12-16-2005, 01:00 AM
12-16-2005, 08:21 AM
Toolica napisał(a):mal napisał(a):Czyżbyś była owym wyjątkiem? Wysokim ilorazie... a skąd takie odczucie, może dlatego, że każdy potrafi Cię przegadać? Phew... Toolica, pomyśl nim coś powiesz,Jak się domyślam Ty lubisz gdy ktoś Ci pisze, że robisz buch-buch gdy Cię murzyn w dupę lutuje. Ale to juz Twoja sprawa... Każdy ma swoje fantazje...
nic Cię tu nie trzyma.
Pseudofanom/-kom jakiejkolwiek muzyki mówimy - nie.
Jezeli bedziesz okreslala tutaj jakis zespol, badz o zgrozo caly gatunek jednym zdaniem to gwarantuje ze kazdy po tobie pojedzie.
To tylko swiadczy o tym ze gowno wiesz o muzie elektronicznej wiec sie tu nie wypowiadaj.
12-23-2005, 06:18 PM
a ja techna słucham.
w momencie, gdy 90% moich znajomych regularnie chodzi do klubów i na ich imprezach leci przeważnie techno, ciężko się nie przyzwyczaić. zresztą naprawdę można się wkręcić.
ja ich też czasami wrzucę w metalowe klimaty i nikt nie narzeka.
ale nikogo przekonywać na siłę nie będę.
ciekawa jestem, ilu z was wie, że w klubach typowo techno leci nieraz tekże Nirvana i wszyscy się dobrze bawią.
w momencie, gdy 90% moich znajomych regularnie chodzi do klubów i na ich imprezach leci przeważnie techno, ciężko się nie przyzwyczaić. zresztą naprawdę można się wkręcić.
ja ich też czasami wrzucę w metalowe klimaty i nikt nie narzeka.
ale nikogo przekonywać na siłę nie będę.

ciekawa jestem, ilu z was wie, że w klubach typowo techno leci nieraz tekże Nirvana i wszyscy się dobrze bawią.
12-23-2005, 06:52 PM
jak tak uogolniamy to akurat ostatnio bylem na kilku zimnofalowych imprezach i zabawa byla przednia 

12-23-2005, 07:12 PM
yyy...
a na trzeźwo byłeś? Może się spixiłeś?

12-23-2005, 07:39 PM
Monia napisał(a):ciekawa jestem, ilu z was wie, że w klubach typowo techno leci nieraz tekże Nirvana i wszyscy się dobrze bawią.
to akurat nic dziwnego, przeca nirvana to syf

12-23-2005, 08:44 PM
może i syf, ale technem nirvany nie nazwiesz...
chyba.
chyba.
12-23-2005, 11:48 PM
goofi napisał(a):Hehe.. bardzo tru jest nie lubić Nirvany, kruszynkoMonia napisał(a):ciekawa jestem, ilu z was wie, że w klubach typowo techno leci nieraz tekże Nirvana i wszyscy się dobrze bawią.

12-24-2005, 12:16 AM
goofi napisał(a):Monia napisał(a):ciekawa jestem, ilu z was wie, że w klubach typowo techno leci nieraz tekże Nirvana i wszyscy się dobrze bawią.
Podpadlas goofi oj podpadlas...
12-24-2005, 01:57 AM
Monia napisał(a):ciekawa jestem, ilu z was wie, że w klubach typowo techno leci nieraz tekże Nirvana i wszyscy się dobrze bawią.w klubach typowo "techno" to nirvany raczej nie uswiadczysz.
nie mylic z dyskoteka...
12-24-2005, 08:50 AM
hihi podniecacie sie tym jak by o nie wiadomo co chodzilo phhiii
wyrazilam tylko swoje zdanie, nie lubie tego zespolu straszliwie i to sie akurat nie zmieni
aha i jeszcze cos:
rotfl....
wyrazilam tylko swoje zdanie, nie lubie tego zespolu straszliwie i to sie akurat nie zmieni

aha i jeszcze cos:
Cytat:Hehe.. bardzo tru jest nie lubić Nirvany, kruszynko
rotfl....
12-24-2005, 10:39 AM
seelenleib napisał(a):Monia napisał(a):ciekawa jestem, ilu z was wie, że w klubach typowo techno leci nieraz tekże Nirvana i wszyscy się dobrze bawią.w klubach typowo "techno" to nirvany raczej nie uswiadczysz.
nie mylic z dyskoteka...
nie mylę z dyskoteką.
Dolmel Klub.
W/Z
Metropolis
12-24-2005, 11:28 AM
Monia napisał(a):yyy...
Moniczko a wez mi powiedz po kij w takim razie mam iXy kolo nicka?
12-24-2005, 11:41 AM
XdkyX napisał(a):Monia napisał(a):yyy...
Moniczko a wez mi powiedz po kij w takim razie mam iXy kolo nicka?
Nie zwróciłam uwagi na jakże istotny szczegół

12-24-2005, 11:55 AM
Monia napisał(a):seelenleib napisał(a):Monia napisał(a):ciekawa jestem, ilu z was wie, że w klubach typowo techno leci nieraz tekże Nirvana i wszyscy się dobrze bawią.w klubach typowo "techno" to nirvany raczej nie uswiadczysz.
nie mylic z dyskoteka...
nie mylę z dyskoteką.
Dolmel Klub.
W/Z
Metropolis
wz i metropolis to kluby na poziomie wiejskiej dyskoteki, gdzie ewentualnie zdarzy jakis niezly koncert
a dolmel to juz masakra...
w kazdym razie nawet jak leci to na imperzie odpowiednio tematycznej i z muzyka techniczna nie powiazanej. a jezeli tak nie jest to jest obciach po prostu i pan dj nie powinien za to ani grosza dostac. nie miesci sie w glowie jak mozna tak ordynarnie mieszac klimaty i gatunki. na dodatek w ww klubach po nirvanie i kilku kawalkach dance obowiazkowo idzie polski hip hop tak ze o czym my tu wogole mowimy...