Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: "Mniej niż zero" czyli nasze kompleksy :P
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
ooo, jakis sympatyczny ludek Smile

witaj Emmo Tongue
hej hej :]
ooo, jakis sympatyczny ludek

wiec sugerujesz ze reszta jest tylko zla i niesympatyczna ? Crying or Very Sad [/quote]
w żadnym wypadku, ale niektórzy rzucają się w oczy swojim blaskiem Big Grin
no no ci z pomorza juz tak maja ze sa fajni sympatyczni i wogole .. ciagnie swoj do swego Tongue
Fakt Pomorze rzadzi 8) Laughing
no baa Laughing
Kompleksy sa... bo kazdy patrzy najpierw na siebie a potem dopiero na innych niestety taka nasza natura... Sad tak na marginesie wierze ze nawet jesli jest zle to w koncu musi przyjsc taki moment kiedy bedzie znosnie heh
Macias napisał(a):Fakt Pomorze rzadzi 8) Laughing
Zależy jakie Pomorze Wink.
NIENAWIDZE SWOICH WLOSOW!!!!!!!!!!!!! Mad
a jakie masz :? ? ze ich tak nie lubisz...
moze wcale? zawsze sie ma inne wlosy niz by sie chcialo miec. Ma sie krecone to chce sie miec proste i na odwrót ^^
mi moje pasują Big Grin
dlugich nie mam,krótkich tez nie.ALE TO JAK SIE UKLADAJA(a raczej sie nieukladaja) mnie wqrwai!!!.A żelu nie bede przecież używał Big Grin
Spox,moje włosy też się układają świetnie-po umyciu wystarczy troszkę potrzepać łbem i zostawić,lepiej i tak nie będzie.Ale trzeba się z tym pogodzić Smile
Każdy (niemal) patrzy najpierw na siebie-fakt.Pytanie tylko,czy to źle?Ludzie skoncentrowani na innych często podchodzą do reszty świata bardzo krytycznie,a sami uważają się za idealnych Mad Na szczęście nie wszyscy.Natomiast jeśli jesteśmy zbyt krytyczni w obec samych siebie to można stracić wiarę we własną osobę,czego następstwa bywają niewesołe...
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11