład w rozwój tego gatunku.
z techno jak z metalem, wiekszosc to chlam ale znajdzie sie kilka ciekawych wykonawcow. np. fatboy slim, chemiacal brothers, autechre, fluke, prodigy itp itd
białe rękawiczki i gwizdki wymiatają...buahahahhehehe...
nikt napisał(a):żadną sztuką nie powinno sie gardzić, nie lubie techno ale mamy wolność wiec...
To to jest sztuka ?! No weż mnie nie załamuj !

hock: Chamskie przytupy i tyle.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17