ooo, jakis sympatyczny ludek
witaj Emmo

ooo, jakis sympatyczny ludek
wiec sugerujesz ze reszta jest tylko zla i niesympatyczna ?

[/quote]
w żadnym wypadku, ale niektórzy rzucają się w oczy swojim blaskiem

no no ci z pomorza juz tak maja ze sa fajni sympatyczni i wogole .. ciagnie swoj do swego

Kompleksy sa... bo kazdy patrzy najpierw na siebie a potem dopiero na innych niestety taka nasza natura...

tak na marginesie wierze ze nawet jesli jest zle to w koncu musi przyjsc taki moment kiedy bedzie znosnie heh
NIENAWIDZE SWOICH WLOSOW!!!!!!!!!!!!!

a jakie masz :? ? ze ich tak nie lubisz...
moze wcale? zawsze sie ma inne wlosy niz by sie chcialo miec. Ma sie krecone to chce sie miec proste i na odwrót ^^
dlugich nie mam,krótkich tez nie.ALE TO JAK SIE UKLADAJA(a raczej sie nieukladaja) mnie wqrwai!!!.A żelu nie bede przecież używał

Spox,moje włosy też się układają świetnie-po umyciu wystarczy troszkę potrzepać łbem i zostawić,lepiej i tak nie będzie.Ale trzeba się z tym pogodzić
Każdy (niemal) patrzy najpierw na siebie-fakt.Pytanie tylko,czy to źle?Ludzie skoncentrowani na innych często podchodzą do reszty świata bardzo krytycznie,a sami uważają się za idealnych

Na szczęście nie wszyscy.Natomiast jeśli jesteśmy zbyt krytyczni w obec samych siebie to można stracić wiarę we własną osobę,czego następstwa bywają niewesołe...