Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: forum o forum :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
Poniewaz do tej pory nie bylo dzialu bezposrednio traktujacego o uzytkowaniu naszego przecudnego 8) forum i tematy zwiazane z nim bezladnie pojawialy sie w roznych dzialach, postanowilismy naprawic ten blad. Od dzisiaj wszelkie "topiki" powiazane z zyciem forum prosze umieszczac w tym dziale. Dotyczy to oczywiscie nie tylko spraw zwiazanych z obsluga i ewentualnymi problemami, ale tez traktujace ogolnie o naszej najwspanialszej i najlepszej Tongue w calym necie forumowej spolecznosci.
Aha - wszystkie tematy o forum przesuwam oczywscie tutaj Surprised

Pozdrawiam...
N.
cóż, forum zapowiada sie bardzo smacznieWink ale drażni mnie, że jest tu tak wiele neirozwinietych tematów, które zajmują tylko miejsce. dopiero jak serwer zostanie przeciążony ktoś zacznie z tym coś robić...nie lepiej za wczasu?

pozdrawiamSmile:*
No coz... watkow rzeczywiscie cos jakby za duzo, czasami pojawia sie w tym wszystkim lekki chaos... no ale to chyba taki klimat tego forum.
A co do przeciazenia serwera (a raczej bazy danych), to niech nikt sie martwi - forum stoi na naprawde dobrej maszynie i raczej nie ma szans aby w przeciagu nastepnych paru lat cos moglo pieprznac od nadmiaru postow
Smile
to fajnie, nie martwie sie już jakimiś przeciążeniami. ale żeby był względny ład i ludzie czytali NASZE posty powinno być mniej tematów. bo widzę, że większość nawet nie sprawdza czy ktoś wcześniej napisał temat podobny do jego...tylko zakłada znowu ten sam. i jest bałaganTongue a administratorzy mają ręce pełne roboty...ja dban tylko o WASTongue
jestes tu od wczoraj a gadasz jak byś była conajmniej rok.
Mało wiesz.
nie inaczej kalin....
Co nie zmienia faktu ze mowi slusznie..

Bylbym bardzo rad gdyby wiecej osob tak martwilo sie o porzadek na forum jak nasza nowa kolezanka..
Na forum panuje maly balagan to nie trudno zauwazyc. Ale denerwujace sa tez osoby, ktore czepiaja sie innych bez powodu Laughing . Ale coz, widocznie taka ich natura... Pewnie zaraz i mnie sie ktos czepnie bo sie udzielam w tym temacie, a jestem tu od niedawna... :?
Kto sie niby czepia, zaraz mu walne Angry
Cieżko opanowac mimo wszystko tak duże forum jak to.
A użytkowników wciąz przybywa.
Moja slawa dociera do najglebszych zakatkow. Nastepny krok to opanowanie Polski, a potem calego swiata.

Arion

eh... zaostrzamy rygory - źle, pobłażamy - źle.
to w końcu jak tutaj powinno być, bo ja już nie wiem, opcje się chyba skończyły.

moderatorzy powinni słuchać opinii użytkowników, rozpatrzać je i wprowadzać lub nie w życie. jednak ciężko przedsięwziąć cokolwiek jeśli te opinie są tak sprzeczne i zmienne.

oczekujecie od nas konkretnych akcji, ok.
w takim razie my również oczekujemy konkretnych propozycji (:
'jest bałagan' nie wytstarczy.

aha - przypominam wszystkim narzekającym na nieporządek o systemie zawiadomień modów - jak narazie korzystają z niego trzy, może cztery osoby.
-_-;
LCF napisał(a):Moja slawa dociera do najglebszych zakatkow. Nastepny krok to opanowanie Polski, a potem calego swiata.
Czyli przepowiednia nostradamusa się z iści, koniec świata już nie długo Angry
Kalin napisał(a):
LCF napisał(a):Moja slawa dociera do najglebszych zakatkow. Nastepny krok to opanowanie Polski, a potem calego swiata.
Czyli przepowiednia nostradamusa się z iści, koniec świata już nie długo Angry

Chcę to zobaczyć.
Angry
2Kalin -- wiem od kiedy jestem. nie musisz mi o tym przypominać. i mówię tylko o tym co zauważyłam. pragnę nadmienić, iż napisałam, że forum mi się podoba, ale panuje tu troszkę bałaganu i wykasowałabym kilka tematów które niepotrzebnie tu zalegają, żeby było czysto i przejrzyścieSmile

2Dżemik -- dziękujęSmile:*

2Blood -- również dziękujęSmile i nie czepiam się, mówię tylko o tym co spostrzegłam. i mówię to w trosceTongue

pozdrawiam.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42