04-17-2005, 09:25 AM
05-04-2005, 03:03 PM
Plytke kupilem. Utworki sie podobaja, w szczegolnosci "Metalowa Husarya". A woklaista nie falszuje, nawet ma ciekawa w miare barwe glosu, tylko faktycznie ma raczej lek przed mikorfonem :>
05-04-2005, 08:48 PM
jak dla mnie to zespol miazdzy. w sumie nie mam w zwyczaju sluchac tego rodzaju grania, ale po przesluchaniu tego materialu przyznam ze coraz bardziej mnie do niego ciagnie
"Ogien Zniszczenia" rzadzi! zarowno muzycznie jak i tekstowo

05-11-2005, 03:05 PM
Metalowa Husarya - 8,5/10 - bo Kel`Thuz powinien stać za mikrofonem!
Sama płyta to chyba jedna z najlepszych inwestycji, w jakie miałam okazję włożyć gotówkę. Ba, cena nieproporcjonalna nawet do jakości krążka - panowie, czekamy na LP.
Sama płyta to chyba jedna z najlepszych inwestycji, w jakie miałam okazję włożyć gotówkę. Ba, cena nieproporcjonalna nawet do jakości krążka - panowie, czekamy na LP.
05-11-2005, 03:38 PM
Scully napisał(a):Metalowa Husarya - 8,5/10 - bo Kel`Thuz powinien stać za mikrofonem!
no, to jest prawdziwa fanka Heavy Metalu!

macie w Stalowej Woli jakieś kluby, tudzież puby, które byłyby zainteresowane zagraniem u nich koncertu? Np. z Monstrum i jakąś lokalną kapelą jeszcze, byłoby nieźle.
05-11-2005, 03:46 PM
Mamy, parę osób już się napaliło, bowiem każdego indoktrynuję, że powinniśmy ściągnąć porządną kapelę, a nie kwadratowe "4 zespoły za 3 złote" 
Na wakacjach zadzwonimy gdzie trzeba i marzenia się pospełniają
Tak trzymać!

Na wakacjach zadzwonimy gdzie trzeba i marzenia się pospełniają

Tak trzymać!
Anonymous
05-11-2005, 05:46 PM
KelThuz napisał(a):z MonstruM to zagrajcie najpierw w Rzeszowie!Scully napisał(a):Metalowa Husarya - 8,5/10 - bo Kel`Thuz powinien stać za mikrofonem!
no, to jest prawdziwa fanka Heavy Metalu!
macie w Stalowej Woli jakieś kluby, tudzież puby, które byłyby zainteresowane zagraniem u nich koncertu? Np. z Monstrum i jakąś lokalną kapelą jeszcze, byłoby nieźle.
Co do cen płyt: sprzedaż takiej pożądnej muzyki za tylko tyle to aż "grzech", tu się nie ma co zastanawiać, kupić i podziwiać rodzimy metal który niewiele ustępuje zagranicznemu, a nawet w niektórych przypadkach zdecydowanie bije go
05-11-2005, 06:15 PM
Do Łodzi też byście wpadli - Dekompresja naprawdę nie jest zła
Jak Behemoth, Pandemonium, Vader, a nawet Paradise Lost mogą, to Wy też 

05-11-2005, 07:47 PM
aXe Rose napisał(a):Do Łodzi też byście wpadli - Dekompresja naprawdę nie jest złaJak Behemoth, Pandemonium, Vader, a nawet Paradise Lost mogą, to Wy też
no, juz raz bylismy, w klubie Cube, 2 kwietnia, z Thy Disease, to przyszło 20 osób, mimo iż wszyscy wiedzieli o koncercie. Tak więc jeśli zorganizujesz koncert w Dekompresji, i zagwarantujesz całkowity zwrot kosztów, to wpadniemy nawet dla 10 osób

Scully napisał(a):Na wakacjach zadzwonimy gdzie trzeba i marzenia się pospełniają Wink
Tak trzymać!
dobrze by było, jakbyśmy termin znali na miesiac przed, zwłaszcza w wakacje, gdy prawdopodobnie 80% zespołu wyjedzie gdzieś za chlebem

DeMoN.|. napisał(a):z MonstruM to zagrajcie najpierw w Rzeszowie!
no właśnie nasz kontakt w Rzeszowie miał zorganizować gig z MonstruMem jakoś niebawem, ale nic się nie odzywa. Czekamy

05-11-2005, 09:10 PM
Jak wpadniecie do tej wioski rzeszowskiejto sie chyba sam przejde, zeby Kelthuza zobaczyc na zywca.
Anonymous
05-12-2005, 07:05 PM
LCF napisał(a):Jak wpadniecie do tej wioski rzeszowskiejto sie chyba sam przejde, zeby Kelthuza zobaczyc na zywca.to z jakiej pobliskiej wioski ty jesteś ?
05-12-2005, 07:47 PM
Nie moge powiedziec bo mnie napadnie komando Wadera.
05-12-2005, 07:52 PM
LCF napisał(a):Nie moge powiedziec bo mnie napadnie komando Wadera.
a ja zawsze myslalem zes Ty z piekla

05-12-2005, 08:00 PM
Tam jest tajemne przejscie, passage to hell 

Anonymous
05-12-2005, 08:01 PM
LCF napisał(a):Nie moge powiedziec bo mnie napadnie komando Wadera.no co ty, nie bój się