Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: SORCERER - True Heavy z Kielc
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
wczoraj wrocilem z Kilec Kel i musze przyznac ze calkiem przyjemne miasto- na studia w sam raz Wink
Lech napisał(a):wczoraj wrocilem z Kilec Kel i musze przyznac ze calkiem przyjemne miasto- na studia w sam raz Wink

szczerze odradzam :>
wiem, poziom niezbyt, niezbyt, ale to bedzie moj powrot w strony rodzinne Big Grin zreszta na Krakow albo Warszawe szans nie mam, Opole to miasto braku perspektyw wiec pada na Kielce Tongue
KelThuz napisał(a):
selbsmord napisał(a):nie zniże się do poziomu polityka amatora, który zjadł wszystkie rozumy, a przy okazji tworzy pedalską muzykę - szczerze to mam ochotę walnąc Ci teraz różne inwektywy ale szkoda mojego cennego czasu na takie ścierwo jak Ty..........................

ROTFL, juz nie moge sie doczekac, az powiesz mi to w twarz, internetowa pipko

internetowa pipko Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green kurde ty masz chyba ze 40 lat
Metalowa_Husarya rulezzzz świetny zespoł i nie nastawiajasy sie od poczatku na komercje,
G napisał(a):Całkiem niezły ten "Stand And Fight". Zazwyczaj raził mnie trochę wokal KelThuza ale w tym kawałku jest naprawdę dobry 8)

obadaj oryginał:

http://members.lycos.co.uk/moonfire1/11%...20Fight.xm
co to za rozszerzenie xm??
Nivo napisał(a):co to za rozszerzenie xm??

w winampie normalnie pójdzie
Nie działa mi ten link.
Kel, mam 1 pytanie - kiedy (mniej wiecej)wydacie album?
Rumian napisał(a):Kel, mam 1 pytanie - kiedy (mniej wiecej)wydacie album?
rotfl, każdy już o to pytał, a jak ja nie wiem i nikt nie wie, to Ty tym bardziej nie będziesz wiedział Angry
Cytat:Całkiem niezły ten "Stand And Fight". Zazwyczaj raził mnie trochę wokal KelThuza

Z tym sie troszke zgadzam.Natomiast co do muzyki do jest super niemam nic do zarzucenia.muzyka jest na 5!
Nie inaczej!!!
Syska napisał(a):
Cytat:Całkiem niezły ten "Stand And Fight". Zazwyczaj raził mnie trochę wokal KelThuza

Z tym sie troszke zgadzam.Natomiast co do muzyki do jest super niemam nic do zarzucenia.muzyka jest na 5!
Nie inaczej!!!
Ale ja nie mówiBem o Sorcerer tylko o Warraha. W Sorcerer wokal jst w porzdku.
Scully napisał(a):
Rumian napisał(a):Kel, mam 1 pytanie - kiedy (mniej wiecej)wydacie album?
rotfl, każdy już o to pytał, a jak ja nie wiem i nikt nie wie, to Ty tym bardziej nie będziesz wiedział Angry
a moze teraz juz cos wiecej wiadomo? spokojnie nie musisz od razu pokazywac swojej wyzszosci
sciagnalem sobie mp3 ze strony i uwazam ze calkiem niezle jak na taka muzyke Smile
podoba mi sie jak graja na gitarach - takie fajne szybkie zwroty robia Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21