Rumian napisał(a):Scully napisał(a):Rumian napisał(a):Kel, mam 1 pytanie - kiedy (mniej wiecej)wydacie album?
rotfl, każdy już o to pytał, a jak ja nie wiem i nikt nie wie, to Ty tym bardziej nie będziesz wiedział 
a moze teraz juz cos wiecej wiadomo? spokojnie nie musisz od razu pokazywac swojej wyzszosci
nie pokazuję swojej wyższości, pytałam parę dni temu
co piszą?!
Prawde piszą!!!
chyba "prawdę", wywołaną urojeniami
Zbyt wielka dawka krytycyzmu wymierzonego w swoja strone

Lech napisał(a):Zbyt wielka dawka krytycyzmu wymierzonego w swoja strone 
Zanczy się niepotrzebna skromność
Lech napisał(a):Zbyt wielka dawka krytycyzmu wymierzonego w swoja strone 
wiesc gminna niesie, ze Kelthuz to zadufany w sobie egocentryk bez cienia samokrytyki, uwazajacy sie za najlepszego z najlepszych... dlatego staram sie zadac temu klam

zreszta wystarczy poczytac ten topic:
http://gitara.pl/forum/viewtopic.php?id=21454&p=1
gdzies tak od 3 strony zaczynaja sie zjebki na Sorcerer i mnie, ciekawe studium psychiki ludzkiej, aczkolwiek nie przecze ze nie maja racji co do uwag warsztatowych

szkoda ze nie prezentuja nagran studyjnych swoich kapel, bo z tego, co wiem na temat nagrywania plyt, to grac indywidualnie, a grac w zespole, zeby to sie kleilo, to nie jest taka prosta sprawa, nawet jesli osobno kazdy z muzykow jest zajebisty...
Ten Vlad Tepes to też chyba jest z tego forum Sanktuarium a tam po tobie też jadą
(zjebane jest to forum Sanktuarium, za obraze uczuć religijnych dostaje się bana

)
Ogólnie to więcej tam pitolenia o tym i o tamtym (cały temat przeczytałem), niż sensownych uwag...
Już drugi dzień słucham "Metalowej Husaryi" [niestety z mp3

].
To demko wymiata

hock: - takiego heavy jeszcze nie słyszałem [może jestem niedouczony (???)], ale powala energertycznością i brzmieńiem.
Wokalista troszeczkę nie pasuje, ale można sie przyzwyczaić...
Ogólnie - GRATULACJE KelThuz

Za heavy to ja za bardzo nie przepadam,ale Sorcerer jest fpyte

PAtrzcie państwo, nawet bootlegi są
Skoro nagrywanie, to możemy się wreszcie spodziewać nowej płyty, tym razem z normalnym brzmieniem gitar?

w grudniu 3-utworowe promo bedzie w calosci dostepne. plyta kiedys na pewno.