Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: SORCERER - True Heavy z Kielc
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Vomitor napisał(a):Może twoja stara nam powie.

nc Laughing

wildwarrior napisał(a):czosnek, miałem to napisać, ukradłeś mi riposte

Szkoda, ze sam nic nie potrafisz wymyslic.

Ech, szkoda slow... wystarczy raz napisac cos niepochlebnego o tzw. "ManOwaR", zeby potem łorjorzy z mieczami/toporami/sztachetami szli na krucjate Laughing

No a poza tym jak tu sie nie smiac:

Cytat:moje zainteresowania: Prawda Kurhanów,światowa dominacja, sekrety Stali, restytucja wolnego rynku w zachwaszczonej socjalizmem Europie, restytucja Rodzimej Wiary Praprzodków w zachwaszczonej judeochrystianizmem Sławii

Poza tym, nie smieje sie dlatego, ze napisal to KelThuz. Smialbym sie z kazdego wypisujacego takie rzeczy Big GrinBig GrinBig Grin
wydaje mi sie nota bene ze juz nie mozna nazwac Kel'thuza prawdziwym poganinem, a co za tym idzie nie mozna juz nazwac Sorcerera prawdziwym hardym true heavy metalowym zespolem skoro jeden z czlonkow (sic!) jest zarejestrowany na chrzescijanskim i wogole pedalskim gronie ;P
Cytat:Ech, szkoda slow... wystarczy raz napisac cos niepochlebnego o tzw. "ManOwaR", zeby potem łorjorzy z mieczami/toporami/sztachetami szli na krucjate Laughing
Wypraszam sobie Angry Tez nie trawie samowara Big Grin
R_amze_S napisał(a):
Cytat:Ech, szkoda slow... wystarczy raz napisac cos niepochlebnego o tzw. "ManOwaR", zeby potem łorjorzy z mieczami/toporami/sztachetami szli na krucjate Laughing

Ej nie piszcie już o Samowar, po co? zaś się zlecą "true heteroseksualni wojownicy" i zaczną się ślinić nad bicepsami DeMaio, potrzebne to komu?
R_amze_S napisał(a):

To uwazaj, bo Cie jeszcze zaoraja Big Grin W kazdym badz razie milo, ze nie sami fani "Krolow Metalu" sa tutaj
w tym momencie i ramzes i tomash pokazali ze sa prawdziwymi wojownikamiSmile Samowar do piachu Big Grin
Tomash napisał(a):
R_amze_S napisał(a):

Ej nie piszcie już o Samowar, po co? zaś się zlecą "true heteroseksualni wojownicy" i zaczną się ślinić nad bicepsami DeMaio, potrzebne to komu?

co jak co ale najczesciej o ich bicepsach itp. to gadaja Ci co ich nie lubia.
Cytat:Ej nie piszcie już o Samowar, po co? zaś się zlecą "true heteroseksualni wojownicy" i zaczną się ślinić nad bicepsami DeMaio
...oraz machać drewnianymi mieczami Big Grin
^
ja tam wole normalne miecze jednoreczne Laughing
Cytat:co jak co ale najczesciej o ich bicepsach itp. to gadaja Ci co ich nie lubia.

------------------------------------------------

really???

Cytat:DRŻYJCIE POZERSKIE ŚCIERWA!!!!!!!!!!!!!!!

Cytat:HAIL & KILL
Cytat:FEEL THE POWER OF THE SWORD !!!!!!!

Cytat:9% zespołów ma bardziej pedalski wizerunek niż ManowaR, nie mówiąć już o muzyce. Jak kipiący heteroseksualną pierwotną wojowniczą Mocą, umięśniony barbarzyńca może świadczyć o pedalskim wizerunku, a skurwiały chłopczyk z grzywką, włoskami na żel, i wyprasowanej koszulince, pitolący jakiegoś żałosnego metalcore'a niby nie ? wyjasnij to, albo gnij

A oto ultra merytoryczne wpowiedzi z tematu o manowar.
Tomash napisał(a):
Cytat:co jak co ale najczesciej o ich bicepsach itp. to gadaja Ci co ich nie lubia.

------------------------------------------------

really???

Cytat:DRŻYJCIE POZERSKIE ŚCIERWA!!!!!!!!!!!!!!!

Cytat:HAIL & KILL
Cytat:FEEL THE POWER OF THE SWORD !!!!!!!

Cytat:9% zespołów ma bardziej pedalski wizerunek niż ManowaR, nie mówiąć już o muzyce. Jak kipiący heteroseksualną pierwotną wojowniczą Mocą, umięśniony barbarzyńca może świadczyć o pedalskim wizerunku, a skurwiały chłopczyk z grzywką, włoskami na żel, i wyprasowanej koszulince, pitolący jakiegoś żałosnego metalcore'a niby nie ? wyjasnij to, albo gnij

A oto ultra merytoryczne wpowiedzi z tematu o manowar.

Pierwszy tekst ma podkrescal moc i zajebistosc czegos np. tekstu, utworu itp.

Drugi i trzeci znacza mniej wiece to samo co zajebisty, 666/10, kvlt itp. Ten sam poziom ca gadka ,ze Lemmy to Bog.

A ostatni to akurat trafna uwaga.

Podsumowujac - nie wiem co w tym dziwnego.
stary chyba barbarzynskie skory, stalowe miecze i heteroseksualna moc zdezintegrowaly Ci mozg....
XdkyX napisał(a):stary chyba barbarzynskie skory, stalowe miecze i heteroseksualna moc zdezintegrowaly Ci mozg....

a Tobie Bozia go widac nie dała.
Ambivalent napisał(a):
XdkyX napisał(a):stary chyba barbarzynskie skory, stalowe miecze i heteroseksualna moc zdezintegrowaly Ci mozg....

i Ty sie paganinem nazywasz? i czcisz heteroseksualny kult Samowara jednoczesnie wierzac w Boga....dude wydaje mi sie ze jestes juz spalony tutaj
XdkyX napisał(a):
Ambivalent napisał(a):

i Ty sie paganinem nazywasz? i czcisz heteroseksualny kult Samowara jednoczesnie wierzac w Boga....dude wydaje mi sie ze jestes juz spalony tutaj

ha ha ha ha ha ha niszczysz koles.

- gdzie nazwalem siebie "paganinem"
- w jaki sposob wiara w Boga wyklucza lubienie Manowar
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21