Te zmiany coraz bardziej mi sie podobajo

Danzig napisał(a):Te zmiany coraz bardziej mi sie podobajo 
Nie,nie zostaniesz nowym modem.
nie licze na to ... nowi admini dają rade ...
a w preferencjach dodajcie punkt dotyczacy orientacji seksualnej

dodac moge jedynie "homo-niewiadomo" dla osob o niesprecyzowanej plci

Danzig napisał(a):Te zmiany coraz bardziej mi sie podobajo 
Mnie też, forum się rozwija
Swoją drogą dałoby rade wprowadzić nowy styl na forum (tak by były inne kolory, tło)? Oczywiście, żeby kazdy mógł to sobie ustawić we własnym profilu. W ogóle to jest taka możliwość??

Cytat:Swoją drogą dałoby rade wprowadzić nowy styl na forum (tak by były inne kolory, tło)? Oczywiście, żeby kazdy mógł to sobie ustawić we własnym profilu. W ogóle to jest taka możliwość?? Surprised
Mozliwosc taka oczywiscie jest. Niestety, kiedy poprzednim razem odblokowalem mozliwosc zmiany skorek, to jakis domorosly "haker" (pewnie za pomoca jakiegos napisanego przez kogos innego exploita) kilka razy pod rzad probowal rozpieprzyc forum. Dlatego, dla bezpieczenstwa zablokowalem ta opcje.
W kazdym razie - juz wkrotce forum RMS calkowicie zmieni swoj wyglad. Przewiduje jasniejsze kolory, poza tym znikna wszelkie czachy (i wszelkie diably tez znikna - mowie o emotkach, haha...)
Nosferatu napisał(a):Cytat:Swoją drogą dałoby rade wprowadzić nowy styl na forum (tak by były inne kolory, tło)? Oczywiście, żeby kazdy mógł to sobie ustawić we własnym profilu. W ogóle to jest taka możliwość?? Surprised
Mozliwosc taka oczywiscie jest. Niestety, kiedy poprzednim razem odblokowalem mozliwosc zmiany skorek, to jakis domorosly "haker" (pewnie za pomoca jakiegos napisanego przez kogos innego exploita) kilka razy pod rzad probowal rozpieprzyc forum. Dlatego, dla bezpieczenstwa zablokowalem ta opcje.
No to dla dobra ogółu nie bede nalegał
Nosferatu napisał(a):W kazdym razie - juz wkrotce forum RMS calkowicie zmieni swoj wyglad. Przewiduje jasniejsze kolory, poza tym znikna wszelkie czachy (i wszelkie diably tez znikna - mowie o emotkach, haha...)
Jaśniejsze kolory - tak! Bez czach? Hmm, jak jasne kolory to czachy mogą nie pasować.
Zmiana emotek? Zdecydowane NIE!

Emotki są bardzo fajne

Popieram przedmówce! Mozna dodać jakies emotki,czemu nie,ale pod żadnym pozorem nie wywalać tych które są teraz!
Ja tam jestem za zmiana, przynajmniej niektorych, w chwili obecnej np. "

" nie wyraza tego, co imho powinno ;D
A ja bym zmienił wszystko, więc z niecierpliwością czekam na owoce pracy Nosferata ; ).
Ja też uważam ,żę powinny się emotki zmienić, bo większość jest taka nijaka :/.
Pozerzy z was i tyle

yhhh można zmieniac, ale nie do przesady. Kolory i ogolny układ powinien zostac.
Cytat:W kazdym razie - juz wkrotce forum RMS calkowicie zmieni swoj wyglad. Przewiduje jasniejsze kolory, poza tym znikna wszelkie czachy (i wszelkie diably tez znikna - mowie o emotkach, haha...)
E to forum przestanie być trve ;>