Ambivalent napisał(a):XdkyX napisał(a):Ambivalent napisał(a):XdkyX napisał(a):stary chyba barbarzynskie skory, stalowe miecze i heteroseksualna moc zdezintegrowaly Ci mozg....
a Tobie Bozia go widac nie dała.
i Ty sie paganinem nazywasz? i czcisz heteroseksualny kult Samowara jednoczesnie wierzac w Boga....dude wydaje mi sie ze jestes juz spalony tutaj
ha ha ha ha ha ha niszczysz koles.
- gdzie nazwalem siebie "paganinem"
- w jaki sposob wiara w Boga wyklucza lubienie Manowar
wyczuwanie ironii rowniez nie nalezy do Twoich specjalnosci......
XdkyX napisał(a):Ambivalent napisał(a):XdkyX napisał(a):Ambivalent napisał(a):XdkyX napisał(a):stary chyba barbarzynskie skory, stalowe miecze i heteroseksualna moc zdezintegrowaly Ci mozg....
a Tobie Bozia go widac nie dała.
i Ty sie paganinem nazywasz? i czcisz heteroseksualny kult Samowara jednoczesnie wierzac w Boga....dude wydaje mi sie ze jestes juz spalony tutaj
ha ha ha ha ha ha niszczysz koles.
- gdzie nazwalem siebie "paganinem"
- w jaki sposob wiara w Boga wyklucza lubienie Manowar
wyczuwanie ironii rowniez nie nalezy do Twoich specjalnosci......
Musisz pocwiczyc bo na razie to z Twoich postow bije glupota a nie ironia.
widze ze skarzyskie kurwy dotarly i tutaj. niebawem zarobicie po ryju i sie skonczy.
KelThuz napisał(a):widze ze skarzyskie kurwy dotarly i tutaj. niebawem zarobicie po ryju i sie skonczy.
I za cos takiego powinno być z miejsca ostrzeżenie! To jest karalna groźba! Toteż radzę ci Kelti: noga z gazu. Sorry za OT, ale uznałem, że to ważne.
^ no coz, taki nasz "pozerski" los
a tak btw, co to jest "Prawda Kurhanow"?

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):a tak btw, co to jest "Prawda Kurhanow"? 
Kurhan... to pewnie jakis poganski bożek, spytaj Keltiego

Nie wiem, może to opiekun kiełkującej pszenicy, albo zarodków kozich w okresie embrionalnym... Trudno powiedziec, ale Kel jako kompendium wszelkiej wiedzy z pewnością wkrótce nas oświeci

wildwarrior napisał(a):warsadal napisał(a):IstnyKurwaRomantyk napisał(a):a tak btw, co to jest "Prawda Kurhanow"? :D
Kurhan... to pewnie jakis poganski bożek, spytaj Keltiego :D Nie wiem, może to opiekun kiełkującej pszenicy, albo zarodków kozich w okresie embrionalnym... Trudno powiedziec, ale Kel jako kompendium wszelkiej wiedzy z pewnością wkrótce nas oświeci :D
nie wiesz co to kurhan? :lol:
Żart.. znasz takowe pojęcie? ;)
Oczywiście wiem, co to jest kurhan.
Prawdziwi wojownicy się nie śmieją, kill!
zapomniales dodac "hail" i "true" przed "kill" xoxoxoxoxoxoxo