Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: SORCERER - True Heavy z Kielc
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Ambivalent napisał(a):
XdkyX napisał(a):
Ambivalent napisał(a):
XdkyX napisał(a):stary chyba barbarzynskie skory, stalowe miecze i heteroseksualna moc zdezintegrowaly Ci mozg....

a Tobie Bozia go widac nie dała.

i Ty sie paganinem nazywasz? i czcisz heteroseksualny kult Samowara jednoczesnie wierzac w Boga....dude wydaje mi sie ze jestes juz spalony tutaj

ha ha ha ha ha ha niszczysz koles.

- gdzie nazwalem siebie "paganinem"
- w jaki sposob wiara w Boga wyklucza lubienie Manowar

wyczuwanie ironii rowniez nie nalezy do Twoich specjalnosci......
XdkyX napisał(a):
Ambivalent napisał(a):
XdkyX napisał(a):
Ambivalent napisał(a):
XdkyX napisał(a):stary chyba barbarzynskie skory, stalowe miecze i heteroseksualna moc zdezintegrowaly Ci mozg....

a Tobie Bozia go widac nie dała.

i Ty sie paganinem nazywasz? i czcisz heteroseksualny kult Samowara jednoczesnie wierzac w Boga....dude wydaje mi sie ze jestes juz spalony tutaj

ha ha ha ha ha ha niszczysz koles.

- gdzie nazwalem siebie "paganinem"
- w jaki sposob wiara w Boga wyklucza lubienie Manowar

wyczuwanie ironii rowniez nie nalezy do Twoich specjalnosci......

Musisz pocwiczyc bo na razie to z Twoich postow bije glupota a nie ironia.
widze ze skarzyskie kurwy dotarly i tutaj. niebawem zarobicie po ryju i sie skonczy.
KelThuz napisał(a):widze ze skarzyskie kurwy dotarly i tutaj. niebawem zarobicie po ryju i sie skonczy.
I za cos takiego powinno być z miejsca ostrzeżenie! To jest karalna groźba! Toteż radzę ci Kelti: noga z gazu. Sorry za OT, ale uznałem, że to ważne.
KelThuz napisał(a):widze ze skarzyskie kurwy dotarly i tutaj. niebawem zarobicie po ryju i sie skonczy.

Ok, czyli jak zobacze pod domem druzyne wczesnosredniowiecznych wojow z debilem na czele trzymajacym "miecz gromu" czy inny wibrator w dloni bede pewny ze to Ty. Juz zaczynam drżec ze strachu przed spoconymi barbarzyncami. Laughing Laughing Laughing
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):

Ok, czyli jak zobacze pod domem druzyne wczesnosredniowiecznych wojow z debilem na czele trzymajacym "miecz gromu" czy inny wibrator w dloni bede pewny ze to Ty. Juz zaczynam drżec ze strachu przed spoconymi barbarzyncami. Laughing Laughing Laughing
Miałem to samo Laughing
^ no coz, taki nasz "pozerski" los Big Grin

a tak btw, co to jest "Prawda Kurhanow"? Big Grin
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):a tak btw, co to jest "Prawda Kurhanow"? Big Grin
Kurhan... to pewnie jakis poganski bożek, spytaj Keltiego Big Grin Nie wiem, może to opiekun kiełkującej pszenicy, albo zarodków kozich w okresie embrionalnym... Trudno powiedziec, ale Kel jako kompendium wszelkiej wiedzy z pewnością wkrótce nas oświeci Big Grin
warsadal napisał(a):
Kurhan... to pewnie jakis poganski bożek, spytaj Keltiego Big Grin Nie wiem, może to opiekun kiełkującej pszenicy, albo zarodków kozich w okresie embrionalnym... Trudno powiedziec, ale Kel jako kompendium wszelkiej wiedzy z pewnością wkrótce nas oświeci Big Grin

HAHAHAHAAHAHAHA Big GrinBig GrinBig Grin Uwazaj, gniew Swarozyca spadnie na Ciebie za takie bluzniercze wypowiedzi Laughing Laughing Laughing
warsadal napisał(a):

HAHAHAHAAHAHAHA Big GrinBig GrinBig Grin Uwazaj, gniew Swarozyca spadnie na Ciebie za takie bluzniercze wypowiedzi Laughing Laughing Laughing

Swiatowit odgryzie nam jaja
warsadal napisał(a):

nie wiesz co to kurhan? Laughing

kutwa, niezle sie Istny porobilo, jedni sredniowieczni wojowie maja nam dac lekcje wychowania obywatelskiego na jakiejs imprezie inni maja stac u Ciebie pod domem....bożesztymoj!
wildwarrior napisał(a):
warsadal napisał(a):
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):a tak btw, co to jest "Prawda Kurhanow"? :D
Kurhan... to pewnie jakis poganski bożek, spytaj Keltiego :D Nie wiem, może to opiekun kiełkującej pszenicy, albo zarodków kozich w okresie embrionalnym... Trudno powiedziec, ale Kel jako kompendium wszelkiej wiedzy z pewnością wkrótce nas oświeci :D

nie wiesz co to kurhan? :lol:
Żart.. znasz takowe pojęcie? ;)
Oczywiście wiem, co to jest kurhan.
Prawdziwi wojownicy się nie śmieją, kill!
zapomniales dodac "hail" i "true" przed "kill" xoxoxoxoxoxoxoSmile
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21