a mi sie wydaje, ze dluuuuugo potrwaja moje wczasy w "osrodku odnowy psychicznej"... nie ma na swiecie bardziej zakompleksionej [o szatanie... nawet tu jestem najgorsza

] istoty.....
chlip chlip... nikt mnie juz nie kocha!
kto ma pozyczyc zyletke? byle wysterylizowana or stuff like that... nie chce umrzec z tężcem czy jakim tam gównem...
Hydra[Female]™' napisał(a):kto ma pozyczyc zyletke?
Żyletka?Blee,niemiła w użyciu

hock: A tak na serio-grunt to się nie poddawać

Może potrzebujesz kogoś,kto Cię "odkompleksi"...A prędzej czy później się taka osoba napatoczy

WHY ARE YOU AFRAID
AFRAID TO TRY
DON'T BE AFRAID TO TRY
DON'T BE AFRAID !!! TO TRY
DON'T BE AFRAID OF
SUICIDE
just take this razor blade and cut your wrists down to the bone
AND DIE LAUGHING
wytrzasnąłeś ten tekst z Gothic Lyrics Generator? Brzmi jak teksty gitarzysty z mojego zespołu, absolutnie nie zjadliwe.
:\ to jest TON stary.. z plyty Origin of the Feces..
tix napisał(a)::\ to jest TON stary.. z plyty Origin of the Feces..
w takim razie mają beznadziejne teksty.
Ekhm...Może te rady są świetne muzycznie,ale stosować nie radzę :? Dobra dobra,nie mów tak,znam jedną,której też nikt nie chciał (tak samo z resztą jak mnie)

Trafi swój na swego jeszcze,zobaczysz :!:

Fakt im bardziej patrzy sie na ludzi tym wiecej robi sie porownan z wlasna osoba... mysle jednak ze wcale nie prowadzi to do jakiejs manii wielkosci 8) chodzi o to zeby byc bardziej otwartym na innych

bo raczej nie da sie dlugo wytrzymac z kims kto nieustannie narzeka (kompleksy) albo rozmowa z nim to sluchanie niekonczacej sie opowiesci o SOBIE... grunt to zdrowe podejscie
.... o moj szatanie... to mnie podsumowaliscie

... ja sie nie uzalam nad tym ze nikt mnie nie chce

... ja juz planuje staropanienstwo

.... mnie inne rzeczy dobijaja.... a zyletka lubie sie "bawic"...... taki brzydki nawyk

..... co to za satysfakcja... kiedy robi sie to na lekcji i widzi sie jak te PANIUSIE patrza na ciebie tak jakby sie mialy za chwile porzygac

po prostu cudowny widok

proponuje przeciąć sobie tętnice szyjną. Wiesz jak się wtedy patrzą? albo połknij. też niezły efekt.

ja przy zylach nic nie kombinuje

... polykac tez nie mam zamiaru

... ale dzieki za rade

mi akurat sie podoba to ze sie "wyróżniam"