Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Techno
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
no ja sie czasami staram . Przynajmniej tyle Crying or Very Sad Sad
kolEJny temat z duPy.
byŁ ktoŚ z was KiedyŚ na techniawce?
jesli moja studniowke moge nazwac techniawka, to ja Wink
Ale fajnie bylo, w koncu to studniowka Wink
A do techno sie nie da tanczyc i tyle, mozna conajwyzej machac przeszczepami, potocznie zwanymi rece i nogi Tongue no i ruszac glowa jak jakis golab
moj "kolega" Wink powiedział : "to mnie uspokaja"
naprawde dziwie sie jak takie "łup!łup!łup!"(lub "umcyk!umcyk!" Big Grin )może kogokolwiek uspokajać...chyba ze wypieprzyło mu to wszystkie szare komórki i czuje spokój po sesyji z tą "muzyką" Big Grin

Na podsumowanie tekst z naszywki:
"i hate tecno music" 8)
Dementor napisał(a):Na podsumowanie tekst z naszywki:
"i hate tecno music" 8)
Nieźle , widać że jestes fucking tru satanica 666 lucyferion blood killer metalem... Tongue Big Grin
psychosis napisał(a):
"i hate tecno music" 8)
Nieźle , widać że jestes fucking tru satanica 666 lucyferion blood killer metalem... Tongue Big Grin
nie obrazaj chlopaka! co taka krotka nazwa Tongue
psychosis napisał(a):
"i hate tecno music" 8)
dodałbym jeszcze norweskim pagan antychirst anarchist black metalem Laughing
ejj...no co wy?!
Przynajmniej true-dark-satanic-black-swedish-norwegian-hard-necro-666-hellish-abbysal-antichrist-diabolic-satanistic-church burner-old people asskicker-metal. Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
No, przynajmniej zna chlopak swoja wartosc Big GrinBig GrinBig Grin
Hagall napisał(a):
nikt napisał(a):żadną sztuką nie powinno sie gardzić, nie lubie techno ale mamy wolność wiec...
To to jest sztuka ?! No weż mnie nie załamuj ! Confusedhock: Chamskie przytupy i tyle.
Sztuką jest stworzyć coś wartosciowego z niczego i w niektórych przypadkach to sie wykonawcą udaje, ot choćby "Children" Roberta Miles'a, w muzyce techno której jest wiele odmian, ja osobiście lubie trance i harcore, głównie chodzi o melodie i naprawde niektóre utwory poruszają i są wartosciowe, oczywiscie nie niosą jakiegokolwiek przesłania bo nei majątekstu albo mają go w znikomej formie, ale melodia niekiedy zastanawia i pozwala odkryć inny poziom muzyki elektronicznej, co do tworzenia, to szczerze wam powiem, że to nie jest takie proste jakby się wydawało, zresztą nic nie jest proste wierzcie mi ...
Evil or Very Mad

ps. Techno drum&bass'y i inne na baletach białe rękawiczki SUCK's! ja bym chciał zatanczyc z jakąś kobietą, prawdziwy taniec a nie podskoki ... dlatego rock%roll Rules ! Angry
Dementor napisał(a):moj "kolega" Wink powiedział : "to mnie uspokaja"
naprawde dziwie sie jak takie "łup!łup!łup!"(lub "umcyk!umcyk!" Big Grin )może kogokolwiek uspokajać...chyba ze wypieprzyło mu to wszystkie szare komórki i czuje spokój po sesyji z tą "muzyką" Big Grin

Na podsumowanie tekst z naszywki:
"i hate tecno music" 8)
Dementor ciebie może uspokaja Black Metal co ? 8)
nie nie uspokaja......... Big Grin wogóle za blackiem nie przepadam Big Grin
techno to niezle pranie mozgu...ktore przechodze codziennie dzieki mojej jakze kochanej siostrze... Crying or Very Sad
A co powiecie na to Wink http://www.centhron.com/
Ogólnie rzecz biorąc słucham muzyki elektronicznej. Z pewnością jednak nie jest to techno. EBM, dark-electro, darkwave, m.in. Rozumiem powszechną niechęć metali i ludzi słuchających muzyki w podobnych klimatach, do techno. To co można usłyszeć w radiu to po prostu dno, kicz i tandeta. I do tego niestety ogranicza się ogólne pojęcie o muzyce elektronicznej w naszym kraju. Przygnębiające.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17