Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Techno
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Miales juz nie bredzic w tym temacie, cytuje:
"...dobra, ja sie juz w tym temacie nie wypowiadam, bo temat rzeczywiscie smieciowy...".
Twoje poglady sa smieszne, ciekaw jestem na jakiej podstawie oceniasz ludzi sluchajacych tej muzy pojeciem "idioci" ? Wg mnie ty tu jestes najwiekszym idiota bo nie potrafisz odpowiedziec na proste pytanie "co sadzisz o muzyce techno", ograniczasz sie jedynie do slow "gowno, debile, dno itd.".Forum sluzy do dyskusji a za jednozdaniowe wypowiedzi twego pokroju nalezalby sie ban.Ale nie martw sie wyrosniesz z tych pogladow, do trzezwej oceny innych gatunkow muzycznych trzeba dorosnac.
Patyk napisał(a):Miales juz nie bredzic w tym temacie, cytuje:
"...dobra, ja sie juz w tym temacie nie wypowiadam, bo temat rzeczywiscie smieciowy...".
Twoje poglady sa smieszne, ciekaw jestem na jakiej podstawie oceniasz ludzi sluchajacych tej muzy pojeciem "idioci" ? Wg mnie ty tu jestes najwiekszym idiota bo nie potrafisz odpowiedziec na proste pytanie "co sadzisz o muzyce techno", ograniczasz sie jedynie do slow "gowno, debile, dno itd.".Forum sluzy do dyskusji a za jednozdaniowe wypowiedzi twego pokroju nalezalby sie ban.Ale nie martw sie wyrosniesz z tych pogladow, do trzezwej oceny innych gatunkow muzycznych trzeba dorosnac.
Kurwa mać, długo jeszcze to będziesz ciągnąć? Lech już przeprosił, wyciągnął rękę, a Ty nadal swoje...

Anonymous

http://www.suicidecommando.be/sites/mp3/...fdeath.mp3

Jak ktos przede mna powiedzial, w takim 'techno' jest wiecej Szatana niz w calym norweskim blacku ;)
Rafał napisał(a):http://www.suicidecommando.be/sites/mp3/...fdeath.mp3

Jak ktos przede mna powiedzial, w takim 'techno' jest wiecej Szatana niz w calym norweskim blacku Wink

Z całym szacunkiem, Suicide Commando to z pewnością nie techno...

Anonymous

Pandora napisał(a):Z całym szacunkiem, Suicide Commando to z pewnością nie techno...
I dlatego slowo 'techno' umiescilzem w cudzyslowie ;].
a co to jest w takim razie??
jakic club czy cos tam
bo ja sie na tym nie znam Tongue

elektroniczne napierdalanie-techno
wedlug mnie
nowy napisał(a):bo ja sie na tym nie znam Tongue

Trzeba było o tym pomyśleć, zanim sie zaczęło pierdolić głupoty :?
aXe Rose napisał(a):
Patyk napisał(a):Miales juz nie bredzic w tym temacie, cytuje:
Kurwa mać, długo jeszcze to będziesz ciągnąć? Lech już przeprosił, wyciągnął rękę, a Ty nadal swoje...
bez komentarza
Pandora napisał(a):
nowy napisał(a):bo ja sie na tym nie znam Tongue

Trzeba było o tym pomyśleć, zanim sie zaczęło pierdolić głupoty :?

no to moze bys mi wytlumaczyla (dop. Dzem ;]) Smile
Nie mam czasu, siły ani ochoty Ci tego tłuaczyć. Odsyłam do naprawdę dobrej stronki na temat muzyki elektronicznej (ten link juz sie chyba gdzieś przewinął na tym forum)
http://www.di.fm/edmguide/edmguide.html
Pandora napisał(a):Nie mam czasu, siły ani ochoty Ci tego tłuaczyć. Odsyłam do naprawdę dobrej stronki na temat muzyki elektronicznej (ten link juz sie chyba gdzieś przewinął na tym forum)
http://www.di.fm/edmguide/edmguide.html

dzieks 8)
wiekszosc rzeczy ktore tu wymieniacie to ogolnie pojeta muzyka elektroniczna, ale muzyka elektroniczna nie rowna sie techno! techno to po prostu bez sensowne ucy ucy ucy Wink z tego co zauwazylem to technomuly dziela to na tróó techno z sopranami lub z basami Laughing

hm, a z takich klimatow (hm..) electro lubie :Emergence, Punish Yourself, Firewerk i takie tam Tongue
Flame napisał(a):wiekszosc rzeczy ktore tu wymieniacie to ogolnie pojeta muzyka elektroniczna, ale muzyka elektroniczna nie rowna sie techno! techno to po prostu bez sensowne ucy ucy ucy Wink z tego co zauwazylem to technomuly dziela to na tróó techno z sopranami lub z basami Laughing

hm, a z takich klimatow (hm..) electro lubie :Emergence, Punish Yourself, Firewerk i takie tam Tongue

I tu masz racje! Bo odróżniajmy muzyke elektroniczną, która jest niewątpliwie gatunkiem ambitnym i mającym sporo do zaoferowania, od prymitywnej techniawy typu umcy-umcy-umcy. To przecież do ciężkiego diabła nie to samo!!!
I jestem pewnien, że jeśli ktoś tu twierdzi że techno to gówniana muzyka to ma na myśli taki umc-umc dobiegające ze stojącego pod blokiem "stjunigowanego" malucha.
Ale nikt przy zdrowych zmysłach nie powie, że muzyka Kraftwerka, czy Chemical Brothers to syf. Nawet ja lubie czasem tego posłuchać, chociaż w innych klimatach raczej gustuję.
Po prostu trzeba tu jasno i wyraźnie powiedzieć, że określenie "techno" w przypadku ludzi nie zaznajomionych dokładnei z muzyką elektroniczną odnosi się do tego najbardziej badziewnego, prymitywnego i tandetnego podgatunku jaki jest uwielbiany przez panów w strojach sportowych...
Tuomasss napisał(a):
Flame napisał(a):wiekszosc rzeczy ktore tu wymieniacie to ogolnie pojeta muzyka elektroniczna, ale muzyka elektroniczna nie rowna sie techno! techno to po prostu bez sensowne ucy ucy ucy Wink z tego co zauwazylem to technomuly dziela to na tróó techno z sopranami lub z basami Laughing

I tu masz racje! Bo odróżniajmy muzyke elektroniczną, która jest niewątpliwie gatunkiem ambitnym i mającym sporo do zaoferowania, od prymitywnej techniawy typu umcy-umcy-umcy. To przecież do ciężkiego diabła nie to samo!!!
I jestem pewnien, że jeśli ktoś tu twierdzi że techno to gówniana muzyka to ma na myśli taki umc-umc dobiegające ze stojącego pod blokiem "stjunigowanego" malucha.
Ale nikt przy zdrowych zmysłach nie powie, że muzyka Kraftwerka, czy Chemical Brothers to syf. Nawet ja lubie czasem tego posłuchać, chociaż w innych klimatach raczej gustuję.
Po prostu trzeba tu jasno i wyraźnie powiedzieć, że określenie "techno" w przypadku ludzi nie zaznajomionych dokładnei z muzyką elektroniczną odnosi się do tego najbardziej badziewnego, prymitywnego i tandetnego podgatunku jaki jest uwielbiany przez panów w strojach sportowych...

mialem w tym temacie juz nic nie mowic. ale nareszcie znalazl sie ktos kto wie o co mi chodzilo Smile
Tuomasss napisał(a):

Otóż to. Jest masa ambitnej i ciekawej elektroniki, z którą warto się zapoznać. Ostatnio u mnie leci często Blockhead, Moby, może to nie czysta elektronika, ale po prostu coś co mi odpowiada.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17