Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: SORCERER - True Heavy z Kielc
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
fajny zespol bylem nawet na 1 koncercie Smile
Ściągnąłem mp3 ze strony... i musze przyznać jestem bardzo mile zaskoczony. Szczerze mówiąc nie spodziewałem się, że będzie to takie jakie jest - a jest to kawał prawdziwej dobrej muzy.
MasterGrucha napisał(a):Ściągnąłem mp3 ze strony... i musze przyznać jestem bardzo mile zaskoczony. Szczerze mówiąc nie spodziewałem się, że będzie to takie jakie jest - a jest to kawał prawdziwej dobrej muzy.

mp3 to szajs, zamow całą płytę - brzmienie jest zremasterowane i zabija, przynajmniej tak twierdzi Groovcio z www.metalrulez.prv.pl Angry
Tomash napisał(a):Może i szajs(o mp3 mi chodzi) ale przynajmniej nie ma tego wstrętnego pogłosu w przeciwieństwie
do 90% empetrójek, a ta płyta jest wogóle w jakiejś dystrybucji czy sami ją rozprowadzacie?

www.fan.pl
ale lepiej zamawiac u nas bezposrednio, jest taniej i wiecej dla nas Angry
Prawdziwa pogańska KOMERCJA ! Big Grin
Cóż po przesłuchaniu "Heavy metal riders" oraz "Ogień zniszczenia" dochodze do wniosku że mogliby smiało suportować ewentualny koncert ManOwaR w Polsce Big Grin Bardzo ciekawe zjawisko, jednak płyty jak na razie nie kupię bo zbieram na wyjazd do Czech Smile
no Panowie naleza sie wielkie brawa! po przesluchaniu(zaledwie) materialu promo ze strony jestem pod wrazeniem! od dlugiego czasu zadne heavy mnie nie zainteresowalo, tak jak to w Waszym wykonaniu! powodzenia
...
Bueheheh jakis mieczak zdjal Kelthuzowi bana, LOL
6/10
LCF napisał(a):Bueheheh jakis mieczak zdjal Kelthuzowi bana, LOL
Czyzbys cos insynuowal?
Annunakki napisał(a):6/10

To odnosnie Twojej kapeli Kel? ;>

No no.. takiej skromnosci u Ciebie sie nie spodziewalem.. Tongue
Nosferatu napisał(a):
LCF napisał(a):Bueheheh jakis mieczak zdjal Kelthuzowi bana, LOL
Czyzbys cos insynuowal?

Dziwi mnie tylko, ze najpierw dostaje bana za strone o <to zostalo wyciete, gdyz amini sa zbyt wrazliwi na rozmowy o religii>, a pozniej za 2 tyg. ten ban zostaje zdjety.

Dzem: A o banie na okreslony czas kolega slyszal?
Przyjemnie sie tego slucha niepowiem 8)
dobrze ze zostal zdjety, bo jednak forum bez KelThuza to juz nie to samo Smile zawsze mozna poczytac ciekawe wypowiedzi i bluzgi kierowane do innych Laughing
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21