Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: "Mniej niż zero" czyli nasze kompleksy :P
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
pandora no dokladnie ...
ja znam kilka przypadkow ciecia sie dla szpanu
niektorzy sie tna bo maja problemy a inni bo chca na siebie zwrocic uwage ...
proponuje wprowadzic do sklepu sztuczne sznyty, przyklejane. pójdą jak świerze bułeczki.
eee, tam, ja bym nie kupił. styknie mi moich, które mam po kilku różnych wypadkach jakie mi się w życiu zdarzyły Big Grin nie ma to jak przelecieć przez kierownicę rowera i wylądować na asfalcie Wink
Tuomasss napisał(a):nie ma to jak przelecieć przez kierownicę rowera i wylądować na asfalcie Wink

Można też wbić sobie zębatkę mniej wiecej do połowy głębokości kolana z boku Wink
(Zostałam zeszyta przez jakąś cholerną starzystkę - 18 szwów. Oczywiście zeszyła mnie źle, po zdjęciu szwów wszystko się rozlazło i byłam szyta jeszcze raz Evil or Very Mad )
ja tez bym nie kupila .. oznak glupoty i tak juz za duzo mam :p
Tuomasss ja kiedys rypnelam glowa w konar drzewa :p ale sznyty zadnej nie mialam Sad za to mialam pekniety nos 2 razy Tongue

Arion

dobra, koniec offtopa :)

oto topic o cięciu się:
http://rockmetalshop.pl/forum/viewtopic.php?t=728

proponuję tam przenieść dyskusję :]
To jak, licytujemy się, kto miał więcej urazów???
-no to ja miałem rozwalony łabConfusedpadłem z rowera, rower wywalił się na mnie i tak jakoś wyszło.szyte,ale blizny nigdy nie widziałem, bo mi szkoda włosów ścinaćBig GrinBig Grin
-na brodzie mam elegancką sznytę jak przeleciałem przez kierownicę i szorowałem asfalt Rolleyes
-na kolanie spory ślad po cyrku, który wystawał mi z torby, nie zauważyłem i cięcie efektowne (nie szyte, a powinieno) Tongue
-poza tym to jeszcze dość duża blizana na lewej nodze, śled po operacji. takich drobnych śladów po gwozdziach i innych takich shitach nie liczęBig Grin
Zrobił się offtop...
Arion napisał(a):dobra, koniec offtopa Smile

oto topic o cięciu się:
http://rockmetalshop.pl/forum/viewtopic.php?t=728

proponuję tam przenieść dyskusję :]

chętnie, ale tamten topic jest zamknięty Arionku Smile

*Arion: ó. to już nie jest Smile
[quote="gannon"]A ja jestem okrutnie brzydki Big Grin (już o tym wspominałem), ale to mi nie przeszkadza tak bardzo. quote]

Marcinku, jesteś nienormalny Wink

A ja siebie lubię Smile
Właśnie-lubić siebie...Kiedy tak jest automatycznie się akceptujesz i wiele kompleksów odpada Smile Ale myślę,że to w dużej mierze zależy od tego,w jaki sposób jesteś traktowana przez Twoich najbliższych jako dziecko,to kształtuje sposób postrzegania własnego "ja".
Pandora napisał(a):
Miriam napisał(a):Cięcie się jako szpan? Wątpię.

A ja nie. Nie widziałaś nigdy plastikowatych panienek z wielkimi sznytami na ramionach, które same sobie zrobiły (oczywiście, na pokaz)?

Na szczęście nie i mam nadzieję, że takich nie spotkam. Zastanawia mnie tylko jedno... Komu takie osoby chcą zaimponować? :?
Miriam napisał(a):
Pandora napisał(a):
Miriam napisał(a):Cięcie się jako szpan? Wątpię.

A ja nie. Nie widziałaś nigdy plastikowatych panienek z wielkimi sznytami na ramionach, które same sobie zrobiły (oczywiście, na pokaz)?

Na szczęście nie i mam nadzieję, że takich nie spotkam. Zastanawia mnie tylko jedno... Komu takie osoby chcą zaimponować? :?

Heh... z pewnością podobnym sobie Confusedhock:
Eh... Ręce opadają.
Heh... co się dzieje z tym krajem??? Zaczynamy szpanować przed sobą nawzajem samookaleczeniami... żałosne... Evil or Very Mad
ja pewnei mam kompleksy jakies i co z tego .. beka i tyle jak sie czlowiek z niktorych rzeczy zacznie nabijac to przynajmniej weselej jestSmile najwazniejsze umiec sie smiac z siebie Smile
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11