Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Techno
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Cytat:Wlasnie najwiekszym bledem jest nazywanie calej muzy elektroniczej mianem "techno".Powoduje to straszne splycanie.

Dokladnie.
Toolica napisał(a):
mal napisał(a):Czyżbyś była owym wyjątkiem? Wysokim ilorazie... a skąd takie odczucie, może dlatego, że każdy potrafi Cię przegadać? Phew... Toolica, pomyśl nim coś powiesz,
nic Cię tu nie trzyma.
Pseudofanom/-kom jakiejkolwiek muzyki mówimy - nie.
Jak się domyślam Ty lubisz gdy ktoś Ci pisze, że robisz buch-buch gdy Cię murzyn w dupę lutuje. Ale to juz Twoja sprawa... Każdy ma swoje fantazje... Angry

Jezeli bedziesz okreslala tutaj jakis zespol, badz o zgrozo caly gatunek jednym zdaniem to gwarantuje ze kazdy po tobie pojedzie.
To tylko swiadczy o tym ze gowno wiesz o muzie elektronicznej wiec sie tu nie wypowiadaj.
a ja techna słucham.

w momencie, gdy 90% moich znajomych regularnie chodzi do klubów i na ich imprezach leci przeważnie techno, ciężko się nie przyzwyczaić. zresztą naprawdę można się wkręcić.
ja ich też czasami wrzucę w metalowe klimaty i nikt nie narzeka.

ale nikogo przekonywać na siłę nie będę. Smile

ciekawa jestem, ilu z was wie, że w klubach typowo techno leci nieraz tekże Nirvana i wszyscy się dobrze bawią.
jak tak uogolniamy to akurat ostatnio bylem na kilku zimnofalowych imprezach i zabawa byla przednia Big Grin
yyy...
a na trzeźwo byłeś? Może się spixiłeś? Angry
Monia napisał(a):ciekawa jestem, ilu z was wie, że w klubach typowo techno leci nieraz tekże Nirvana i wszyscy się dobrze bawią.

to akurat nic dziwnego, przeca nirvana to syf Tongue
może i syf, ale technem nirvany nie nazwiesz...
chyba.
goofi napisał(a):
Monia napisał(a):ciekawa jestem, ilu z was wie, że w klubach typowo techno leci nieraz tekże Nirvana i wszyscy się dobrze bawią.

Hehe.. bardzo tru jest nie lubić Nirvany, kruszynko Wink
goofi napisał(a):

Podpadlas goofi oj podpadlas...
w klubach typowo "techno" to nirvany raczej nie uswiadczysz.
nie mylic z dyskoteka...
hihi podniecacie sie tym jak by o nie wiadomo co chodzilo phhiii

wyrazilam tylko swoje zdanie, nie lubie tego zespolu straszliwie i to sie akurat nie zmieni Tongue

aha i jeszcze cos:

Cytat:Hehe.. bardzo tru jest nie lubić Nirvany, kruszynko

rotfl....
seelenleib napisał(a):
nie mylic z dyskoteka...

nie mylę z dyskoteką.

Dolmel Klub.
W/Z
Metropolis
Monia napisał(a):yyy...

Moniczko a wez mi powiedz po kij w takim razie mam iXy kolo nicka?
XdkyX napisał(a):
Monia napisał(a):yyy...

Moniczko a wez mi powiedz po kij w takim razie mam iXy kolo nicka?

Nie zwróciłam uwagi na jakże istotny szczegół Embarrassed jakże mi wstyd
Monia napisał(a):
seelenleib napisał(a):
nie mylic z dyskoteka...

nie mylę z dyskoteką.

Dolmel Klub.
W/Z
Metropolis

wz i metropolis to kluby na poziomie wiejskiej dyskoteki, gdzie ewentualnie zdarzy jakis niezly koncert
a dolmel to juz masakra...

w kazdym razie nawet jak leci to na imperzie odpowiednio tematycznej i z muzyka techniczna nie powiazanej. a jezeli tak nie jest to jest obciach po prostu i pan dj nie powinien za to ani grosza dostac. nie miesci sie w glowie jak mozna tak ordynarnie mieszac klimaty i gatunki. na dodatek w ww klubach po nirvanie i kilku kawalkach dance obowiazkowo idzie polski hip hop tak ze o czym my tu wogole mowimy...
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17