Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: SORCERER - True Heavy z Kielc
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Kelthuz, a macie zamiar zawitac kiedys jeszcze do Skarzyska? Big GrinBig GrinBig Grin

jak nas ktos zaprosi to tak
a moglbys powiedziec jeszcze co z tym Waszym wydawnictwem? moze jakaś konkretniejsza data?
Rumian napisał(a):a moglbys powiedziec jeszcze co z tym Waszym wydawnictwem? moze jakaś konkretniejsza data?

juz konczymy, spokojnie. za tydzien bedzie na stronie pierwsza mp3 :>
Jest jakas szansa na koncert gdzies na pomomorzu, najlepiej w Gdansku?
Szyszak napisał(a):Jest jakas szansa na koncert gdzies na pomomorzu, najlepiej w Gdansku?

jak jestes w stanie wylozyc 1000 zeta dla nas i zorganizowac klub i sprzet, to szansa jest.
Klub i sprzet to nie problem, a 1000zl... Hmm...
Szyszak napisał(a):Klub i sprzet to nie problem, a 1000zl... Hmm...

no jakby klub wylozyl (chodzi o zwrot kosztow dojazdu), i jeszcze poczestowal 6 piwami na glowe i czyms cieplym do zarcia, to by bylo w sam raz
KelThuz, Twoj profil na gronie jest po prostu niesamowity Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
^ Kolejny dowód, który sprawia, że wyglądasz mi na rasowego geja.
Rozni sie czyms rasowy od nierasowego, moja droga? Laughing i jako obeznana w temacie prosze o wyjasnienie Laughing
Scully napisał(a):^ Kolejny dowód, który sprawia, że wyglądasz mi na rasowego geja.

przykro mi, nie jest, znam go
XdkyX napisał(a):
Scully napisał(a):^ Kolejny dowód, który sprawia, że wyglądasz mi na rasowego geja.

Przykro ci ze nie jest czy przykro ci ze go znasz?
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Rozni sie czyms rasowy od nierasowego, moja droga? Laughing

Może twoja stara nam powie.
R_amze_S napisał(a):
XdkyX napisał(a):

kurwa, miałem to napisać, ukradłeś mi riposte Laughing
R_amze_S napisał(a):
XdkyX napisał(a):

ni to ni to, znowu mi przykro ze zawiodlem wasze oczekiwania
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21