wczoraj wrocilem z Kilec Kel i musze przyznac ze calkiem przyjemne miasto- na studia w sam raz

wiem, poziom niezbyt, niezbyt, ale to bedzie moj powrot w strony rodzinne

zreszta na Krakow albo Warszawe szans nie mam, Opole to miasto braku perspektyw wiec pada na Kielce

Metalowa_Husarya rulezzzz świetny zespoł i nie nastawiajasy sie od poczatku na komercje,
co to za rozszerzenie xm??
Nivo napisał(a):co to za rozszerzenie xm??
w winampie normalnie pójdzie
Kel, mam 1 pytanie - kiedy (mniej wiecej)wydacie album?
Rumian napisał(a):Kel, mam 1 pytanie - kiedy (mniej wiecej)wydacie album?
rotfl, każdy już o to pytał, a jak ja nie wiem i nikt nie wie, to Ty tym bardziej nie będziesz wiedział

Cytat:Całkiem niezły ten "Stand And Fight". Zazwyczaj raził mnie trochę wokal KelThuza
Z tym sie troszke zgadzam.Natomiast co do muzyki do jest super niemam nic do zarzucenia.muzyka jest na 5!
Nie inaczej!!!
Syska napisał(a):Cytat:Całkiem niezły ten "Stand And Fight". Zazwyczaj raził mnie trochę wokal KelThuza
Z tym sie troszke zgadzam.Natomiast co do muzyki do jest super niemam nic do zarzucenia.muzyka jest na 5!
Nie inaczej!!!
Ale ja nie mówiBem o Sorcerer tylko o Warraha. W Sorcerer wokal jst w porzdku.
Scully napisał(a):Rumian napisał(a):Kel, mam 1 pytanie - kiedy (mniej wiecej)wydacie album?
rotfl, każdy już o to pytał, a jak ja nie wiem i nikt nie wie, to Ty tym bardziej nie będziesz wiedział 
a moze teraz juz cos wiecej wiadomo? spokojnie nie musisz od razu pokazywac swojej wyzszosci
sciagnalem sobie mp3 ze strony i uwazam ze calkiem niezle jak na taka muzyke

podoba mi sie jak graja na gitarach - takie fajne szybkie zwroty robia