uoh, Manowarem zalecialo ;P
jako, ze znaczna czesc braci moderatorskiej bawic sie bedzie dzis w krakowie, prosze o mila i kulturalna atmosfere, gdy nas nie bedzie
ps. jezeli bedziemy musieli sprzatac ZA duzo, posypia sie bany.
ps2. balzac to lewak bo wybral low-fi i bydgoszcz.
ps3.

Z tego co mi napisał smsem Tomasz to ouzo juz padło.
Nie uwazacie ,że juz rozpierdol sie zrobil ciut za duży ? Nie to by mi przeszkadzał off top ale już ciągle pojazdy tych samych osób o to samo. Istny, Ksiaze, Rene przystopujcie ciut bo coraz bardziej męczące się robi przeglądanie tego forum. Pojazdy , utarczki wyzywki od gejow i nakłanianie użytkowników do robienia laski jest smieszne do czasu. Ewentualnie zajmijcie sie tym nowym trollem co się pojawił :F.
No ale to tylko moje zdanie :F
Sobota napisał(a):Nie uwazacie ,że juz rozpierdol sie zrobil ciut za duży ? Nie to by mi przeszkadzał off top ale już ciągle pojazdy tych samych osób o to samo. Istny, Ksiaze, Rene przystopujcie ciut bo coraz bardziej męczące się robi przeglądanie tego forum. Pojazdy , utarczki wyzywki od gejow i nakłanianie użytkowników do robienia laski jest smieszne do czasu. Ewentualnie zajmijcie sie tym nowym trollem co się pojawił :F.
spierdalaj społeczniaku.
esbecka świnia się wszędzie znajdzie
Hahaha społeczniak. dobre

Sobota napisał(a):Nie uwazacie ,że juz rozpierdol sie zrobil ciut za duży ? Nie to by mi przeszkadzał off top ale już ciągle pojazdy tych samych osób o to samo. Istny, Ksiaze, Rene przystopujcie ciut bo coraz bardziej męczące się robi przeglądanie tego forum. Pojazdy , utarczki wyzywki od gejow i nakłanianie użytkowników do robienia laski jest smieszne do czasu. Ewentualnie zajmijcie sie tym nowym trollem co się pojawił :F.
Był czas kiedy próbowaliśmy coś z tym zrobić, to wszyscy byli na nie(nie wiem czy Ty też, nie będe grzebał w starych postach), więc krótko mówiąc - sorry, ale mnie to wali. Inna sprawa, że nie rozumiem po chuj takie Zoltany i Kamile same ciągną te durne zaczepki. Nawet Przemek tego nie robi. Nie dziwie się że jacyś nowi juzerzy mogą sobie wziąść do serca te pojazdy i odpisywać, ale po kilku LATACH na tym forum wydaje mi się że już można jakieś rozeznanie mieć...
po prostu jak nie chcesz to nie czytaj, Krzynio

to ja strzelam focha i odchodze z forum : |
balzac napisał(a):po prostu jak nie chcesz to nie czytaj, Krzynio 
już zacząłem rzadziej tu wchodzić, ale jest kilku ,kilkunastu juzerów których lubie, ale uważam ,ze dodanie opcji ignor byłoby bardzo przydatne. Bo o ile kiedyś żarty księca były zajebiste i polewka była niezła, to teraz są w chuj monotematyczne i mało śmieszne. Zreszta dawno nie było jakiejś ciekawszej dyskusji na forum nie licząc tematu o HC, ew. Polityki ale tam to Kilak osób ma cokolwiek do powiedzenia sensownego, reszta ma to w dupie, albo jadą z krzychuna ,kelthuza dla zasady bądź Necro każe wszystkim żreć stal.