Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: forum o forum :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
uoh, Manowarem zalecialo ;P
jako, ze znaczna czesc braci moderatorskiej bawic sie bedzie dzis w krakowie, prosze o mila i kulturalna atmosfere, gdy nas nie bedzie Mr. Green

ps. jezeli bedziemy musieli sprzatac ZA duzo, posypia sie bany.
ps2. balzac to lewak bo wybral low-fi i bydgoszcz.
ps3. Laughing
Z tego co mi napisał smsem Tomasz to ouzo juz padło.
Nie uwazacie ,że juz rozpierdol sie zrobil ciut za duży ? Nie to by mi przeszkadzał off top ale już ciągle pojazdy tych samych osób o to samo. Istny, Ksiaze, Rene przystopujcie ciut bo coraz bardziej męczące się robi przeglądanie tego forum. Pojazdy , utarczki wyzywki od gejow i nakłanianie użytkowników do robienia laski jest smieszne do czasu. Ewentualnie zajmijcie sie tym nowym trollem co się pojawił :F.

No ale to tylko moje zdanie :F
Sobota napisał(a):Nie uwazacie ,że juz rozpierdol sie zrobil ciut za duży ?
nie
Sobota napisał(a):Nie uwazacie ,że juz rozpierdol sie zrobil ciut za duży ? Nie to by mi przeszkadzał off top ale już ciągle pojazdy tych samych osób o to samo. Istny, Ksiaze, Rene przystopujcie ciut bo coraz bardziej męczące się robi przeglądanie tego forum. Pojazdy , utarczki wyzywki od gejow i nakłanianie użytkowników do robienia laski jest smieszne do czasu. Ewentualnie zajmijcie sie tym nowym trollem co się pojawił :F.
spierdalaj społeczniaku.

esbecka świnia się wszędzie znajdzie
Hahaha społeczniak. dobre Tongue
Tele echo ?
Sobota napisał(a):Nie uwazacie ,że juz rozpierdol sie zrobil ciut za duży ? Nie to by mi przeszkadzał off top ale już ciągle pojazdy tych samych osób o to samo. Istny, Ksiaze, Rene przystopujcie ciut bo coraz bardziej męczące się robi przeglądanie tego forum. Pojazdy , utarczki wyzywki od gejow i nakłanianie użytkowników do robienia laski jest smieszne do czasu. Ewentualnie zajmijcie sie tym nowym trollem co się pojawił :F.

Był czas kiedy próbowaliśmy coś z tym zrobić, to wszyscy byli na nie(nie wiem czy Ty też, nie będe grzebał w starych postach), więc krótko mówiąc - sorry, ale mnie to wali. Inna sprawa, że nie rozumiem po chuj takie Zoltany i Kamile same ciągną te durne zaczepki. Nawet Przemek tego nie robi. Nie dziwie się że jacyś nowi juzerzy mogą sobie wziąść do serca te pojazdy i odpisywać, ale po kilku LATACH na tym forum wydaje mi się że już można jakieś rozeznanie mieć...
po prostu jak nie chcesz to nie czytaj, Krzynio Mr. Green
to ja strzelam focha i odchodze z forum : |
cześć Mr. Green
co, nie wierzysz mi : |
Nie
balzac napisał(a):po prostu jak nie chcesz to nie czytaj, Krzynio Mr. Green

już zacząłem rzadziej tu wchodzić, ale jest kilku ,kilkunastu juzerów których lubie, ale uważam ,ze dodanie opcji ignor byłoby bardzo przydatne. Bo o ile kiedyś żarty księca były zajebiste i polewka była niezła, to teraz są w chuj monotematyczne i mało śmieszne. Zreszta dawno nie było jakiejś ciekawszej dyskusji na forum nie licząc tematu o HC, ew. Polityki ale tam to Kilak osób ma cokolwiek do powiedzenia sensownego, reszta ma to w dupie, albo jadą z krzychuna ,kelthuza dla zasady bądź Necro każe wszystkim żreć stal.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42