Vomitor napisał(a):Może twoja stara nam powie.
nc
wildwarrior napisał(a):czosnek, miałem to napisać, ukradłeś mi riposte
Szkoda, ze sam nic nie potrafisz wymyslic.
Ech, szkoda slow... wystarczy raz napisac cos niepochlebnego o tzw. "ManOwaR", zeby potem łorjorzy z mieczami/toporami/sztachetami szli na krucjate
No a poza tym jak tu sie nie smiac:
Cytat:moje zainteresowania: Prawda Kurhanów,światowa dominacja, sekrety Stali, restytucja wolnego rynku w zachwaszczonej socjalizmem Europie, restytucja Rodzimej Wiary Praprzodków w zachwaszczonej judeochrystianizmem Sławii
Poza tym, nie smieje sie dlatego, ze napisal to KelThuz. Smialbym sie z kazdego wypisujacego takie rzeczy

wydaje mi sie nota bene ze juz nie mozna nazwac Kel'thuza prawdziwym poganinem, a co za tym idzie nie mozna juz nazwac Sorcerera prawdziwym hardym true heavy metalowym zespolem skoro jeden z czlonkow (sic!) jest zarejestrowany na chrzescijanskim i wogole pedalskim gronie ;P
R_amze_S napisał(a):Cytat:Ech, szkoda slow... wystarczy raz napisac cos niepochlebnego o tzw. "ManOwaR", zeby potem łorjorzy z mieczami/toporami/sztachetami szli na krucjate Laughing
Wypraszam sobie
Tez nie trawie samowara 
Ej nie piszcie już o Samowar, po co? zaś się zlecą "true heteroseksualni wojownicy" i zaczną się ślinić nad bicepsami DeMaio, potrzebne to komu?
R_amze_S napisał(a):Cytat:Ech, szkoda slow... wystarczy raz napisac cos niepochlebnego o tzw. "ManOwaR", zeby potem łorjorzy z mieczami/toporami/sztachetami szli na krucjate Laughing
Wypraszam sobie
Tez nie trawie samowara 
To uwazaj, bo Cie jeszcze zaoraja

W kazdym badz razie milo, ze nie sami fani "Krolow Metalu" sa tutaj
w tym momencie i ramzes i tomash pokazali ze sa prawdziwymi wojownikami

Samowar do piachu

Tomash napisał(a):R_amze_S napisał(a):Cytat:Ech, szkoda slow... wystarczy raz napisac cos niepochlebnego o tzw. "ManOwaR", zeby potem łorjorzy z mieczami/toporami/sztachetami szli na krucjate Laughing
Wypraszam sobie
Tez nie trawie samowara 
Ej nie piszcie już o Samowar, po co? zaś się zlecą "true heteroseksualni wojownicy" i zaczną się ślinić nad bicepsami DeMaio, potrzebne to komu?
co jak co ale najczesciej o ich bicepsach itp. to gadaja Ci co ich nie lubia.
Cytat:Ej nie piszcie już o Samowar, po co? zaś się zlecą "true heteroseksualni wojownicy" i zaczną się ślinić nad bicepsami DeMaio
...oraz machać drewnianymi mieczami

^
ja tam wole normalne miecze jednoreczne

Cytat:co jak co ale najczesciej o ich bicepsach itp. to gadaja Ci co ich nie lubia.
------------------------------------------------
really???
Cytat:DRŻYJCIE POZERSKIE ŚCIERWA!!!!!!!!!!!!!!!
Cytat:HAIL & KILL
Cytat:FEEL THE POWER OF THE SWORD !!!!!!!
Cytat:9% zespołów ma bardziej pedalski wizerunek niż ManowaR, nie mówiąć już o muzyce. Jak kipiący heteroseksualną pierwotną wojowniczą Mocą, umięśniony barbarzyńca może świadczyć o pedalskim wizerunku, a skurwiały chłopczyk z grzywką, włoskami na żel, i wyprasowanej koszulince, pitolący jakiegoś żałosnego metalcore'a niby nie ? wyjasnij to, albo gnij
A oto ultra merytoryczne wpowiedzi z tematu o manowar.
Tomash napisał(a):Cytat:co jak co ale najczesciej o ich bicepsach itp. to gadaja Ci co ich nie lubia.
------------------------------------------------
really???
Cytat:DRŻYJCIE POZERSKIE ŚCIERWA!!!!!!!!!!!!!!!
Cytat:HAIL & KILL
Cytat:FEEL THE POWER OF THE SWORD !!!!!!!
Cytat:9% zespołów ma bardziej pedalski wizerunek niż ManowaR, nie mówiąć już o muzyce. Jak kipiący heteroseksualną pierwotną wojowniczą Mocą, umięśniony barbarzyńca może świadczyć o pedalskim wizerunku, a skurwiały chłopczyk z grzywką, włoskami na żel, i wyprasowanej koszulince, pitolący jakiegoś żałosnego metalcore'a niby nie ? wyjasnij to, albo gnij
A oto ultra merytoryczne wpowiedzi z tematu o manowar.
Pierwszy tekst ma podkrescal moc i zajebistosc czegos np. tekstu, utworu itp.
Drugi i trzeci znacza mniej wiece to samo co zajebisty, 666/10, kvlt itp. Ten sam poziom ca gadka ,ze Lemmy to Bog.
A ostatni to akurat trafna uwaga.
Podsumowujac - nie wiem co w tym dziwnego.
stary chyba barbarzynskie skory, stalowe miecze i heteroseksualna moc zdezintegrowaly Ci mozg....
XdkyX napisał(a):stary chyba barbarzynskie skory, stalowe miecze i heteroseksualna moc zdezintegrowaly Ci mozg....
a Tobie Bozia go widac nie dała.
Ambivalent napisał(a):XdkyX napisał(a):stary chyba barbarzynskie skory, stalowe miecze i heteroseksualna moc zdezintegrowaly Ci mozg....
i Ty sie paganinem nazywasz? i czcisz heteroseksualny kult Samowara jednoczesnie wierzac w Boga....dude wydaje mi sie ze jestes juz spalony tutaj
XdkyX napisał(a):Ambivalent napisał(a):XdkyX napisał(a):stary chyba barbarzynskie skory, stalowe miecze i heteroseksualna moc zdezintegrowaly Ci mozg....
i Ty sie paganinem nazywasz? i czcisz heteroseksualny kult Samowara jednoczesnie wierzac w Boga....dude wydaje mi sie ze jestes juz spalony tutaj
ha ha ha ha ha ha niszczysz koles.
- gdzie nazwalem siebie "paganinem"
- w jaki sposob wiara w Boga wyklucza lubienie Manowar